alışveriş yaparken nelere dikkat etmeliyiz?

ezgi42

selammm...
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
253
1
643
Ankara
kızlar herhangi bir ürün alırken neye dikkat ediyorsunuz*

aynı marka ürünlerin fiyatları neden farklı farklı oluyor?
pahalı ürün kaliteli demekmidir?
internetten alışverişmi yoksa normal mağazalardanmı alışveriş yapmak daha doğru olur?

ben bir ürün alırken karar veremiyorum.kalitelimidir acaba?yoksa kazıklanıyormuyum çok düşünüyorum.

internette aynı ürünlerin fiyatları değişik oluyor.acaba sahtelerimi oluyor.
bazı alışveriş siteleri var internette.yazmak yasakmı bilmiyorum ama mesela( gitti.....com)...(hepsi...com)..buralardan alışveriş yapıyormusunuz?güvenlimi sizce...:uhm:

Online alışveriş daha ucuz oluyo çünkü dükkan kirası yok,yanlarında kaç kişi çalışıyo bilmiyorum ama daha az eleman çalıştırdıkları kesin, sonra bazıları garantili ürün satmıyolar.Sahte ürün satabiliyolar ama bu işi layıkıyla yapan firmalar da yok değil.Eşim cep telefonu,lcd tv,laptop gibi elektronik ürünleri hep online satın aldı,garantileriyle beraber(2.yazdığın yerden)Allaha şükürler olsun ki hiç sorun yaşamadık...

ben de birçok şeyi hep...dan..aldım gerçekten güvenli daha ucuz ve sahtesiyle karşılaşmadım..ucuz olmasının sebebi elemanının az olması ve kira,vergi v.s.ödememesi...

elektronik ürünleri sürekli internetten alıyoruz. belli yerlerden tabi. herhangi bir sorun yaşamadık. fiyatlar mağazalara oranla çokta ekonomika.s

Back