Anket Alkollü içecekler içermisiniz?

Alkollü içecekler içermisiniz?

• Ankete Katılan
    297
  • Anket Kapalı .
rakiyi severim balikla beraber, veya söyle güzel zeytin yagli mezelerle baraber. Haram maram tanimam keyfime bakarim.

kusura bakma ama kınadım resmen :mymeka::1ninca: inancı bilinci yerinde olan biri bunu demez diyemez.ben içmedim içmem.allah haram kılmış neden içeyimki.ha para calıp ekmek almıssın ha içki içmişsin bi fark göremiyorum.

cok nadir icerim arkadas ortaminda fln ama 3 aylar oldugu icin hemde uzun zamandir agzima surmedim sigarayida biraktim 7 ay once gun olur onuda icmem.

benim inancim beni ilgilendirir seni degil, sizin taife cok olmaya basladi bu forumda her yaziya uygun bir seriatci dokundurma yapmadan gecemiyorsunuz bakiyorumda

Şimdi ne alaka ha para çalıp ekmek almışsın gibi laf oluyormu burda bir soru sorulmuş açık ve net ya içersin yada içmezsin içenin günahı seni bağlamaz içmeyenin sevabı seni bağlamaz böyle bir itham gerçektende çok çirkin kimse kimseye uymak zorunda değil

benim inancim beni ilgilendirir seni degil, sizin taife cok olmaya basladi bu forumda her yaziya uygun bir seriatci dokundurma yapmadan gecemiyorsunuz bakiyorumda

sadece banamı dediniz yoksa baskalarınadamı dediniz anlayamadım(her yaziya uygun bir seriatci dokundurma yapmadan gecemiyorsunuz) demekle

sadece içimden gecenleri söyledim.ve bu seni hiç baglamaz .

Du bakalım orda bu konuya yorum yapmış biri olarak anket sonuçlarına göre %43 lük gibi bir gruba yok efendim haaa para çalıp ekmek almışsın gibi bir laf kullanamazsın böyle olunca bu beni bağlar kımsenin içip içmemesi seni bağlamaz.
Ayrıca bu konu gayet net ve açık içermisin içmezmisin kımse sana sevabını günahını yok hırsızlığı SORMUYOR.....

alakaya maydanoz
gel bize bazı bazı
madem yüzme bilmiyon niye çıktın ağacafisfisfis

herkesin inancı, bilinci kendinedir, bu konu da dine bağlandı, kapanır artık. herkes kendi fikrini söylesin, lütfen sataşmalar olmasın.

ben haram oldugunu söyleemek için o örnegi verdim.elinizden almıyorum ya ne içerseniz için.konuyu taa nerelere saptırdılar hey yarabbim

Ne kadar çirkin sözler sarfedilmiş biz sizin içki içmemenize karışıyomuyuz herşey tukaka tek tip insan yaratma düşüncesi öffffffffffffffffffffffffffffffffftatlicadiarzu

Başkalarının içki içmeside sizi bağlamaz..
Derdi tasası hiç kimseyi ilgilendirmez..
Herkes kendinden sorumludur..
Başkalarının içki içip içmemelerini eleştirmek bi başkasına düşmez..

haram maram dinlemem lafının üzerine dedim lafımı.nasıl anlarsan anla

Ne kadar çirkin sözler sarfedilmiş biz sizin içki içmemenize karışıyomuyuz herşey tukaka tek tip insan yaratma düşüncesi öffffffffffffffffffffffffffffffffftatlicadiarzu

insanın düşüncelerine müdahale etmeyin lütfen.ben içmeyin demedim.lütfen iyi degerlendirin

İnançları gereği nasıl ki alkol satan yerden alışveriş yapmıyorsan alkolle ilgili topikte de bulunman niye?

:smiley-cool:

hamiş olmadan önce çok nadir içerdim tatillerde özel günlerde falan.. ama korunmayı bıraktıktan sonra hiç içmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…