- 10 Nisan 2014
- 43.406
- 115.684
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Asla tlf almam heraldeSadece tlf alıp sattık o kadar. Başka da bırsey almam herhalde o sıtelerden.
Bızım ısımız geregı.Asla tlf almam heralde
AnlıyorumBızım ısımız geregı.
Kımlık fotokopısı ıle alınıyor. Bırde cok temız olduğuna kanaat getırırsek.
ben 2 kere takı aldım memnun kaldım.mağazanın yarı fiyatına biri 3 te bir fiyatına biriydi.cesaret edip aldım.biri zen safir bileklik diğeri ariş zümrütlü pırlantalıyüzüktü.ama satanlara üzüldüm alırken helallik istedimBen cok kullaniyorum
Gayet de memnunum
Kiyafet almiyorum ama ozellikle bebek urunleri cok alip satiyorum
Dolap var güvenilir ve orjinal markalar ben seviyorum bir sorun olduğunda hemen iade yapıyorlarselam kızlar.malum bu aralar 2. el siteleri çok moda.içimizde oralardan alışveriş yapanlar var mı.herhangi sorunla karşılaştınız mı.siz ce mantıklı mı 2. el alışveriş
güle güle kullansın minikBen de bebegimin beşiğini sıfır anne yanı almıştım ve sonrasında odasına bırakmaya kıyamayınca daha büyüğünü yine bu sitelerin birinden çok çok uygun fiyata aldım ve çok memnunuz. Sıfırı ikeada 750tl biz 150tl ye aldık.
Oyuncaklar için de çok iyi. İyiki varlar yoksa bebegime daha az şey alabilirim. Böylece her ay gelişimini destekleyecek oyuncaklar alıyoruz. Daha iki gün oldu 160 liralık oyuncak aldık. Bir kısmı bugün geldi, bebeğim seve seve oynuyor :))
orayı denemedim hiç tavsiyeye tesekkurlerDolap var güvenilir ve orjinal markalar ben seviyorum bir sorun olduğunda hemen iade yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?