• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alinmicam

A34DCFC3-DD9D-429C-9FF1-F7BE45D23977.webp
Gözümde canlandırdım tarifine göre :işsiz:

Böyle pırıl pırıl kafalara nasıl ulaşıyorsunuz(?)

Boyum 1.72 kilom 55 belim ince göğüslerim 80 çok hafif basen kısmım var ama çok az saçlarımın ucu sarı uzun gözlerim ela burnum küçük sizce nasılım alinmicam doğru söyleyin
Allah herkese byle dert versin :KK70::KK70:bi foto koyda bakalim arkadas belin biraz kalinca geldi bna

Bunlar çok yuvarlak özellikler.. nasıl olduğunu bu bilgiler ışığına bilemeyiz ki..

Boyum 1.72 kilom 55....... belim ince göğüslerim 80 çok hafif basen kısmım var ama çok az saçlarımın ucu sarı uzun gözlerim ela burnum küçük sizce nasılım alinmicam doğru söyleyin
Gögüslerin biraz daha buyuk olsaydı olurdu. Aynı beni tarif ettin valla hepsi mi tutar arkadas ikizimi buldum :eğlence: çok güzeliz canım daşız daş :KK200::hamarat:

Bu tarife uyuyorsun diye güzel misin değil misin anlayamayız ki. Fotoğrafını at gerçeksen.

Biz nerden bilelim bunu ?? Daha bugün bile metro da çok güzel bi kız gördüm arkası dönük tu .. Suratını bi döndü fiziğiyle alakası yok .. Senin anlattıklarında ne gibi bir sorun var anlamadım ben alinmicam alinmicam demissin ya .. iltifat mi edelim hepimiz toplaşıp

Back
X