- Konu Sahibi gonulpolat
-
bebeğin var ve güçlü olmak zorundasın..anneler güçlü olmalıdır..artk dayanamyorum sonunda aklimi yitiricem
Evet ben bi panik atak hastasiyim ve 3 aylk hamileyim bu kac gundur iyiydim tam iyiyim artk derken aksam bir atak! suan uyuyamiyorum korkuyorum acaba uyuyrsam uyanirmiyim die lutfen yardm edin surekli kendime pisikolojik die telkinler verdigim halde "ACABA OLECEKMİYİMDE BOYLE HİSSEDİYORUM" dusuncesini kafamdan aaataaamiyoruuum :'( nolur varsa benm durumuma yardmci olabilecek bi kardesim suanda bile cevap bekliorum lutfen :'(
Öncelikle geçmiş olsun, olumsuz düşünceye takılıp kendine iyice panik yaptırma, rahatlamaya çalış, kalk bi duş al kafanı dağıt, bu günün diğer günlerden bir farkı yok. Kötü şeyleri düşünme, eşini uyandır hatta sohbet edin sakinleştirsin seni.artk dayanamyorum sonunda aklimi yitiricem
Evet ben bi panik atak hastasiyim ve 3 aylk hamileyim bu kac gundur iyiydim tam iyiyim artk derken aksam bir atak! suan uyuyamiyorum korkuyorum acaba uyuyrsam uyanirmiyim die lutfen yardm edin surekli kendime pisikolojik die telkinler verdigim halde "ACABA OLECEKMİYİMDE BOYLE HİSSEDİYORUM" dusuncesini kafamdan aaataaamiyoruuum :'( nolur varsa benm durumuma yardmci olabilecek bi kardesim suanda bile cevap bekliorum lutfen :'(
hayir kizlar ne yazik ki tedavi gormuyorum halk diliyle kırkliyken boyle oldum 9 aylik bir oglum daha var emzirdigim icin ilac kullanamadim doktoruma da henuz soyleme firsatim olmadi
diğer bebeğin küçükmüş daha..psikiyatriste görünmelisin..mutlaka..kendini korkutma..güçlü olmaya çalış..papatya çayı rahatlatır..devlet hastanesinin psikiyatristinede gidebilirsin..9 aylık bebeğin artı hamilelik seni zorlamış olabilir..hayir kizlar ne yazik ki tedavi gormuyorum halk diliyle kırkliyken boyle oldum 9 aylik bir oglum daha var emzirdigim icin ilac kullanamadim doktoruma da henuz soyleme firsatim olmadi
diğer bebeğin küçükmüş daha..psikiyatriste görünmelisin..mutlaka..kendini korkutma..güçlü olmaya çalış..papatya çayı rahatlatır..devlet hastanesinin psikiyatristinede gidebilirsin..9 aylık bebeğin artı hamilelik seni zorlamış olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?