• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

allah askina acil :'(

gonulpolat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
158
13
38
34
Kocaeli
artk dayanamyorum sonunda aklimi yitiricem
Evet ben bi panik atak hastasiyim ve 3 aylk hamileyim bu kac gundur iyiydim tam iyiyim artk derken aksam bir atak! suan uyuyamiyorum korkuyorum acaba uyuyrsam uyanirmiyim die lutfen yardm edin surekli kendime pisikolojik die telkinler verdigim halde "ACABA OLECEKMİYİMDE BOYLE HİSSEDİYORUM" dusuncesini kafamdan aaataaamiyoruuum :'( nolur varsa benm durumuma yardmci olabilecek bi kardesim suanda bile cevap bekliorum lutfen :'(

Valla maalesef ben yardimci olamam. Ama ne mutlu ki size bir anne adayisiniz. Çocuğunuzu düşünün. Okula gideceği zamanları. Gelecegi düşünün. Güzel seyler düşünün ki güzel olsun her sey....

Doktorunuz (jinekolog) panik atak hastası olduğunuzu biliyor mu? Tedavinize devam edebiliyor musunuz?

Canım benim geçmiş olsun bebeğini sağlıkla kucağına al inş ..Allah'ın izni ile duanı et güzelce uyu Rabbim korur seni hiçbir şey olmaz ..

Evet ben bi panik atak hastasiyim ve 3 aylk hamileyim bu kac gundur iyiydim tam iyiyim artk derken aksam bir atak! suan uyuyamiyorum korkuyorum acaba uyuyrsam uyanirmiyim die lutfen yardm edin surekli kendime pisikolojik die telkinler verdigim halde "ACABA OLECEKMİYİMDE BOYLE HİSSEDİYORUM" dusuncesini kafamdan aaataaamiyoruuum :'( nolur varsa benm durumuma yardmci olabilecek bi kardesim suanda bile cevap bekliorum lutfen :'(
bebeğin var ve güçlü olmak zorundasın..anneler güçlü olmalıdır..
dr tedaavisindemisin..

Burda bir arkadasa tavsiye etmiştim çok iyi bir psikolog tüccar zihniyetinde değil ben dahil bir çok arkadasımı iyileştirdi uzman Dr Hasan Basri İzgi Google dan bul ve bu adamdan randevu al bu hastalığının tek tedavisi uzman bir psikologdur üstelik hamişsin ve ilaç alamazsın oyüzden çok iyi bir Dr a gidip terapi ile bunu halledebilirsin

sanırım obsesif sin takıntı hastalığın var canım, sana burdan ne dense boş, hamilelikten dolayı hormonlarında hassaslaşmıştır, sağlıklı bir hayat ve hamilelik için kesinlikle doktora gitmelisin yoksa kendi kendine hayatı çok zorlaştırırsın. bol bolda dua etmeni öneririrm sana allah yardımcın olsun

Öncelikle geçmiş olsun, olumsuz düşünceye takılıp kendine iyice panik yaptırma, rahatlamaya çalış, kalk bi duş al kafanı dağıt, bu günün diğer günlerden bir farkı yok. Kötü şeyleri düşünme, eşini uyandır hatta sohbet edin sakinleştirsin seni.

Bu gece ilaç kullanmama rağmen bende de var bir hallenme :( burayla kafa dağıtıyorum anca bunu tavsiye edebilirim :/

Sakinles önce bunlar sana hastaligin getirileri biliyorsun zaten daha öncede yasadin ama olmedin esin evdeyse uyandir onu biz burdan destek olamayız ama o olur geçmiş olsun

Panik ataklarınız için kesinlikle doktora görünmelisiniz, kendinize telkin verin sürekli herşeyin iyi olcağına dair. ölüm düşüncesini tamamen kafanızdan atmalısınız.

hayir kizlar ne yazik ki tedavi gormuyorum halk diliyle kırkliyken boyle oldum 9 aylik bir oglum daha var emzirdigim icin ilac kullanamadim doktoruma da henuz soyleme firsatim olmadi :(

şimdilik yapabileceğiniz tek şey kafanızı dağıtmaya çalışmak. internetten ilginizi çeken şeylere bakın, film izleyin. böylece yavaş yavaş hem uykunuz gelir hem de dikkatiniz dağılır. ama bu geçici bir çözüm, doktorunuzla görüşmeniz lazım...

hayir kizlar ne yazik ki tedavi gormuyorum halk diliyle kırkliyken boyle oldum 9 aylik bir oglum daha var emzirdigim icin ilac kullanamadim doktoruma da henuz soyleme firsatim olmadi :KK43:

Yarın sabah mutlaka doktorunuzla görüşün. 9 ay gebelikte bu rahatsızlığı çekmeyin, kaygı ve stres Allah korusun bebeğinizi de etkileyebilir. Kendinize az demli bir çay koyun içine de limon sıkın, bu rahatlatır. Uyuyabilirseniz uyuyun, uyuyamazsanız internetten bir komedi filmi izleyin. Kafanızı dağıtabilirsiniz. Çok geçmiş olsun, kaygılanmayın lütfen.

hayir kizlar ne yazik ki tedavi gormuyorum halk diliyle kırkliyken boyle oldum 9 aylik bir oglum daha var emzirdigim icin ilac kullanamadim doktoruma da henuz soyleme firsatim olmadi :KK43:
diğer bebeğin küçükmüş daha..psikiyatriste görünmelisin..mutlaka..kendini korkutma..güçlü olmaya çalış..papatya çayı rahatlatır..devlet hastanesinin psikiyatristinede gidebilirsin..9 aylık bebeğin artı hamilelik seni zorlamış olabilir..

diğer bebeğin küçükmüş daha..psikiyatriste görünmelisin..mutlaka..kendini korkutma..güçlü olmaya çalış..papatya çayı rahatlatır..devlet hastanesinin psikiyatristinede gidebilirsin..9 aylık bebeğin artı hamilelik seni zorlamış olabilir..

Bebek artı gebelik, kaygı durumunu artırmış maalesef. Papatya çayı varsa evde iyi gelir evet.

canım benim hipoglisemim var.yani şeker düşüklüğü.şeker düşüklüğünün belirtileriyle panik atak belirtileri birbirine çok benzer.ilk hipoglisemiye yakalandığımda doktor panik atak sandı ama şeker ölçümü sırasında sonuc ortaya çıktı.maalesef hipoglisemi beni panik atak yaptı.sürekli şekerim düştüğü için her an düşecekmiş korkusu yaşaya yaşaya panik atak olmuştum.son 3 aydır şekerimi dengede tutmayı öğrenince atakta olmaz oldu.titreme,terleme,çarpıntı,ölüm korkusu...hepsini çok iyi biliyorum.hamileliktede şeker çok düşer belkide seninde böyle bi şikayetin vardır.panik atakla başa çıkmanın tek yolu sakinleşmeye çalışmak ve dua etmek..ben çözümü böyle bulmuştum ve çok şükür artık çok iyiyim

Offff offf bilirim bu iskenceyi. Hamileligim de 9 ay iskence gibiydi. Cocuktan sonra daha beter artiyor. Bugun bende atak gecirdim. Iyi seyler dusun .

Back