alışveriş siteleri

Dermoeczanemi kullanmıştım,sorunsuzdu.İndirimleri de güzel oluyor,onerilebilir.3ka.com ekoorganik,saruorganik kullandığım siteler ne aradığını bilemediğim için bunlar arasında vardır belki diye düşündüm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tesekkür ederim canım güvenilir alışveriş siteleri arıyorum da :)

kızlar güvenerek alışveriş yaptığınız dermo kozmetik veya online eczane siteleri neler hangilerine üyesiniz?

Facedermo da yüzde elliye varan indirimler oluyor çok güzel markalarda,ben bir kere sipariş verdim kargom bir günde geldi.Yalnız bir yanlışlık olmuştu kargamda telden aradım ve hemen düzelttiler.Ben tekrar alışveriş yaparım oradan.

pek güven olmuyor da saol canım :) bir denerim orayı da

çok fazlaca siteden alışveriş yaptım fakat son bulduğum site ertesi gün (hediyesi ile birlikte ) siparişimi gönderdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşin aslı biz dolandırıcıyız, yalanla dolanla yeni bir ürünün lansmanını yapmak için bizi tuttular bir sürü üyelik alıp site yönetimini salak yerine koymaya çalışıyoruz ama en sonunda anladık ki salak olan biziz...

thomas taw diye bir adamın adını kullanıp burada şarlatanlık yapıyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…