• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah aşk

Mesliz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
50
Puanlar
28
D2BBDA13-1AB9-419E-9E8E-EC3FC81C890B.webp
arkadaşlar 10 aylık evliyim hep bebek deniyorduk olmuyırdu uzun zamandır regl olmuyorum allah aşkına hamilemiyim bu testin yalan çıkması gibi bi durum olurmu ne yazıcam bilemiyorum

Çift çizgi hamilelik var ama kan testi verin kesinleştirirsiniz hayırlı olsun

Beta hcg testiyse evet
Lh testiyse belli olmaz

Hayırlı olsun bukadar kırmızı çıkıp yalan olması imkansız sanki 🥹🧿

O zaman hayirli olsun diyelim ❤️:anneadayı:

Yanlış çıkma olasılığı büyükmü😓😓
Yani yanlış çıkması için çok soluk bir çizgi çıkmalı bunun yanlış olacağını pek sanmıyorum 🙃🙃ama yinede kan en doğru sonuç

Eki Görüntüle 3331303 arkadaşlar 10 aylık evliyim hep bebek deniyorduk olmuyırdu uzun zamandır regl olmuyorum allah aşkına hamilemiyim bu testin yalan çıkması gibi bi durum olurmu ne yazıcam bilemiyorum
Ne zamandır regl olmuyorsunuz birde kaç dakika içinde çıktı pozitif sonuç🤗

Yani yanlış çıkması için çok soluk bir çizgi çıkmalı bunun yanlış olacağını pek sanmıyorum 🙃🙃ama yinede kan en doğru sonuç
Evet bi kan vermem lazım bugün erken gebelik trsti aldım ondada iki çizgi çıktı

Yanlış çıkma olasılığı büyükmü😓😓
Yok da kesinleşmesi açısından dedim ♥️ bu kadar koyuluk hatalı olmaz diye düşünüyorum ama artımed biraz sıkıntılı marka. İnşaAllah kanda da pozitif çıkacak hayırlısı ile 🤲🏼♥️🌸

Ay hadi inşaAllah ❤️ kan verebildin mi
Verdim 5-6 haftalık hamile çıktım Allaha şükür ama bugün idrarımdan sonra peçeteye hafif bir leke geliyor napicsm çocuğum düşüyormu😣😣😣😣😣😣

Verdim 5-6 haftalık hamile çıktım Allaha şükür ama bugün idrarımdan sonra peçeteye hafif bir leke geliyor napicsm çocuğum düşüyormu😣😣😣😣😣😣
Öncelikle sakin olun ve olumlu düşünün. Düşmeyecek buna inanın, Allah'a sığının. Ve doktorunuzla görüşün mutlaka. ❤️

Back
X