Alışveriş (yapamama) çılgınlığı!

Aynisini yasiyorum :)
S bedenden m bedene gectim ama ben halen s giymeye diretiyorum :)
Esim diyo hamile kiyafeti alalim sana diyo
yok deve diyorum :KK70:
ya zaten bir kac ay sonra inecek bu gobek ne gerek var :)

gidip hala gobegi acik bluzlar aliyorum...:KK70:
evet su an giyemiyor olabilirim ama seneye ilac gibi gelcek :KK70:

Kızlaaar valla moralim yerine geldi :KK70: Sağolun :) Ya bakımlarımı ihmal etmemeye çalışıyorum, ama bulunduğum yere yeni taşındım, eh malum kuaför bulmak ne bileyim güvenilir erler bulmak zaman alıyor. Amaaann.. Bazen bıkıyorum biliyo musunuz :KK70:

İstiyorum ki her şey 20 tl olsun ama güzel olsun ama kalteli olsun herkes aaa negzel giyinmiş desin. Vallahi adam olmaz benden :KK70:

yanlış anlamayın ama siz böyle özensiz davranmaya devam ettikçe eşinizin gözü daha şık daha bakımlı daha süslü kadınlara kayıverir.kendiniz de güzel giyimli bayanları görünce üzülüyorum diyorsunuz. sonra da işte hata bende mi aldatmak insanın beyninde biter falan filan. üstelik de hamileymişsiniz. aldatılan kadınların yüzde 65 i hamileyken aldatılmış diyor bilim adamları. aklınıza kurt düşürmek istemem ama bir kadın önce kendi sonra da eşi için bakımlı olmalı.anlayacağınız kefenın cebi yok.alın giyinin süslenin gezin.sonra hayatınız keşkelerle dolar.yaşınız kaç bilmiyorum ama zaten belli bi yaştan sonra isteseniz de yapamazsınız bazı şeyleri.Bu arada ALLAH bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Teşekkürler.. O kadar king kong olayına bağlamadım aslında, yani hala beğeniliyorum :KK49: benim sorunum şu ara içimden bir şey gelmemesi. geçici bir durum diyelim. işte yeni evlilik, bir andan kredi kartlarını toplarmaya çalışma, biraz ekonomik kaygılı birazcık da üşengeçlik.. Fikriniz için sağolun yine de

Bu arada kızlar yazmadan edemedim, bakımsız değilim vallahi bak. Sadece alışveriş sıkıntısı var. Yoksa gebelikte 13. hafta bitti ne karın şişliği ne de bir gram fazlam var maaşallah. A siz öyle diyince takıldım ben bak görüyo musun şimdi:KK61::KK61::KK61:

sürekli evde misin çalışıyor musun bilmiyorum ama evde olunca öyle oluyor genelde.
insanda bi bıkkınlık bezmişlik oluyor.
biraz dışarı çık istersen birinde almazsan diğerinde kesinlikle alırsın:KK53:
kadınız bizzz :KK71:

sürekli evde misin çalışıyor musun bilmiyorum ama evde olunca öyle oluyor genelde.
insanda bi bıkkınlık bezmişlik oluyor.
biraz dışarı çık istersen birinde almazsan diğerinde kesinlikle alırsın:KK53:
kadınız bizzz :KK71:

ÇAlışıorum kız o daha fena. İşten güçten vakit zor ayırıorum bakıma. :KK70:

Yakın zamanda maddi sıkıntı yaşadıysanız
nasıl olsa hamileyim doğurunca alırım ne gerek var psikolojisi yaşıyorsunuz
Netde istediğiniz kıyafetlere bakının insana bi heves geliyor çıkıp alışveriş yapasın geliyor
Şuan sezon sonu olduğu için heryerde indirim var zaten fiyat konusuna pek takılmazsınız belki

Yakın zamanda maddi sıkıntı yaşadıysanız
nasıl olsa hamileyim doğurunca alırım ne gerek var psikolojisi yaşıyorsunuz
Netde istediğiniz kıyafetlere bakının insana bi heves geliyor çıkıp alışveriş yapasın geliyor
Şuan sezon sonu olduğu için heryerde indirim var zaten fiyat konusuna pek takılmazsınız belki

Bi an erkek sandım :KK70: :KK70: Teşekkürler tavsiye için :)

ben yeni hamileyken ayni yaşadım ama kilo alincaksa pek fazla bişey almadim bi kaç bol kiıyafet almişim onu giyiyorum şimdilik.. kilo vereceksin doğumdan sora bu yüzden panik yapma.
gardlobinda bakicaksin doğumdan sora bunu giymek için kilo vermeliyim diyceksin.
bebek için parada birikitirdim kıyafet alacagima bebegime alirim diye resti çektim.. iyiki de biriktirdim çünkü herşeyi peşin aldik çok şükür.
bi gün alışverişte 150 liralik bi gecelik kıyafeti gördüm yuh dedim eşimede gösterdim. oda ayni dedi pahalıysa hiç almam... o kadar abartmam ben.. 150 liraya 3 tane gecelik alirim daha iyi :KK70:

