Alkol kabusu, bitmeyen kavgalar, yalnızlık...

Sak
sakin cocuk ypmayin ayrilin aiknzn ynina gdn atnirsaniz seviyeli bryle evlnirsnz o ccugun alkolik bir bbasi olsun istermisnz sakin

Emekleriniz mi? Allah aşkına bırakın emeği yahu kaçın kurtulun.
Tecrübeli alkolik karışı olarak beni dinleyin.
Öncelikle verdikleri hiç bir söze inanmayın, sırf sizin dırdırınızdan kurtulmak için tek ayak üstünde bin çeşit yalan söylerler. Sonra hayal kırıklığı size kalır. Çocuk yapmayın çünkü çocukla ayrılmanız daha zor olacak ve adam bunun rahatlığıyla yaşayacak. İçkiye verilen paralar yüzünden maddi sıkıntıya bile gireceksiniz. Zamanla he4 gün içecek, maddi sıkıntılar boyunuzu aşacak.
Kaçın ve kurtulun, kurtulun ve mutlu olun. Bu dünyaya kimsenin kahrını çekmeye gelmediniz. Emeklerim dediğiniz şeyler çekeceğiniz acıların yanında devede kulak kadar bile olamaz.

Bağımlılığın hiç bir çeşidini anlayamıyorum..

İnsan karısıyla mutlu, güzel vakit geçirmeyi bırakıp neden sonuçta kendini kahredecek anlık zevklere yönelir?

Sanırım hiç anlamayacağım..

Ben de çok düşündüm bunları..
İşin içinden çıkamadım.
Güvenemediğin insanı sevsen de olmuyor işte.
Allah sonumuzu hayır etsin..

Benim eşim de bırakır mı bilmiyorum... Bazen çok sorumluluk sahibi gibi görünüyor, bana değer veren seven, bakarken gözleri parlayan, elimi tutarak uyuyan bir adam ama içince nasıl bu kadar değişir hiç anlamıyorum... O kadar seviyorumki, hala sevgimin bitmemesine inanamıyorum...

Yasiniz kac kocaniz ne is yapiyor

Durmadan burdaki insanlar deyip durmussunuz.Evlenmeden once icmiyor muydu bu adam.Madem karsisiniz evlenmeseydiniz.Bir ayari olmali kesinlikle ona katiliyorum.Haftada 4gun sarhos olmasi tabi ki fazla ama siz alkole karsi gibisiniz o zaman neden evlendiniz? Bence birakacagina falan inanip cocuk yapmayin.

Uzman yardımı için konuş bari iyi anında.
İstemez mi?

Evet o içenler eşimin arkadaşları.. Bizim kendimize ait bir mekanımız var, alkole de müsait ortamlar burada her yer öyle. Ve arkadaşlarından içmeyen insan Yok, daha doğrusu burada içmeyen insan yokmuş gelince anladım ve hala inanamıyorum... O yüzden sanırım eşim benim tavrımı haksız buluyor, buradakiler gibi davranmamı istiyor ama ben yapamıyorum. 1 yıldır her yolu denedim ama sanırım dediğiniz gibi tek başıma mücadele bir işe yaramadı...

Cocuk hastalnir o icmeye gder ccuk uyumaz drmaz ev ustune ustune glir kocana bakrsin sizmis destek yok daha mtsz olrdnz mutszluga ccuk ypmayin
Zaten en büyük nedeni o. Ben burada TEK’im, ailem uzakta ve bana yardım edemeyecekler, eşimin tarafının da edeceğini sanmıyorum, yani bu çocuğu tek başıma büyütücem, bana yardım edecek tek kişi eşim olacak. Dediğiniz gibi en zor anımda onu ayık bulamazsam, o zaman ne yaparım hiç bilmiyorum...

alkol ve diger kötü alışkanlıklarda tedavi şartı kişinin bırakmayı istemesi ile çözülüyor.
siz ordan taşınmayı düşünün eşiniz ayrılmalı arkadaşlarından yoksa direk boşanmayı düşünün.
alkol eşinizi mahvetmeden sizi mahveder .

Bnce sevmiyorsunuz o adami sadece sevdginizi saniyorsnuz cnku biktrmis sizi kavgalarindan artik dert yanar hale gelmissinz onu o halde birakmaktan korkuyorsnuz sadece

Esiniz siz tanisinca icmiyormuydu sizmi bilmiyordnz
Eşim tanıştığımızda içiyordu ama böyle değil... Ve hep dediği şey “evlenince tabiki içmiycem, anca bi özel günde içersem yılda bir içerim, evlenince öyle her zaman içilir mi” bende salak gibi inandım ama neden inandın derseniz benim abim de içerdi hem de eşimden daha çok ama evlenince bıraktı ve puan 12 yıllık evli 5 vakit namazında bir adam, hem de müzisyen barlarda filan çalışıyor... Ama eşim aynı değilmiş çünkü benim ailemle onun ailesi ve çevresi çok farklıymış... Tahmin edemedim...

Ailenize oyle yapmasaydnz esiniz icin ailenizi yuz ustu birakmasaydnz seviyorm demezdiniz bu evlilik ailenizin onayyla yapilsaydi eger si hc dsnmez o adami birakirsiniz bnce seviyorum demeyin tk kalmissiz ailenizede dert yanamiyorsnuz kndin ettin dyecekler dye en dgrusu ayrilmak bir gun birakir dye kndini yipratma

Diğer kadınlara niye rahat dediniz anlamadım. Bir de orası Trakya taraflarında mi
Yani Kadınlar eşlerinin her gece gezmesini takmıyor, onların arkadaşları aileleri burada onlar da kendi keyfine bakıyor, bunu eleştirmek içim söylemiyorum yani aileleri burada ve benden şanslılar... Yok Trakya değil Karadeniz tarafları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…