Alkol kabusu, bitmeyen kavgalar, yalnızlık...

Söyledim çok söyledim ama sevgimden o kadar Emin ki sanırım bırakamayacağım düşünüyor.. Babamın evine gittiğimde de dağıttı kendini ağladı üzüldü yine döndüm... Özür diliyor pişmanım azaltıcam diyor, bazen haftasonu bir gün içiyor ona seviniyorum azalttı diyorum İnan’ın ama sonra acısı çıkıyor. Bazen bir şeye sinirleniyor ya da işler kötü gidiyor, bir nedenden dolayı içiyor yine yani bir bahane buluyor içmek için.. Sonra bir şey olmamış gibi sarılıyor öpüyor... Çok zor böyle bir sevgi...

Sızana kadar içiyor diyorsun, hakaret ediyor diyorsun , hiç düzelir diye umut etme bence, gençliğini harcama, sinir hastası olursun , sevgi biyere kadar ,zamanla işini kaybeder , insanlar bu derece içen bir adamla görüşmek istemez aile olarak yalnız kalırsınız,çocuk zaten sakın yapma, bence dön memleketine yazık değil mi sana

BU insan bağımlı , tedavi olmadan bırakamaz , tedavi olmayı düşünecek birinede benzemiyor, ortada sevdiğin adam falan yok sen hayal ettiğin adamı bu kalıba giydirmeye çalışıyorsun ama olmuyor,aklını başına al, birde çocuk yapma sakın, ailenin yanına dön , zararın neresinden dönsen kardır , zamanla şiddete başlar bağımlı insan için aile falan önemli olmaz şakın diyorum sakın

Boşanın...
Bu öyle bir konu ki direkt boşanma sebebi.
Benim için öyle en azından.
Asla aslaa çocuk yapmayın ve yol yakınken boşanma işini düşünün samimiyetle söylüyorum.
Durumunuza üzüldüm.
Çocuk olunca bırakacağına filan da inanmayın sakın.
Kıyamam bunun için mi evlendiniz.
Mantıklı hareket edin lütfen.
Yıllar sonra pişman olmamak için....

M
Ne garip ben tam tersini hissediyorum.
O cesaretin gelmesi için aynı akşam namaz kılıp dua etmiştim, sonrası çorap söküğü gibi hızla aktı, akıyor.

Ayni benim esimi anlatmissin sanki. Cocuk olunca biraktiklari fln yok inanma ben kazara hamile kaldim kiyamadim sonrada simdi 2 yasinda kizim ama ickiye son gaz devam degisen hic bisey yok sonu varmi bu evliligin yok bir yerde ipler kopacak.sana sunuda soylim zamanla seninde dengeni bozacak nasil davranman gerektigini bilemeyecksin cunku cift karakterli icince baska adam normalken baska ben cozemedim 4 yillik evliyiz cozulecek gibide degil zaten.

Babam evlenince bırakıcam demiş bırakmamış. Çocuk olunca hayır bırakmadı. Üç çocuk hemde. Hergün annemin nolur içme eve gel direk diye bi ümit yalvarmasıyla başlar babamın içkili şekilde gelmesi ve kavgalarla biterdi. Çevremizde de böyle bi sürü kişi bi tanesininde şu olunca bırakıcam diyip sözünde durduğuna şahit olmadık. Babam bıraktı ama nasıl... bi gün yine zil zurna içmiş eve dönecek yola atlıyor ve araba çarpıyor seriliyor yere. Sonra bacak kırılır üç ay evden çıkamaz ve böylece içkiyi bırakır. Yoksa hayatta bırakmazdı sanmıuorum. Allah yardımcınız olsun. Dilerim ki eşiniz farklı olsun kendi isteğiyle bıraksın bi an önce ve mutlu olun

Evet gerçekten bazı günler sızana kadar içiyor, hiç ölçüsü Yok. Çevre konusunda sıkıntımız Yok çevresi çok geniş, akrabalık arkadaşlık bağları güçlü ama ben ilgilenmiyorum o çevreyle. Ama dediğiniz doğru, sinir hastası olabilirim bu gidişle...

