Allah aşkına bakın covid

Farklı bir tedavi yöntemi yok malesef hepsinde aynı ama tabi ilgi alaka özelde daha iyi olabilir mi onu bile bilmiyorum bende koronayım zor bir süreç Allah acil şifalar versin tüm hastalara

Devlet hastanesinde daha iyi tedavi ediliyor hastalar emin olun. Antikor tedavisi için konuşun drlarla geç olmadan. Allah şifa versin babacığınıza ve tüm hastalara. Size de sabır versin. Umarım en kısa zamanda en az zararla atlatır.

Devlet daha tecrübeli diye düşünüyorum ki yoğun bakımdaki bir hastayı alıp başka bir yere göndermek bana sağlıklı gelmiyor Allah şifalar versin inşallah

Akrabam pozitif di devlet hastanesinde yatıyor du hiç ilgilenmemişler serumu yatağı ıslatmış bakmamışlar bile ama her hastane daha doğrusu insan bir değil gerçekten idealist sağlıkçılar da var benim şahsi fikrim param olsa asla devlete gitmem en ufak hastalıkta bile gitmem siz bi araştırın hastaneyi doktorları

Çok geçmiş olsun inşallah iyileşir babanız

İnşallah dualarınızı esirgemeyin güzel haberler veririm inşallah ilerde yazarım buraya Tsk ederm

Cok zorr bir süreç annemde yogun bakımdaydı çıktı ama babamın ciğerlerde ilerlemiş yogun bakımda hala dualarınızı eksik etmeyin

Allah şifa versin. Andız özü bulursanız anneniz için tavsiye ederim kalıcı hasar olmaması adına tedavi sonrası iyi olur. Eczanelerde olabilir.

Ben olsam devlet hastanesinde devam ederdim. Özel hastanelerde covid tedavisi yeni yeni başlıyor. Halbuki devlet hastaneleri sürecin en başından beri uğraşıyorlar. Yani devletteki doktorlar bu anlamda özeldekilere göre daha deneyimliler bence. Çok geçmiş olsun. En kısa sürede atlatır umarım.

Hangi hastalık olursa olsun amaç ilgi,alaka değilde tedavi ise ben her zaman devleti tercih ederim. Gerçi artık devlet hastanelerinde bile ilgi alaka çok güzel. Devlet hem masraftan kaçmadığı için daha iyi ,hemde hastalığın her türünü yoğun şekilde gördüğü için daha kıdemlidir.

Birkaç tanıdığım teşhisle birlikte tedaviye özel hastanede başladılar fakat daha sonra devlet hastanesine sevk edildiler ya da ettirildiler. Devlette kısa zaman içinde sonuç aldılar. Ben devlet hastanesini seçerdim uygulanan farklı tedavi olduğunu düşünmüyorum.

bence devlet özel hepsi aynıdır
yer bulabilmişsiniz şükür
Allah acil şifalar versin inşallah

Cok Tsk ederm suan arastrma içindeyiz acıkcası özel hastanemi yada devlet hastanesimi yada taa Ankara'ya yollasak mı off içim parca parca
Daha yeni babamı kaybettim. Ankara şehir Hastanesi'ndeydi. Ağır kalp hastasıydı. Korona ile alakası yoktu şükür. Ama şunu diyebilirim ki bence ülkenin en güzel imkanları büyük devlet hastanelerinde. Hiç bir şekilde de yaşadığımız, gördüğümüz, maddi olarak birseylerdrb kisilmiyor. Dönemin en iyi imkanları seferber ediliyor. Hamileyim. Kontrollere de hep şehir Hastanesi'ne gidiyorum. Doğumda doktor tercih edebilmek adına özel seçeceğim sadece. O da olsa devlet harika olurdu diyorum..

Devlette devam edicez tedaviye 5 gün oldu yogun bakımda henüz tedavi ye yanıt vermedi oksijen satürasyonu 87 miş

Normal mi sezeryan mi doğumunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…