- 12 Ekim 2022
- 2
- -1
- 34
-
- Konu Sahibi kizarmismanti
Olabilirsin. Korunmasız ilişki yaşadığınız için boşalıp bosalmadigindan emin olamazsınız. Ella gebeligi %100 engellemiyor ayrıca. Hayırlısı olsun ne diyelim.partnerimle iki hafta önce korunmasız ilişki yaşadık içime boşalmadı ama yumurtlama dönemim olduğu için ella aldım. ilişkiden 3-4 saat sonra ellayı kullandım. normalde 4 gün önce regl olmam gerekirken olmadım. hamile olabilir miyim
sizinle bir şey paylaşmak istiyorum ben ilişkiyi yaşayalı bir ayı geçti ama ilişki sonrası 24 saat içinde ella hapı kullandım fakat zaten ilişki sırasında içime hiç bir şekilde boşalma olmadı ama korunma da olmadı bende nolur nolmaz diye ella kullandım yani şuan reglimin olması gereken zamanı baya geçti bir aya yakındır ve bugün erken gebelik testi yaptım fakat sabah ilk idrarım değildi bi kaç saat sonra çok idrarım yoktu az vardı ama yinede yaptım sonuç kesin negatifti ama göğüs hassasiyetim ucunda soyulma ve akıntı,kasık bel ağrılarım var bir kaç gündür psikolojim çok kötü tecrübe veya bilginiz varsa belirtir misinizİnsanlari bos yere evhamlandirmayin. Bosalma olmadi demis ona ragmen 3-4 saat icinde ella kullanmis. Ella 24 saat icinde kullanildiginda etkinligi cok yuksek bi ilac. Biraz arastirma yapin doktor sitelerinden!!
Ella regl olmayi etkiliyor bazen ara kanamayla oluyor bazen regl gecikiyor buyuk ihtimal psikolojik olarak etkilendiginizden kasik agrisi felan oluyor. Yine de kan testi yaptirip kesin emin olabilirsiniz.sizinle bir şey paylaşmak istiyorum ben ilişkiyi yaşayalı bir ayı geçti ama ilişki sonrası 24 saat içinde ella hapı kullandım fakat zaten ilişki sırasında içime hiç bir şekilde boşalma olmadı ama korunma da olmadı bende nolur nolmaz diye ella kullandım yani şuan reglimin olması gereken zamanı baya geçti bir aya yakındır ve bugün erken gebelik testi yaptım fakat sabah ilk idrarım değildi bi kaç saat sonra çok idrarım yoktu az vardı ama yinede yaptım sonuç kesin negatifti ama göğüs hassasiyetim ucunda soyulma ve akıntı,kasık bel ağrılarım var bir kaç gündür psikolojim çok kötü tecrübe veya bilginiz varsa belirtir misiniz
Ella %100 engellemez.Kaldiki geri çekilme korunma yolu değil birde yumurtlama gunuyse çok küçük bir ihtimal olsa da olabilir.Ama negatif çıktıysa değilsinizdir.Cunku 15 güne testte cikardisizinle bir şey paylaşmak istiyorum ben ilişkiyi yaşayalı bir ayı geçti ama ilişki sonrası 24 saat içinde ella hapı kullandım fakat zaten ilişki sırasında içime hiç bir şekilde boşalma olmadı ama korunma da olmadı bende nolur nolmaz diye ella kullandım yani şuan reglimin olması gereken zamanı baya geçti bir aya yakındır ve bugün erken gebelik testi yaptım fakat sabah ilk idrarım değildi bi kaç saat sonra çok idrarım yoktu az vardı ama yinede yaptım sonuç kesin negatifti ama göğüs hassasiyetim ucunda soyulma ve akıntı,kasık bel ağrılarım var bir kaç gündür psikolojim çok kötü tecrübe veya bilginiz varsa belirtir misiniz
Şuan 2. Bir test yaptım tekrar negatifElla %100 engellemez.Kaldiki geri çekilme korunma yolu değil birde yumurtlama gunuyse çok küçük bir ihtimal olsa da olabilir.Ama negatif çıktıysa değilsinizdir.Cunku 15 güne testte cikardi
Elle kötü bir ilaç adet periyodu insan stresi düzeni aklınıza ne geliyorsa herşeyi alt at ediyor prezervatif kullanın bedeninize yazılŞuan 2. Bir test yaptım tekrar negatif
Ben sizi haklı buluyorum zaten dikkat etmeliydim aslında ettikte yani ilişkinin tamamı korunmasız değildi ama bi kısmı öyle gerçekleşti regl günüm on değil 20 günden fazla gecikti fakat 2 tane test yaptım ikiside negatif şuanBu ihtimalin olabilecegini dusunmeden iliskiye girmis olamazsiniz heralde.bazen hemcinslerimi cidden anlayamiyorum.regl gununuz on gun gectikten sonra kan tahlili veriniz.no panic.streste etkiler buyuk oranda
Keşke size daha önce ulaşmış olsaydım gerçekten o kadar stres korku çok kötü şeyler yaşadım fakat geride kaldı buda bana ders oldu sabah 2. Testi yaptım negatiftı ve şuanda reglim başladı ağrımda devam ediyor rahatladım yinede crvapladığınız için çoook teşekkür ediyorumÖncelikle altta yorum yapan arkadaşlarıma katılmakla birlikte şunu belirtmek istiyorum ki evet boşalma olmasa bile çok düsük bir ihtimalde olsa zevk suyuyla hamile kalinabilir. Ella %100 koruma saglamiyo evet bunada katılıyorum ama; zaten bir bosalma olmamis. Ama 24 saat icinde ictigi icin hapi hamile kalma ihtimalin yok arkadasim gogus agrin kasik agrin vs reglin geciktigi icin oluyo. Ellada regl gecikmesi yapiyo. Benim tam 24 gun gecikmisti. Bu konuyla ilgili bi konu acmistim sayfamda gorebiliyorsan oku icin rahatlasın. Ve seninde uzun sure geciktiyse mutlaka ki idrar testinde cikardi icini ferah tut biliyorum stresli bi dönem ama yok benim icim yinede rahat etmiyo dersen kan testi yaptir onda sonuc %100youtubeda adet masajı var onu dene bide adet kürü var onuda dene ben onun sayesinde regl olmustum
Tekrar rahatsızlık ediyorum ama ben regl olduğumu düşünüyorum kanamam var ama çok koyu renkli ve yoğun bir kanama değil baş dönmem de vardı birazcık şuan geçti fakat sabah yaptığım test negatif çıkmıştı ilk zaten 3 dakika bekleyin yazıyor ben 10 15 dakika bekledim bi belirme hiç bir şekilde yoktu ancak az önce baktığımda silik bir çizgi oluşmuş ama çokta düzgün gibi değil sizce bu korkmamı gerektirecek bir durum mu acaba buharlaşma vs sebebiyle sonradan mı oluştuÇok sevindim canım umarim bidaha kullanmak zorunda kalmazsin o hapi