Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Alışılmışın dışında oje renkleri..................
bakın bakalım istedğiniz renkler bunlarmıopuyorumnanaktan kızlar bu renk arıyorsanız she markası varya hani parfümleri satılan pembe mor olan bu markanın ojelerıde var böyle şişelerı yıldız gibi orda bu renk var neredeyse aynı ton ben sürüyorum hatta istersenız resımlerını cekıp koyabılırım hatta nar çiçeği rengi gbi olanlarıda var bakayım size verırım numaralarınıdacokacimcoook
markaların bazıları şunlar:china glaze,opi,color club,orly,la girl rockstar,sinful colors,zoya o bloğu takip ediyorum ben de hep.çok güzel olanlar var gerçekten ama bazıları da hevesle alıp bi kere sürüp bırakılcak cinsten.burda satılmıyorlar ama nette satan yabancı siteler var.tabi kargo ücretleri biraz yüksek:sinifsinif:
simli ojeler çok güzel ama malesef temizlemesi çok zor o yüzden kullanmıyorum sedefli ojeleride pek sevmem mat ve koyu renkler tercihim.. şeker pembeleri kırmızılar siyah falan.. she nin ojeleri dikkatimi çekti ben bi bakıyım onlardan