Teşekkürler yorumlar için, henüz karnım şişmedi :) ama dediğiniz gibi aldığım kıyafeti nasılsa giyemem ki şişerim düşüncesi mevcut... :KK43: Henüz daha bebeğe bişey bakmadım hatta hamilelik biraz damdan düşer gibi oldu alışmaya çalışıyorum evde bebek fikrine :) Benim derdim bi türlü elimin yeni kıyafetlere gitmemesi ve giyinip süslenenleri görünce içimden gelen orta yerinde çatlama hissi :KK70:
hamileyken bende bisey alamdim ki normalde indirimkerde dayanamam mutlaka alirim bniseyler
nasil olsa olmayacak dusucnesi vardi oylede oldu su an hayatima hiç olmadigim bi kilodayim (oglum 5.5 aylik)
geecn ay indirimerde 42 bedenleri doldurdum insallah zayiflarimda eski 38 lerimi tekrar giyeb ilirim
emzirme etklenir diye rejimde yapamiuyorum ,kaldim bi arada iki derede , ama insanin uzerine giyecek kiyafetinin olmamasi igrneç bi durum
varlik içinde yokluk dedikleri bu herhalde: )

Teşekkürler.. O kadar king kong olayına bağlamadım aslında, yani hala beğeniliyorum :KK49: benim sorunum şu ara içimden bir şey gelmemesi. geçici bir durum diyelim. işte yeni evlilik, bir andan kredi kartlarını toplarmaya çalışma, biraz ekonomik kaygılı birazcık da üşengeçlik.. Fikriniz için sağolun yine de
canım benim maddi sıkıntın varsa k.kart vs tabi ki kendine yetecek kadar al ama şimdi k kart ödersin yarın doğumdan sonra hastane bebek masrafları sonra allah nasip eder inşallah ev araba alacağız dersen sonu gelmez bunun.öncelik sensin unutma bunu. kim istemez her şey ucuz olsun bol bol alalım.tabi ki sana git 7000 liraya çanta al demiyorum ama yine de tedbiri elden bırakma:)

Merhaba arkadaşlar; belki de okuyunca "hay allah derdin bu mu?" diyeceksiniz ama yazmadan duramadım:

Yaklaşık 5 aydır evliyim ve evliliğim güzel devam ediyor. Haziran ayında gebe olduğum öğrendim. Sanırım buraya kadar her şey normal.

Anormal olansa, önceden ilk atandığım zamanlarda saç saç saç paraları paraları modunda hafif bi makyajsız şöyle bi bakımsız dışarı adım atmayan ben, bi tuhaf oldum. Alışverişe çıkıyoruz eşim yalvarıyor hadi sana da bişeyler beğenelim diye yok... Fiyatını görünce hemen atıyorum elimden fiyat dediğimse işte malzemesine göre 50 - 100 filan en fazla.

Alışveriş sitelerine bakıyorum, güzel giyinenlere bakıp üzülüyorum ama mağazalara giriyorum inanın bana hiçbir şey almadan çıkıyorum. Dolabımda benimsediğim bikaç kıyafet dışında hiç ilişmiyorum geri kalanına.

Çok bunaldım arkadaşlar. Kendime bakmam gerek, en azından kendim için; bunu biliyorum. Daha önce böyle dönemleriniz oldu mu? Ne yapmamı önerirsiniz?
ayyy ben bi dönem öyleydimm ya insanın içinden gelmiyor.Kılını kıpırdatmak anlıyorum sizi..Bende bi terliğim vardı parmak arası onla işe giderdim o kadar ayakbım vardı giymezdim alır alır..acayip kafa yorduğum düşüncelerim vardı kendime odaklanamıyordum..Stresli zamanlar ondann geçer ama bi an önce silkelenenin..

bence hamilelik felan düşünmeden bir daha bu yaşlara gelmeyeceğim deyip çıkın alın iki bluz
bi iki kolye onlar bile havanızı değiştirir

instagramda moda bloglarını takip edin
belki hamılelıgınızın ılerleyen kısımlarında heves gelecek bu seferde kılo aldım dıye almayacak ya da bu zamandakı fızıgınız olsa daha guzel olurdu dıye hayıflanacaksınız

hayat guzel evlılıgınız guzel neden daha ozenlı davranıp kendınıze de ıtına etmıyorsunuz:)

ayyy ben bi dönem öyleydimm ya insanın içinden gelmiyor.Kılını kıpırdatmak anlıyorum sizi..Bende bi terliğim vardı parmak arası onla işe giderdim o kadar ayakbım vardı giymezdim alır alır..acayip kafa yorduğum düşüncelerim vardı kendime odaklanamıyordum..Stresli zamanlar ondann geçer ama bi an önce silkelenenin..

Sorma. Negsel ayakabılarım var hepsi dolap bekçisi. Iyyh! Kendine gel aylakmadame!:KK67:

ya bende sadece terlikle gidiyorum işe inanirmisin:KK48: 7.5 aylık hamileyim ayaklarim balon gibi oldu çok acaip sisti. varya hiç bi ayakkabim sıgmıyor giyemiyorum... doğumdan sora iniyormuş bu yüzden takmiyorum. sende takma bak hamileliğin ileryeyince sisecek ayaklarin belli de olmaz.. ayagin küçülünce napcaksin onlari yazik olur atacan çöpee.

X