• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alıngan mıyım yoksa bi fesatlık mı var bu işte?

Hıhı tanrı parcacigini buldum, kara delikte madde kütle kaybeder mi onunla ilgileniyorum. Çok canım sıkılarsa da buraya gelip boş beleş ev hanımlarını paylıyorum. Sana ne cicim?
Boş beleş ev hanımları??

Üslubundan belli nelerle ilgilendiğin.

Google dan araştırmış gelmiş iki şey yazmışsın..:KK47::KK47:

Neyse..
Her kitap okuyan bir değildir canım arkadaşım.

Ne okuyorsun?

Okuduğunu cidden anlayabiliyor musun?

Yani anlatılmak istenenleri anlayabiliyor musun ,kitabın verdiği mesajları filan düşünüp kendi yargına varabiliyor musun?

Neden okuyorsun?
Ögrenmek bilgi sahibi olmak için mi gelip orda burda yazmak ve anlatmak için mi??
Bilgi sahibi olmak için okuduysan insanlara böyle kibirli davranmanın ne çirkin bir huy olduğunu hiç mi okumadın?

Hani ilkokuldaki çocuk bile okumuştur böyle bir kitap.
Mesela küçük prens diye bi kitap vardı :eek:

Oradan bir bölüm sana;

İkinci gezegende Küçük Prens’i kendini beğenmiş, zamanını başkalarının hayranlığını arayarak geçiren kibirli bir adam karşıladı.

Başkalarının hayranlığını kazanmak için yaşıyorsan kendin için asla yaşamayazsın. Ve sadece kendin için yaşıyorsan, kimse seni sevmez ve seninle ilgilenmez.

Boş beleş ev hanımları lafını tekrar düşün.İlkokuldaki bir çocuktan daha boşsun :KK51:

Kalabalık misafir agırlamayı oldum olası sevmem
Gelenler kimdi bilmiyorum ama gorumcen ve k.vsiz agirlasaydin daha iyi olurdu bence.

Sen ne saymissin ya demin o yemekleri boyle :D
ayyy yarabbimm bana da boyle bir arkadas nasip et yarabbimmmm
ama karsilik beklemesin zira bende maharet yok:)

Saçmalamış görümceniz öyle şey denir mi dövecem filan . Birden bile boylemi oldu yoksa hep boylemiydi cok rahat birine benziyor dusunmeden konusuyor.

Boş beleş ev hanımları??

Üslubundan belli nelerle ilgilendiğin.

Google dan araştırmış gelmiş iki şey yazmışsın..:KK47::KK47:

Neyse..
Her kitap okuyan bir değildir canım arkadaşım.

Ne okuyorsun?

Okuduğunu cidden anlayabiliyor musun?

Yani anlatılmak istenenleri anlayabiliyor musun ,kitabın verdiği mesajları filan düşünüp kendi yargına varabiliyor musun?

Neden okuyorsun?
Ögrenmek bilgi sahibi olmak için mi gelip orda burda yazmak ve anlatmak için mi??
Bilgi sahibi olmak için okuduysan insanlara böyle kibirli davranmanın ne çirkin bir huy olduğunu hiç mi okumadın?

Hani ilkokuldaki çocuk bile okumuştur böyle bir kitap.
Mesela küçük prens diye bi kitap vardı :eek:

Oradan bir bölüm sana;

İkinci gezegende Küçük Prens’i kendini beğenmiş, zamanını başkalarının hayranlığını arayarak geçiren kibirli bir adam karşıladı.

Başkalarının hayranlığını kazanmak için yaşıyorsan kendin için asla yaşamayazsın. Ve sadece kendin için yaşıyorsan, kimse seni sevmez ve seninle ilgilenmez.

Boş beleş ev hanımları lafını tekrar düşün.İlkokuldaki bir çocuktan daha boşsun :KK51:
Tamam küçük prens.

ne kadar gereksiz tavır varsa hepsini sergilemiş görümceniz..es geçin, ne kadar eleştiri o kadar kıskançlık göstergesi demek bana göre..bu arada ev 'hanım'lığına laf söyletmem, elegant duruşumu bozdurmayın bana:stop:

kadın işsizlikten seni iş edinmişse demek.. yada içinde tuttuğu kıskançlığı kusmuş heralde.. bide bu üslübu benimseyen insanlar var mesela illa laf sokacak illa açık bulup gösterecek felan.. böylelerinin azının üzerine kürekle vurasım geliyor. salla şunu Allah aşkına :/

Merhaba kk güzelleri

Benim anlamdıramadıgım bir konu var.Onun için sizin gorusunuzu almak istedim.Kotu dusunup kendimi doldurmayım istiyorum ama bir guzellikte bulamıyorum.....

