• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkol sonrası mide bulantısı

Periannem

Guru
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
451
888
303
Herkese merhaba, dün gece alkol aldım ve sabahtan beri çok fazla mide bulantısı ve affedersiniz kusma ile uğraşıyorum. Evde de tek başıma olduğum için ne yapsam bilemedim. İlk defa böyle oluyor. Özellikle kusmaya ne iyi gelir bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? İlaç almaya da çekindim.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Herkese merhaba, dün gece alkol aldım ve sabahtan beri çok fazla mide bulantısı ve affedersiniz kusma ile uğraşıyorum. Evde de tek başıma olduğum için ne yapsam bilemedim. İlk defa böyle oluyor. Özellikle kusmaya ne iyi gelir bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? İlaç almaya da çekindim.
Bol limonlu tuzlu soda için. Akşamdan kalmalığa en iyi ilaç.

Alka selzter yarım saate bebek gibi olursun

Zeytin ekmek bastırır belki midenizi.Bu arada tüm gün kusuyorsanız alkolün yanında yediğiniz birşey de dokunmuş olabilir.

Yaklaşık 24 saat geçmiş. Eğer hala kusuyorsaniz acaba kaçak içki falan miydi, ne içtiniz? Sisesini gorup bandrolunu siz açtınız mi?

*Bir de biraların cogunun son kullanma tarihi 6 ay. Bu pandemi sebebiyle barlar restourantlar kapandı ya, bence o dönem stok olarak alınıp kullanılmayan çoğu içki sonralari satılmaya devam etti . Yani bana bir kere denk geldi, şansıma SKTsine baktım ki kaç ay geçmiş, garsonu cağırıp değiştirmistim. Dikkat etmek lazım,kamu spotu olsun:)
Soruna da cevabım yok malesef,ben uyuyunca geçiyor . Bir de bol bol su ic

Bol bol su ıcmeye calıs
Banada hıc yaramıyor alkol 1 bıra bıle ıcsem bulantı yapıyor hemen sonrası ama o bulantıyı bılırım ayda yıl da 1 ıcerım sonuda bulantıyla bıttıgı ıcın keyıf almıyorum artık

24 saat geçmiş. Hala kusmanız varsa bir an önce doktora gidin. Eşim eski barmen. Zehirlenmiş olabilir diyor.
Ne ve ne kadar içtiniz? Yanında balık mı yediniz?
Ayy gerçekten mi? 35 lik votka içtim. Güvendiğim bir tekelden aldım aslında. Vişne suyu ile içtim aslında.
Normalden biraz daha fazla içtiğim için mi oldu acaba ya? Hala kusmam devam ediyor. Ne yapsam bilemedim. Bulanti hapı alsam mı ki şimdi?

Yeşil elma, bitki çayı, hafif yiyecekler

Ayy gerçekten mi? 35 lik votka içtim. Güvendiğim bir tekelden aldım aslında. Vişne suyu ile içtim aslında.
Normalden biraz daha fazla içtiğim için mi oldu acaba ya? Hala kusmam devam ediyor. Ne yapsam bilemedim. Bulanti hapı alsam mı ki şimdi?
Tümünü tek başına içmişsen normal. Bol sıvı almaya çalış. Su içince kusmaya devam ediyorsan acile gidip sadece serum taktır. Alkolden bahsetme. Özel bir hastaneye gitsen takarlar.

Back
X