- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
- Konu Sahibi Durummleyla
-
Cok Tsk ederm suan arastrma içindeyiz acıkcası özel hastanemi yada devlet hastanesimi yada taa Ankara'ya yollasak mı off içim parca parcaÇok geçmiş olsun. Bu şekilde hasta nakli yapıyorlar mı kovidde? Uygulanan tedavi her yerde aynıdır diye düşünüyorum ama tabi bilenler yazsın, konunuz ilk sayfada görünsün diye yorum yapmak istedim.
Durumu aynı oksijene baglı.ama merak ettgm acaba devleten özelemi alsak yada ambulans helikopterle Ankara'da mı tedavisine devam edilmeli hangisi daha iyi olurDurumu hakkında haber alabıldınız mi?
Canım onu doktoruna sorsanız ya. Doktor saha ıyı bilgilendirir sızıDurumu aynı oksijene baglı.ama merak ettgm acaba devleten özelemi alsak yada ambulans helikopterle Ankara'da mı tedavisine devam edilmeli hangisi daha iyi olur
ozel hastanelerde covit tedavisi gunluk 6.000 lira gibi bir rakam duymustum.Cok Tsk ederm suan arastrma içindeyiz acıkcası özel hastanemi yada devlet hastanesimi yada taa Ankara'ya yollasak mı off içim parca parca
Çok geçmiş olsun. Hangi ildesiniz bilmiyorum, benim bulunduğum ilde belediye başkanı iki özle hastane değiştirdi en sonunda eğitim araştırmada tedavisi devam etti. Doktorlarla görüşme şansınız varsa onlar daha iyi bilir.Durumu aynı oksijene baglı.ama merak ettgm acaba devleten özelemi alsak yada ambulans helikopterle Ankara'da mı tedavisine devam edilmeli hangisi daha iyi olur
Allah razı olsun dualarınızı esirgemeyinDr lariyla konusun derim bu tur konulari. Allah yardimciniz olsun
Aynen öyle ne yalacagmızı şaşırdk dualarınızı esirgemeyinAllah sifa versin gercekten cekemeyen bilemez.
Benimde annem babam pozitif.babam iyi ama annem kotulesti tansiyon hastasi cok korkuyorum.Aynen öyle ne yalacagmızı şaşırdk dualarınızı esirgemeyin
Sanırım devlet tecrübe konusunda daha iyi dualarınızı esirgemeyinÇok geçmiş olsun. Hangi ildesiniz bilmiyorum, benim bulunduğum ilde belediye başkanı iki özle hastane değiştirdi en sonunda eğitim araştırmada tedavisi devam etti. Doktorlarla görüşme şansınız varsa onlar daha iyi bilir.
Yogun bakımda mı evdemi evdeyse korkmayın.benm annemde pozitif ama evde ...babam yogun bakımdaBenimde annem babam pozitif.babam iyi ama annem kotulesti tansiyon hastasi cok korkuyorum.
Acıkcası ne yapacagmzı sasırdk bişey olmasından korkuyoruz ondan Ankara daha iyi mi olur dedik off cok zorrozel hastanelerde covit tedavisi gunluk 6.000 lira gibi bir rakam duymustum.
boyle durumlarda tecrubelerinden dolayi devlet hastaneleri her zaman daha iyi bence.
helikopteri bilmem ama bir yakinimizi cocuklari ozel ambulansla koyden alip ankaraya getirttiler.
tedavi her yerde aynidir zaten neden ankaraya getirmeyi dusunuyorsunuz?
Cok zorr bir süreç annemde yogun bakımdaydı çıktı ama babamın ciğerlerde ilerlemiş yogun bakımda hala dualarınızı eksik etmeyinTedavi şekli hepsinde aynı. Açıkçası şu an kolay bir süreç değil. Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?