Olay şu
Cumartesi günü eşimin akrabaları ile gunum vardi.Tabi kalabalık geldikleri için bol cesit pastadır kurabiyedir yapdım.kv de börek yaptı sağolsun.
İki küçük cocugum var haliyle evim her zaman düzenli duramıyor.Bi hafta öncesinden güzelce temizledim duzenledim.cumartesi evim cocuksuz bi ev gibiydi.kv ve gorumce ilk geldiler.tabi soyleee bi suzduler.bende farkettim.menuyu sordular yaprak sarması
Hashaslı revanı ıspanaklı pasta elmalı kurabiye sultan sarması bıde borekler var dedim.hmmm sen sarmada mı sarardın dediler bende yaa tek başıma bu duduklu sardım dedim

Neyse sonra çocuklar oyuncaklar oynamaya başladı gorumcem aaa yapmayın dağıtmayın ıkı cocuga rağmen evi de ne duzenlı desinler dedi.sasırdım ama altında bı art niyet aramadım.
Sonra akrabalar geldı sofrayı kurcam.masa örtüsü pembe cıcekli yeni yıkadım utuledım ama cay lekesı bi turlu cıkmadı.gorumce herkesin içinde masa ortusunu işaret ediyo aaaa diyo bende cay lekesi yıkadım cıkmadı dedim.geçiştirdim.sonra sofrayı hazırladım kadınlar aa canım dokturmussun sunun tarıfını mutlaka vermelisin bunu nasıl yaptın ellerine sağlık bi övgüler :-)
Sonra yedik içtik mutfağı topluyorum kaç çeşit vardi diye sordu gorumce bende 7galiba dedim.benimki 9du diye işaret ediyor.yanımızda bı akraba vardı sesli soylemiyor.bende işaret ettim.seninki 9du ama ikisini annen ikisini kardeşin yaptı diye.ay ben bu gelini dovecem gıcık dıye espırı yaptı.ama ben anlam veremedim ve sasırdım bu hareketlerıne sızce ben çok mu alınganım?

AMANnnn laf söylemiş işte bal kabağı !!
Boşverin gitsin yerinde cevaplar vermişsiniz zaten ;)

görümcene hakettiği karşılığı vermişsin boşver oda verecek cevap bulamayınca gıcık gelin demiş geçiştirmiş işte.

Yani evet.Normalde aramız kotu değildir.Oyle çok mıçmıç da değiliz ama öyle milletin içinde de laf sokmazdık birbirimize bi onun şaşkınlıgı var.
Bu tarz insanlara sessiz durmayacaksın zaten onun dilinden konusacaksin sende iyi yapmışsın

Algılayabilesin diye basit kaynaklardan verdim örneği ama onu da algılayamamışsın:KK49:
Umudunu kaybetme bol bol oku :KK52:
Canım benim amacın ne? Yani bi düşün beni tanıyor musun? Hayır.Yani benim için aman da ne entel ne kültürlü demenin bana bi faydası var mı? Hayır. İki gün sonra nickimi görsen hatırlayacak misin? Hayır. Uslubumu sert ve saygısız mi buldun? Olabilir, haklısındır. Ne istiyorsun? 7 çeşit yaptimdiydi da kaynanamgil begenmediydi de.. Diyenlere saygı duymamı mi? Duyamiyorum. Gecenlerde bi haber gördüm kadının biri oğlunun bir yaş doğum günü için ,o süslü cupcake lerden yaptirip üstüne oglunun kraltaçlı fotografindan bastirmayip, o duvar afişlerini yaptirmayip, o koca yemek masasinin üstünü yenmesi imkansiz, sırf instagramda facete es dost görüp aman da ne becerikliymis desin diye, zibilyontane yiyecekle doldurmayip,boy boy oglusuyla foto cektirmeyio, o parayla bu sogukta bi ailenin kışlık kömürünü almis, kömür kamyonunun fotografini da oglunun albumune koymus. İşte ben bu kadınlara saygi duyarim. 7 cesit yaptimdiydimdi da begenmeyiverdiydiler de ayıp yazık günah, akli basunda bi insan yedigi bi çeşit hadi iki çeşit şeyle doyar. 7 çeşit 9 çeşit hamaratim ben yeeaaaggg iki de oglunuza beni aldiniz.. Bu nedir? Artık vizyon sahibi anneler kadinlar olsun ülkemde, ülkemin hali hal değil, sebebi de burnunu mutfaga gömmüş kadın. Kadın değişirse dünya değişir. Hani demissin ya seviyenden anlattim,eksik olma. Ben de anlattim derdimi kafidir umarim.

