- 28 Ağustos 2011
- 586
- 679
- 103
Ne güzel bir buçuk yıl önce aldığım bir karar ile düzenli diyetisyene gitmiş, söylediklerini harfiyen uygulamış ve 36 beden olmuştum. Aylarca korudum da. Sonra sıkıntılı zamanlarda yemeğe sarılmalar, düzen bozulması, düzenimin tamamen değişmesi, tatlılar abur cuburlar derken başladığım noktaya geri döndüm. Elveda 36, hoşgelmedin 40.
Bari dedim bir günlük açayım şuraya, zaten hemen her gün forumdayım. Ekstra bir motivasyon olur. İhtiyacım var motivasyona, bana destek olun kızlar.
Başlangıç kilomu yazıya dökmek dahi istemiyorum. Hedefim ise 53 kilo. Bugün sabahtan kurabiyeleri gömmüş olduğum için yarından itibaren yediklerimi, kilomdaki artış azalışı ve attığım adım sayısı ile egzersiz yapıp yapmadığımı buraya yazacağım.
İnşallah düzenli olur.
Bari dedim bir günlük açayım şuraya, zaten hemen her gün forumdayım. Ekstra bir motivasyon olur. İhtiyacım var motivasyona, bana destek olun kızlar.
Başlangıç kilomu yazıya dökmek dahi istemiyorum. Hedefim ise 53 kilo. Bugün sabahtan kurabiyeleri gömmüş olduğum için yarından itibaren yediklerimi, kilomdaki artış azalışı ve attığım adım sayısı ile egzersiz yapıp yapmadığımı buraya yazacağım.
İnşallah düzenli olur.