- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
bence okulun kabahati yok veliler sorunu kendilerinde arasın ilk önce..eksik oldukları noktalar var demekki..Kimse bilerek kolaya alkol karistirmaz. Belliki bu gencler karistirmis. Bi sekilde sokmuslar iceri iste.
Yazik olmus.
Aynen, bende babamın onayıyla bira içmiştim, ne alkolik oldum ne de başka bir içkiyi merak ettim, aksine Alkolle aram pekte hoş değildir, Rıza göstermeseydi belki gizli saklı içecektim ve tatlı gelecekti.Hep derim çocuğuna her türlü şeyi yaşatacaksın ki gizli saklı yapmasın. İlk içkimi 15 yaşımdaki doğum günümde yanımda ablam varken içtim. Sadece yarım bardak biraydı. Sonrasında da hiç gizli ya da tehlikeli bulduğum ortamlarda alkol almadım. Çocuğu kısıtlarsan, kızarsan gizli gizli yapar üstüne farketmemişim yaauuw diye yalan da söyler. Burda ne okul ne o ne bu suçlu. Tek suçlu aileler...
hahah lisedeki yılbaşı şenliklerimizi hatırladım. İçine alkol karıştırırız diye su bile sokamıyorduk o gün okula. Sadece kantinden su alabiliyordukAma biz de salak değildik heralde. Bir gün öncesinden su şişesinde vodka sokup ertesi gün kolalarımıza karıştırmıştık.
O yaşlarda oluyor böyle meraklar. Arkadaşlar abartmış durumu. :)
Zaten bunları da büyük ihtimal votka ya da cin çarptıhahah lisedeki yılbaşı şenliklerimizi hatırladım. İçine alkol karıştırırız diye su bile sokamıyorduk o gün okula. Sadece kantinden su alabiliyordukAma biz de salak değildik heralde. Bir gün öncesinden su şişesinde vodka sokup ertesi gün kolalarımıza karıştırmıştık.
O yaşlarda oluyor böyle meraklar. Arkadaşlar abartmış durumu. :)
Zaten bunları da büyük ihtimal votka ya da cin çarptı
Bira içselerdi bari, çok çok WC'ye gidip dururlardı
Birayı da denemişlerdir onlar yeni tatlara yelken açarken alabora olmuşlar