Sakin coxuk yapma.
Asla birakmaz alkolu.
Ya bosanacaksin ya da kafana gore takilacaksin

Seni benden daha iyi kimseye anlayamaz herhalde resmen benim ne yaşadığımı anlatmışsın
Madem çok istiyorsun
Haftasonları iç derim hafta içide içer
Evinde iç sadece derim dışarda içer
Nerde istersen iç ama az iç derim sarhoş olur
Alkolsüzken tam bir salon beyfendisi
Alkol alınca tam bir sığır olur (kendi eşime bu laf sadece sizin eşinizi tenzih ederim )
Birde ben hamileliğimde de alkolle uğraştım hep
Bir yandan çalış bir yandan karnında bebekle iki günün biri ağla
Eve gel ev işine koştur
Üç kuruş biriksin diye uğraş o orda senin maaşının iki katı içsin
Sürekli sarhoş muhabbeti çek
Çok zor
Ben şimdi Doğum iznindeyim
İznim bitince çalışmayacağım dedim
Evi geçindirme korkusu ile bıraktı sayılır
Mücadele ediyor en azından artık
Ama tetikleyen bir şey olur mu bilemem
Allah yar ve yardımcımız olsun

Curugu ayıklamak lazım ki sağlam da curumesin... Bence ayikla

Curugu ayıklamak lazım ki sağlam da curumesin... Bence ayikla

adamın elle tutulur tek bır yonu yok ve sız hala seviyorsunuz...Allahım ınanın kınamıyorum boyle sevgiyi anlamıyorum anlıyamıyorum...evlılık nedir...ınsan deger gormuyorsa esınız arkadaslarıyla takılıyorsa sizinle vakıt gecirip deger vermıyorsa Allah askına nedir derdimiz...kacın kurtulun gec olmadan .yazık degilmi size..hiçmi sizi gozunden sakınıp buyuten annenızın hatrı yok ya....biz evlatlarımız deger gorsun dige buyutuyoruz..bu nedir ya...valla esim 18 yıllık evliyim ne fiziksel ne soz olarak bırtek sıddetını gormedım...evınden ısıne ısınden evıne...arkadaslarıyla ben dıyorum az vakıt gecir...evım varken ne arkadası dıyor...yanlıs anlamayın ama boyle bır adam ıcın bile hastalıklı boyutta sevgi tasımıyorum....

Eşiniz en doğru olanı söylemiş aslında ayrılalım diyerek. Bu şekilde yürümez ki zaten alkolü bırakmaz hiç sanmıyorum siz hep bu adamı toparlamaylamı geçireceksiniz ömrünüzü. Ailesini düşünse sizi gerçekten sevse bırakırdı zaten. Hiç kendinizi yormayın zamanla acınız hafifler hayatınız kurtulur çalışırsınız düzen kurarsınız ailenizde destek hiç uğraşmayın..Allah yardımcınız olsun

Ailesine yansıt biraz omlardan korkuyorsA biraz düzelebilir

Günaydınlar herkese,
Konu sahibi daha yolun başındasın, zamanla o hiç bitmeyecek sandığın sevgin bittiğinde boşa harcadığın yıllarına üzülür durursun. (tecrübe ile sabit)
Ayrıca alkolü bırakmak için çocuk olmasını sebep göstermek sadece seni kendisine daha sıkı bağlayabilmek için bir bahane.
Ben iki çocukla yıllar sonra boşandım inan bana her şey çok daha huzurlu ve güzel oluyor.
Kendini kurtar, kimsenin senin hayatından çalmasına izin verme...

M

Ne garip ben tam tersini hissediyorum.
O cesaretin gelmesi için aynı akşam namaz kılıp dua etmiştim, sonrası çorap söküğü gibi hızla aktı, akıyor.
Benim de biraz dua edip kendimi akışa bırakmam gerekiyor sanırım, belki benimde aynı olur, belki bu sevgi de bu evlilik de içimi çok acıtmasan biter

Sizi tebrik ederim, nasıl dayandınız?
Yani ben daha azını görmeme rağmen boşanıcam deyip çıktım. Kendimi anlamaya çalışıyorum. Niye direkt gidiyorum deyip gidiyorum, nasıl sabrediyorsunuz? Bırakmadığında nasıl ben gidiyorum demiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…