- 20 Mart 2020
- 10
- 8
- 1
- 40
- Konu Sahibi Yalnizanne34
Merhaba ben yeni üyeyim sırf bu konuda dertleşebileceğim hiç kimsem olmadığı için buraya üye oldum artık birilerine anlatmazsam çıldırıcam eşimle 4-5 yıllık bi sevgililik sürecinden sonra evlendik.Evlilik öncesi alkol kullandığından haberdardım ve yaptığı aşırılıklar o zamanlar bana da heyecan veriyordu eğlendiğimi zannediyordum. Ama iş evlilik boyutuna geçtiğinde işkence haline gelmeye başladı 4yıl çocuk yapmadık. Bu süreçte alkolü bıraktı 2-3 sene boyunca içmedi herşey harikaydı yani alkol aldığında kişiliği de değiştiği için içmediğinde sorun yaşamıyorduk. Neyse bebeğimiz dünyaya geldi ve tekrar içmeye başladı .Ayda 1 haftada 1 derken neredeyse hergün bayılacak kadar içmeye başladı ben kaynanamdan ve annemlerden farklı bir şehirde yaşadığım için bebeğime yalnız bakıyordum . Lohusalık psikolojisi , bebeğimin sağlık sorunları herşeyle baş etmeye çalışıyordum inanın o süreçte 10 yaş yaşlandım belki. Neyse çok uzattım . Şuan oğlum 6yaşında .Hamileyim ve yine alkol problemiyle boğuşuyorum inanın o kadar zor ki gece bayılana kadar içiyor yattığı yeri ıslatıyor sızmadan önce de telefondan gerekli gereksiz herkesi arayıp rahatsız ediyor. 6,5 aylık hamileyim ne bir destek ne çocuğuyla ilgilenmek hiç bir şey yok adamda. Tek dişündüğü akşam olsun içkimi içeyim . Hamilelikten dolayı koku hassasiyetim var ve gerçekten midemi bulandırıyor yani şuan fırsatım imkanım olsa oğlumu alıp bu evden çıkıp gitmek istiyorum. Ama nereye kime annemle babam asla istemediler evlenmemi ve şimdi onların yanına dönemem başka da gidecek yerim yok çok çaresizim .Napıcam bilmiyorum