- Konu Sahibi PembeBeyaz
-
rakiyi severim balikla beraber, veya söyle güzel zeytin yagli mezelerle baraber. Haram maram tanimam keyfime bakarim.
kusura bakma ama kınadım resmen :mymeka::1ninca: inancı bilinci yerinde olan biri bunu demez diyemez.ben içmedim içmem.allah haram kılmış neden içeyimki.ha para calıp ekmek almıssın ha içki içmişsin bi fark göremiyorum.
benim inancim beni ilgilendirir seni degil, sizin taife cok olmaya basladi bu forumda her yaziya uygun bir seriatci dokundurma yapmadan gecemiyorsunuz bakiyorumda
Şimdi ne alaka ha para çalıp ekmek almışsın gibi laf oluyormu burda bir soru sorulmuş açık ve net ya içersin yada içmezsin içenin günahı seni bağlamaz içmeyenin sevabı seni bağlamaz böyle bir itham gerçektende çok çirkin kimse kimseye uymak zorunda değil
sadece içimden gecenleri söyledim.ve bu seni hiç baglamaz .
kusura bakma ama kınadım resmen :mymeka::1ninca: inancı bilinci yerinde olan biri bunu demez diyemez.ben içmedim içmem.allah haram kılmış neden içeyimki.ha para calıp ekmek almıssın ha içki içmişsin bi fark göremiyorum.
Başkalarının içki içmeside sizi bağlamaz..
Derdi tasası hiç kimseyi ilgilendirmez..
Herkes kendinden sorumludur..
Başkalarının içki içip içmemelerini eleştirmek bi başkasına düşmez..
Ne kadar çirkin sözler sarfedilmiş biz sizin içki içmemenize karışıyomuyuz herşey tukaka tek tip insan yaratma düşüncesi öffffffffffffffffffffffffffffffffftatlicadiarzu
insanın düşüncelerine müdahale etmeyin lütfen.ben içmeyin demedim.lütfen iyi degerlendirin
İnançları gereği nasıl ki alkol satan yerden alışveriş yapmıyorsan alkolle ilgili topikte de bulunman niye?
:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?