Alkol kabusu, bitmeyen kavgalar, yalnızlık...

Diğer kadınlara niye rahat dediniz anlamadım. Bir de orası Trakya taraflarında mi
Yani Kadınlar eşlerinin her gece gezmesini içmesini takmıyor, onların arkadaşları aileleri burada onlar da kendi keyfine bakıyor, bunu eleştirmek içim söylemiyorum yani aileleri burada ve benden şanslılar... Yok Trakya değil Karadeniz tarafları...

Bnce sevmiyorsunuz o adami sadece sevdginizi saniyorsnuz cnku biktrmis sizi kavgalarindan artik dert yanar hale gelmissinz onu o halde birakmaktan korkuyorsnuz sadece
Ben daha önce de bırakıp ailemin yanında döndüm ama 10 gün kalabildim nefes alamadım onsuz gerçekten... Bilmiyorum sevgi mi bağımlılık mı ama ben çok sevdiğimi düşünüyorum, yoksa katlanmazdım, yoksa her hafta bi umutla düzelmesini beklemezdim bir yıldır... Dert yanıyorum burada çünkü kendi aileme yada uzaktaki çevreme anlatamıyorum, ailemin kuşağına gitsin istemiyorum, bir kere gitti çok üzüldüler, günlerce kendilerine gelemediler... Bu şehirde de analatacak kimsem Yok, o yüzden buraya yazıp bir nefes almak istedim....

Rabbim duzeltir insallh kocani cok uzuldum bn sana

Uzman yardımı için konuş bari iyi anında.
İstemez mi?
Evet şuan aklımda son bir çaba olarak uzman yarımını sunmak geliyor, çift terapisi hiç olmazsa. Çünkü alkol bağımlısı olduğunu kabul etmiyor sadece içkiyi sevdiğini düşünüyor... Bende gerçekten bu bağımlılık olayını anlamıyorum, bende alkol aldım ama sonraki gün normal hayatıma devam ettim, içip içip kimseye hakaret etmedim, inanmıyorum o değişime ama eşim gerçekten değişiyor ben anlamadım hiçbir şey....

Esin icin niye iciyorsnuz ki o szn kurllariniza uyuyormuki siz neden o iciyor dye iciyornz

Alkol için destek alması gerekliyse alması için ikna etmeye çalışın Bi deneyin yine olmazsa kendi bilir..

a
ynen icen adamin hep bir bahanesi var bizimkide yuzlerce defa dedi birakiyorum diye birakmadi insallah arkadasin esi birakir icmeyi cuunku ben esime olan guvenimi kaybettim

Ne yapacağınız belli. Ya durup ses çıkarmamak ya da gidip arkana dahi bakmamak. Hipotriodi hastasıyım bende ilaçlarını kullanırsan şikayetin kalmaz ben bir ömür kullanacağım ilaçlarını kullandığın sürece doktorlar önemsemiyor bile.

Giresun mu yaşadığınız yer? Buralarda da içmeyen nerdeyse yok gibi. Sadece özel günlerde içenler alkol kullanmıyoruz diyorlar.

Sizde esinizin yaninda hastalanacaksiniz. Co-alkolik olarak hayatiniz gecer .bir arastirin derim. Sizinkisi aslinda sevgiden cok bir kurtarma cabasi. Siz iyi zamanlara tutunarak devam ettirmeye calisiyorsunuz,ama o hasta oldugunu anlamadikca sizin sonunuzda hüsran olacak. Sakin cocuk yapmayin. Bu arada alkol ile baska adama dönmüyor..sadece karakterinin bastirilmis tarafi cikiyor

a

ynen icen adamin hep bir bahanesi var bizimkide yuzlerce defa dedi birakiyorum diye birakmadi insallah arkadasin esi birakir icmeyi cuunku ben esime olan guvenimi kaybettim
İnan’ın bende artık güvenemiyorum ve sabrım tükeniyor... Ya belki bi kotası olsa, kendine sınır getirse sarhoş olmasa yine katlanacak ama yok bu kadar değişmesi beni şok ediyor. Ya İnan’ın bu adam aylıkken o kadar iyiki, bana çok düşkündür tüm özel günlerimizi hatırlar, beni mutlu etmek için herşeyi yapar, güldürür çocuk gibi eğlendirir, ne seversem onu alır onu yapar ama içince sanki benden nefret ediyor, ağlamam kırılmam umrunda değil. Bu nasıl aynı adam olabilir anlamıyorum...

Belki de haklısınız benim tanıdığım adam gerçek değil, içince ortaya çıkan adam gerçek... Haklısınız ve ben sadece kendime zarar veriyorum...

Evet doktor bana da ömür boyu kullanman gerek dedi... Çocuk olmasında sıkıntı oluyor dedi ama bilmiyorum çok korktum ben, keşke normal bi evliliğim olsaydı da çocuğum olsaydı diye çok ağladım... 3 aydır hapı kullanıyorum ama değerlerim normale dönmedi aksine daha kötüledi, ilaçlarımı yükseltti doktor... Bilmiyorum ne olacak...

b
bizimki normaldede evlilik bagi yok o hep arkadaslariyla takilir ise gider gelir arkadaslariyla ne beni sorar naptun nasilsun diye ne kiziyla ilgilenir kizina bir iki nasihat verir maksat beni ignelemek. sonra icer gec vakit gelir kavga cikarir. ben de biktim yeminle

Tam değil ama benzer şeyler yaşıyoruz. Bıraktım babaevine döndüm. En kısa zamanda davayı açıcaz.
Lanet sevgi bitmiyor çünkü kalbin beyni yok anlamıyor. Allah yardımcın olsun.
Evet bazen böyle hastalıklı bir sevgi mi olur diye kendime çok kızıyorum, o bırakıp giden güçlü kadınlara da çok özeniyorum... Siz çok güçlü bir kadınmışsınız, tebrik ederim. Allah yardımcımız olsun...

Üzgünüm ama asla düzelmez eğer bunu sorun olarak kabul etmezse Peki ona hiç dediniz mi alkol yüzünden onu bırakacağınzı, sonunuzu bunun getireceğini? Benden daha mı önemli içki dediniz mi? Ailenizin yanına 10 günlük gittiğinizde dönmeniz için hiç konuşmadı mı? Bırakacağım , azaltacağım demedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…