hesaplı yapmazsan harcamalarını sonunda sen üzülürsün...ben param varsa alıyorum yoksa bir dahaki aya erteliyorum...sende kafanda gerçekten ihtiyacın olan şeyleri al ve indirimde diyede kendini kaptırma sonuçta artık hep indirim var... kendini frenle lütfenlmaz:
Ne güzel iradesi sağlam insanlara çok imreniyorum, birde yukarda ki lafınıza çok güldüm doğru vallaha kaydirigubbakcemile3
Merhabalar..
Benim ciddi bir problemim var, alışveriş.. Kontrolsüz bi şekilde Alışveriş yapıyorum ama aldığım şeyler genelde ucuz indirimden aldığım şeyler böylece vicdanımı rahatlatıyorum ama ay sonunda kredi kartı ekstresi geldiğinde bu kadar parayı ben ne zaman harcadım diye şoka giriyorum, her sefer kendi kendime söz veriyorum, çok ihtiyacım olmayan bişeyi almayacağım diye ama nafile çok makyaj yapmamama rağmen 3 makyaj çantası malzemem olmuş aynı renkten farlar rujlar..Pahalı eşyadan ziyade, çok sayıda ucuz eşya satın alıyorum. Resmen stok yapıyorum.. Çok üzgünüm çoook
Bunu takıntı olarak görmüyordum şu ana kadar ama bu ay kredi kartı ekstrem maaşımdan çok geldi( Ve çok parası olan çok kazanan biri değilim, mesala spora gideceğim ama parasızlıktan kayıt yaptıramıyorum.. Off napacağımı bilmiyorum..
Sanırım bu konuda fazla sıkıntılı kimse yok ya da kaçıyolar yüzleşmekten..
heheh bende teraziyim ama öyle çok çok alamıyorum canım hiçbirşey çünkü asgarı ücret alıyorum ve hiçbirşey almaya param yetmıyor çok fazla bişey almam ben almak ısterım ama param yokkiBurcum Terazi:) İşin tuhafı ; bazen bedenime olmyacak şeyler de alıyorum giyemediğim bir çok şey var, hatta asıl ihtiyaçlarım arada kaynıyor.. :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?