• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

allah askina acil :'(

Dusuncelerini dusundukce yok edemezsin. Mesela klasik ornek; sana beyaz kutup ayisi dusunme dedigimde aklina ilk o gelir. Senin yapacagin bu absurd dusuncelerin yerine baska olumlu dusunceleri monte etmen. Baslarda zor olur ama zamanla alisirsin ve bir doktora mutlaka bu durumunu anlatman gerek.

hayir kizlar ne yazik ki tedavi gormuyorum halk diliyle kırkliyken boyle oldum 9 aylik bir oglum daha var emzirdigim icin ilac kullanamadim doktoruma da henuz soyleme firsatim olmadi :KK43:

E işte eskiden bu doğum sonrası hormonlar yüzünden depreşen duygular için böyle şeyler söylenip normalleştiriliyordu zaten, kırk gün lohusalık, kırbir kere maşallah vs. onlar sebebini bilmiyordu ama siz biliyorsunuz. Merak etmeyin uyursanız sadece daha güzel bir güne uyanacaksınız. Güzel bir anınızı tüm detaylarıyla hatırlamayı deneyin veya gelecekte çok mutlu olacağınız bir günü planlayın, çocuklarınız büyüdüğünde hazırlayacağınız yaş günü gibi.

Ben de hamileyim ve aynı şeyleri yaşıyorum malesef. Tedavi görmüş ve atlattigimi düşünüyordum ama geçen yıl gece mahallemizde bir patlama oldu ve bu benim bütün korkularimi her seyimi geri getirdi.

Zor ama başka şeyler düşünmeye çalış. Ben mesela cocuklarimin odasını söyle yaparız böyle dolap alırım yatağı şuraya koyarım şu kıyafetleri alırım şunları giydiririm doğumdan sonrasını falan düşünüyorum. O kadar ise yarıyor ki. Hiç yapamıyorsam Elhamdülillah ya da la ilahe illallah diyerek rahatliyorum farkında olmadan daliyorum uykuya

Ben de hamileyim ve aynı şeyleri yaşıyorum malesef. Tedavi görmüş ve atlattigimi düşünüyordum ama geçen yıl gece mahallemizde bir patlama oldu ve bu benim bütün korkularimi her seyimi geri getirdi.

Zor ama başka şeyler düşünmeye çalış. Ben mesela cocuklarimin odasını söyle yaparız böyle dolap alırım yatağı şuraya koyarım şu kıyafetleri alırım şunları giydiririm doğumdan sonrasını falan düşünüyorum. O kadar ise yarıyor ki. Hiç yapamıyorsam Elhamdülillah ya da la ilahe illallah diyerek rahatliyorum farkında olmadan daliyorum uykuya
malesef canm tedavim başlamadan bitti don günlerde iyiydim ama kaynanamla tartıştıktasn sonra omu tetikledi acaba die düşünüyorum zaten bgün mü ölcem yarın mı die düşncem hiç kafamı rahat brakmıo şimdide acaba doğum surasnda bişey olur mu die kaygılanıyorum çıkamıyorum içinden napıcağımı bilmiorum :110:

artk dayanamyorum sonunda aklimi yitiricem
Evet ben bi panik atak hastasiyim ve 3 aylk hamileyim bu kac gundur iyiydim tam iyiyim artk derken aksam bir atak! suan uyuyamiyorum korkuyorum acaba uyuyrsam uyanirmiyim die lutfen yardm edin surekli kendime pisikolojik die telkinler verdigim halde "ACABA OLECEKMİYİMDE BOYLE HİSSEDİYORUM" dusuncesini kafamdan aaataaamiyoruuum :'( nolur varsa benm durumuma yardmci olabilecek bi kardesim suanda bile cevap bekliorum lutfen :'(
Bunun tek çaresi psikologa gitmek gerekirse psikiyatrist yardımı almak. Cok yakınımda var panik atak hastası oradan biliyorum. Ama hamilesiniz ilac kullanımı olmaz sanırım. Güzel seyler düsünün, bebeğinizle ilgili hayaller kurun.. Geçmiş olsun.

[QUOTEsize tavsiyelerim olacak eğer inanan bir insansaniz.nulpolat, post: 36928977, member: 571394"]artk dayanamyorum sonunda aklimi yitiricem
Evet ben bi panik atak hastasiyim ve 3 aylk hamileyim bu kac gundur iyiydim tam iyiyim artk derken aksam bir atak! suan uyuyamiyorum korkuyorum acaba uyuyrsam uyanirmiyim die lutfen yardm edin surekli kendime pisikolojik die telkinler verdigim halde "ACABA OLECEKMİYİMDE BOYLE HİSSEDİYORUM" dusuncesini kafamdan aaataaamiyoruuum :'( nolur varsa benm durumuma yardmci olabilecek bi kardesim suanda bile cevap bekliorum lutfen :'([/QUOTE]
Benim sizr

Nasılsıniz merak ediyorum banada ulasmadiniz.OTE="gonulpolat, post: 36939182, member: 571394"]dedigim gibi cok sukur namazlarimi aksatmamaya calidiyorum yardimci olabilirseniz cok

Back