Canım benim amacın ne? Yani bi düşün beni tanıyor musun? Hayır.Yani benim için aman da ne entel ne kültürlü demenin bana bi faydası var mı? Hayır. İki gün sonra nickimi görsen hatırlayacak misin? Hayır. Uslubumu sert ve saygısız mi buldun? Olabilir, haklısındır. Ne istiyorsun? 7 çeşit yaptimdiydi da kaynanamgil begenmediydi de.. Diyenlere saygı duymamı mi? Duyamiyorum. Gecenlerde bi haber gördüm kadının biri oğlunun bir yaş doğum günü için ,o süslü cupcake lerden yaptirip üstüne oglunun kraltaçlı fotografindan bastirmayip, o duvar afişlerini yaptirmayip, o koca yemek masasinin üstünü yenmesi imkansiz, sırf instagramda facete es dost görüp aman da ne becerikliymis desin diye, zibilyontane yiyecekle doldurmayip,boy boy oglusuyla foto cektirmeyio, o parayla bu sogukta bi ailenin kışlık kömürünü almis, kömür kamyonunun fotografini da oglunun albumune koymus. İşte ben bu kadınlara saygi duyarim. 7 cesit yaptimdiydimdi da begenmeyiverdiydiler de ayıp yazık günah, akli basunda bi insan yedigi bi çeşit hadi iki çeşit şeyle doyar. 7 çeşit 9 çeşit hamaratim ben yeeaaaggg iki de oglunuza beni aldiniz.. Bu nedir? Artık vizyon sahibi anneler kadinlar olsun ülkemde, ülkemin hali hal değil, sebebi de burnunu mutfaga gömmüş kadın. Kadın değişirse dünya değişir. Hani demissin ya seviyenden anlattim,eksik olma. Ben de anlattim derdimi kafidir umarim.

Belki ona yeterli gelebilir ama bana yeterli gelmedi ARKADAS!
1.si ne bu siddet ne bu celal biraz sakin ol herkes ne yapiyosa kendi kesesinden yapiyor merak etme seni. Cebinden bisey cikmiyo;)
2. Sen kimseyi ozellikle de beni boyle suclayamazain.Hakkin yok.kimsenin vizyonunu oturdugun yerden klavye sovalyeligi yaparak belirleyemezsin.
3.Herkesin kendi hayati ben kimseye su kadar cesit yaptim hayii nasip bekliyorum yada kac cesit yapiyim sizce diye sormadim.sous muyum.yoooo
4.Bu kadar kucuk goremezsiniz kimseyi.
Mutfak yemek yapmakla ben hic bir sakinca yada mahsur gormuyorum.bu ayil birsey mi.bence hayir.sence evet olabilir o beni baglamaz.
5.size ilk mesajinizda da soylemistim ben 2 cocugumla birlikte okumak egitimi tamamlamak icin hala cabaliyorum.kisinin hayatini bilmeden yorum yapamazsiniz.zaten bir yazidan da hayati hakkinda karar veremez yargida bulunamazsiniz.
6.Cocuk da yaparim kariyer de yemekte bu kimseyi ilgilendirmez.hele sizi asla.
7.kadin degisirse dunya degisit demissinz dogru ama hic kimse kendini degistirmeyi dusunmez ne ararsan kendinizde arayin bence.
Yeter artik daha fazla uzatmanin alemi yok.klavye efeligine bi son verin.....

Ne kadar boş işler. Biz de böyle eve milleti toplayip kendince marifet gösterisi yapanları eleştiriyoruz, 2 kitap okuyun çocuklarınıza ayırın o 7 çeşit e ayıracağınız vakti hem onlar millet gibi üstüne laf da söylemez. Ha nooldu x'in gelini ne hamaratmıs dediler, sıfatınız hamarat oldu. Ne önemli. Bosverin şu işleri artık.

Herkes kendi gelişimi adına okuyor okuduğunu?
Siz cern de protonları mı çarpıstırıyorsunuz?Evrenin oluşumunu insanlik adına aydınlatma çabasında mısınız boş vakitlerinizde?
Ne okuyorsunuz siz acayip merak ettim???? Aydınlatın bizi ey siz aydınlar:KK47:

Ben tanımadiğım insan adına 7 ceşit yemek yaptıysa kitap okumuyordur gibi mantık dışı önermelerde bulunmuyorum..

Ayrıca benim cevap yazdığım konuda israf konusuna bakın hiç girmemişsiniz.Belki ilk baştan böyle açıklasaydınız alakali bulabilirdim yorumunuzu.Şimdi neden konuyu oraya çektiniz anlamadım:))Neyse...

Ben de 'kendince marifet gösterisi yapanları eleştiriyoruz ' '2 kitap okuyun' diyen birini haklı olarak eleştiririm.
Ki senin yazdıklarını görünce bu karikatüru anımsayıp oraya atıfta bulundum:))
Senin gibi çokta sert yazmadım hani mizahi yaklaşmıştım.Benim sizinle hiç bir derdim olamaz.

Neyse konu sahibi de yeterince cevaplamıs son mesajinizi.Iyi günler..

Eklentiler

• protonlari-nasil-carpistiracagini-dusunuyo-sanki-640x614.jpg
    protonlari-nasil-carpistiracagini-dusunuyo-sanki-640x614.jpg
    112,1 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Back