- 22 Eylül 2020
- 420
- 619
- 23
- Konu Sahibi Durummleyla
-
hani normal bir hastalik olsa alaninda uzman bir dr aranir falan ama bu hastalikta her yerde ayni tedavi zatenAcıkcası ne yapacagmzı sasırdk bişey olmasından korkuyoruz ondan Ankara daha iyi mi olur dedik off cok zorr
Evde ikiside annem bugum nefes almakta zorlaniyordu.bagisikligi cok dusuk yaşi buyuk tansiyonu da var bunlar beni korkutuyorYogun bakımda mı evdemi evdeyse korkmayın.benm annemde pozitif ama evde ...babam yogun bakımda.Sizede geçmş olsun rabbim şifa versn
İnşallah dualarınızı esirgemeyin güzel haberler veririm inşallah ilerde yazarım buraya Tsk edermDevlet hastanesinde daha iyi tedavi ediliyor hastalar emin olun. Antikor tedavisi için konuşun drlarla geç olmadan. Allah şifa versin babacığınıza ve tüm hastalara. Size de sabır versin. Umarım en kısa zamanda en az zararla atlatır.
Cok zorr bir süreç annemde yogun bakımdaydı çıktı ama babamın ciğerlerde ilerlemiş yogun bakımda hala dualarınızı eksik etmeyin
Daha yeni babamı kaybettim. Ankara şehir Hastanesi'ndeydi. Ağır kalp hastasıydı. Korona ile alakası yoktu şükür. Ama şunu diyebilirim ki bence ülkenin en güzel imkanları büyük devlet hastanelerinde. Hiç bir şekilde de yaşadığımız, gördüğümüz, maddi olarak birseylerdrb kisilmiyor. Dönemin en iyi imkanları seferber ediliyor. Hamileyim. Kontrollere de hep şehir Hastanesi'ne gidiyorum. Doğumda doktor tercih edebilmek adına özel seçeceğim sadece. O da olsa devlet harika olurdu diyorum..Cok Tsk ederm suan arastrma içindeyiz acıkcası özel hastanemi yada devlet hastanesimi yada taa Ankara'ya yollasak mı off içim parca parca
Çok gecmis olsun ins iyi olur kronik bi hastaligi var mıydıDevlette devam edicez tedaviye 5 gün oldu yogun bakımda henüz tedavi ye yanıt vermedi oksijen satürasyonu 87 miş
Tsk ederm tansiyon var...dua edin lütfenÇok gecmis olsun ins iyi olur kronik bi hastaligi var mıydı
Normal mi sezeryan mi doğumunuzDaha yeni babamı kaybettim. Ankara şehir Hastanesi'ndeydi. Ağır kalp hastasıydı. Korona ile alakası yoktu şükür. Ama şunu diyebilirim ki bence ülkenin en güzel imkanları büyük devlet hastanelerinde. Hiç bir şekilde de yaşadığımız, gördüğümüz, maddi olarak birseylerdrb kisilmiyor. Dönemin en iyi imkanları seferber ediliyor. Hamileyim. Kontrollere de hep şehir Hastanesi'ne gidiyorum. Doğumda doktor tercih edebilmek adına özel seçeceğim sadece. O da olsa devlet harika olurdu diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?