alışveriş bahane 2.el şahane

Heytttt be

Vız gelir tırıs gidersiniz
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
43.406
115.684
798
selam kızlar.malum bu aralar 2. el siteleri çok moda.içimizde oralardan alışveriş yapanlar var mı.herhangi sorunla karşılaştınız mı.siz ce mantıklı mı 2. el alışveriş

Ben almadım satmadım da . Başkasının giydiği şeyleri alıp gitmem kullanmam şahsen telefonda ikinci el hiç kullanmadım

giysiden çok takı saat gibi şeyler çok ucuz sıfırına göre

Benim erkek kardesim cok kullaniyor orayi. Hatta birgun bi pc parcasi aldi.
Bizim komsu sahte profil olusturmus yazismaya baslayinca tanimis kardesimi ben x abin demis.
Istedigi parcayi vermis al sana bedava demis:)
Kardesim aldi ama bikac gune kalmadan hemen bozuldu :)
Demem o ki biraz sıkıntılı 2. El siteleri :)

Ben cok kullaniyorum
Gayet de memnunum
Kiyafet almiyorum ama ozellikle bebek urunleri cok alip satiyorum
ben 2 kere takı aldım memnun kaldım.mağazanın yarı fiyatına biri 3 te bir fiyatına biriydi.cesaret edip aldım.biri zen safir bileklik diğeri ariş zümrütlü pırlantalıyüzüktü.ama satanlara üzüldüm alırken helallik istedim

ama bir sırt çantası aldım.satıcı yeni gibi dedi inandım.bir geldi çanta yıpranmış içi dışı.üşendğimden geri yollamadım.ama satıcıya epey saydırdım

Ben de bebegimin beşiğini sıfır anne yanı almıştım ve sonrasında odasına bırakmaya kıyamayınca daha büyüğünü yine bu sitelerin birinden çok çok uygun fiyata aldım ve çok memnunuz. Sıfırı ikeada 750tl biz 150tl ye aldık.
Oyuncaklar için de çok iyi. İyiki varlar yoksa bebegime daha az şey alabilirim. Böylece her ay gelişimini destekleyecek oyuncaklar alıyoruz. Daha iki gün oldu 160 liralık oyuncak aldık. Bir kısmı bugün geldi, bebeğim seve seve oynuyor :))

Konu çok iyi olmus takip ediyorum.

Hiç cesaret edemedim şimdiye kadar

güle güle kullansın minik

2. el kıyafette alabilirim o zaman.yetiştırme yurdunda kalan 4 süslü miniğim var.temiz ürünler alırsam giysi saat takı vs çok mutlu olurlar.yarından itibaren araştırayım

Hep bakarım hiç birsey almadım ben satmak icin kıyafetler koydum ucuzunda ucuzu fiyata hem elimden ciksin hemde uc bes bisey kazanayim diye ama kimse ilgilenmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…