Açıkçası nerden başlasam bilemiyorum.Ev alana dek sorunlarımız bu denli çok değildi sanırım.borcumuz çok yarısı onun yarısı benim.Kendim öğretmenim maaşım var işimde şükür ama yetmiyor huzurlu olmaya.Beni çok hırpaladığı için hesap kartımı ve net bankacılığı şifremi değiştirdim diye beni evden ss....etmesiyle başlayayım.Bana takılan altınlarla alınan arabaya sürekli derki benim benden izinsiz alamazsın.Bi gün aldım diye boğazımı öyle bi sıkmış ki morardı.(bende ona hediye telefon almak için avm ye gitmiştim.)Memleketine götürdü iki kere ikisinde de dövdü birinde bana sormadan anasına çocuğu bırakmaya kalktı oğlan 3 yaşında o zaman babannesi ilk kez görüyo oğlanı o zaman. o kadar tip bi kadındır bende kızdım o mu baktı bu zaman dek te bırakacaz dedim diye çeneme ymruk attı.İkincisi daha vahim sigara içiyomuşum ailesinin önünde onu rezil etmişim pislikmişim.Ben onla evlendiğimde sigara içiyodum zaten yeni değil yani bilerek aldı boğazımı sıkıp duvara vurdu beni.aradakileri sayamıyorum bile.Olaylar kayınvalidemin gelmesiyle tavan yatı.Sömestrde temzilik yapıyorum boyun fıtığı var kollarımla uzun süre bişey yaptımmı ağrısından uyuyamıyorum.Gel beraber koltuk silelim dedim anasıda erkeğe karı gibi temizlik yaptırıldığını sizde görüyom deyince kavga ettik.gene tartakladı tabi.Bende aldım oğlanı çıktım.Gidecek yer yok borçtan para kalmıyo kahretsin ki geri döndük.Evden çıkıp giden kadına orospu derlermiş öyle gücüme gitti ki anlatamam.Anasıda bunları zamanında bırakıp gitmiş 4 yıl kadar oda mı öyle yani şimdi dedim ses yok.Ona ne yapasa yapsın laf yok.kaynanam dul bi kadın bütün gün oturur bi çöp kaldırmaz evde akşam benden yemek,Ev toplama gibi bütün işleri beklerler.Neyse bu pazar başladı rahatsızlandım yatıyorum kalktım yemek yaptım o halimle yediler içtiler oğlan uyurken yaptığım herşeyi götürmüşler bi makarna kalmış söylemesi ayıp bi tabakbu kadında hasta ne yer ne içer dememişler yaptığımı yemişler geberesiceler..bende eşime dedim ki az bi hava alalım mı bunaldım.tamam dedi normalde gezdirmez beni anasıyla gezmek daha çok işine gelir nedense.çıktık neyse bende dedim ki oğlana bi pizza alalım mı yesin dedim.Amanın bıkmış benim masraflarımdan masraf dediği 2 ayda bir dışarda yediğimiz yemeği söylüyor.Üstüme başıma bi şey almam hep eskileri giyer dururum.Ama anasına iki güne bi sigara alınır gezd,irilir onlar masraf değil görevdir.Hastayım derim beni doktora götür öf sık dişini der.Anası 2 aydır bizde 10 defa doktora gitmiştir sevgili kocam da götürmüştür.Her neyse anasına sigara alındı sinirle pizzacını önünde durdu s.... al gel dedi.Bende sen al hastayım görmüyo musun dedim suratıma yumruk vuracak gibi yapınca tamam defol git ben yürüyecem dedim zar zor o halimle eve geldim.gelir gelmez üzerime yürüdü orospu karılar gibiymiş arabadan nasıl iner gelirmişim.Hakeettim mi ben bunları dedim aldım elime bi kutu hap oğlum olmasa mutfakta içerdim herhalde.hastaydım işten geldim ateşim çıkmış 39 a kadın yemek hazırladı seslenmeden bana ve oğluma ,yediler içtiler .kalktım doyurdum evladımı ama öyle moralim bozuldu ki anlatamam.Yattılar oturma odasına bende çocuk odasında oğlumla oturdum.neyse atlamadım bi türlü bi nane limon kaynatıp al şunu da iç demediler ama keser döner sap döner gün gelir devran döner.Allah a havale ediyorum...Ama artık kayınvalidemi sevme ihtimalim kalmadı.Sürünsemde böyle bi adamla da ömür geçmez.Boşanmayı iyice kafama koydum kopsun inceldiği yerden.
bu olaylardan sonra boşanma kararı almıştık. eşim olacak zat evden gidecekti ancak gitmedi.Özür falan da dilemedi.Sadece olanları annemlere anlattım.Onlarda bunu arayıp tehdit etmişler.Süt dökmüş kedi şu an.Ama her seferinde beni suçlayıp duruyor.Eş olarak iyi değiliz çok yalnız ve mutsuzum açıkçası.Sanki fırtına öncesi müthiş bi sessizlik var.anası olacak bayan demediğim şeyleri dedi diye lanse edip,evi sat arabayı sat ver şuna yarısını da boşan deyip duruyo bende duyuyorum kendi evimde.gidene dek böyleydi durum.kadın gitti şu an ses seda yok eşimde.Seni seviyorum diyor ama her fırsatta beni suçlayıp anasını el üstünde tutuyor.çocuklada pek ilgilenmiyor zaten, aslında dibe vurmuş durumdayız aynı evin içinde neden hala birlikteyiz bilemiyorum.dövmelerini bile sen susmadın tahrik ettin ondan oldu diyor.kendini eleştirmek yok,sürekli bana karşı suçlamalar mevcut.kafam karışık sağlıklı düşünmek için kendime zman tanıdım.sadece bekliyorum 2 güne bir nöbette olduğundan görüşmüyoruz da çok...nağayım kızlar ben önerilerinize ihtiyacım var.Şimdiden hakediyon diyenleri duyar gibiyim ama oğlum var en çokta ona acıyor içim.
bu olaylardan sonra boşanma kararı almıştık. eşim olacak zat evden gidecekti ancak gitmedi.Özür falan da dilemedi.Sadece olanları annemlere anlattım.Onlarda bunu arayıp tehdit etmişler.Süt dökmüş kedi şu an.Ama her seferinde beni suçlayıp duruyor.Eş olarak iyi değiliz çok yalnız ve mutsuzum açıkçası.Sanki fırtına öncesi müthiş bi sessizlik var.anası olacak bayan demediğim şeyleri dedi diye lanse edip,evi sat arabayı sat ver şuna yarısını da boşan deyip duruyo bende duyuyorum kendi evimde.gidene dek böyleydi durum.kadın gitti şu an ses seda yok eşimde.Seni seviyorum diyor ama her fırsatta beni suçlayıp anasını el üstünde tutuyor.çocuklada pek ilgilenmiyor zaten, aslında dibe vurmuş durumdayız aynı evin içinde neden hala birlikteyiz bilemiyorum.dövmelerini bile sen susmadın tahrik ettin ondan oldu diyor.kendini eleştirmek yok,sürekli bana karşı suçlamalar mevcut.kafam karışık sağlıklı düşünmek için kendime zman tanıdım.sadece bekliyorum 2 güne bir nöbette olduğundan görüşmüyoruz da çok...nağayım kızlar ben önerilerinize ihtiyacım var.Şimdiden hakediyon diyenleri duyar gibiyim ama oğlum var en çokta ona acıyor içim.