- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
Derdiniz bu mu?
anlamdırmak zorunda değilsinizDertten çok davranışlarını anlamlandıramadıgım bir durum idi bu olay.
anlamdırmak zorunda değilsiniz
takılmayın bence bu kadar
Boşver, gerçekten kötü düşünüp kendi sinrini bozma.
Şeytanın fesatlıkları, kızsan kendini doldursan, gidip ona laf soksan bile eline ne geçecek ki?
Zaten lafını yerinde demişsin bile. Gül geç aklına gelince.
görümcen ya dengesiz yada fena halde kıkanıyo sende gelmiş benmi fesdım diyosun canım ya
Görümce seninle si.ik yarışına girmiş, hadi bakalım en uzağa kim i.eyecek, ikinize de bol şans diliyorum...
regl dönemindeler sanırımKesinlikle fesatlik cekememezlik art niyet var gorumcem uyuzun teki kim olursa sinir olur alinir..resmen cekememis zoruna gitmis
Yapilan yorumlara gelince insanlar harbi bir tuhaf konu sahibi kendi ovmek icin degil gorumcesinin cirkin laf sokmalarini paylasmak icin konu acmis burda birileri taktir etse ne etmese ne..sonucta kimse tadina bakmadi gidip gormedi burdan bile kinu sahibi kendini ovuyo yada ispatlamaya calisiyo gibi elestirilmis bana ilginc gelen bdv ye konu acan herkes istisnasiz herkes bi suclanmaya olumsuz iki cift lafa maruz kaliyor haklida olsa haksizda olsa bi lafi soktum diye sevinip oh be diye ic geciren insanlar var tuhafff valla
Ne kadar boş işler. Biz de böyle eve milleti toplayip kendince marifet gösterisi yapanları eleştiriyoruz, 2 kitap okuyun çocuklarınıza ayırın o 7 çeşit e ayıracağınız vakti hem onlar millet gibi üstüne laf da söylemez. Ha nooldu x'in gelini ne hamaratmıs dediler, sıfatınız hamarat oldu. Ne önemli. Bosverin şu işleri artık.
Kesinlikle fesatlik cekememezlik art niyet var gorumcem uyuzun teki kim olursa sinir olur alinir..resmen cekememis zoruna gitmis
Yapilan yorumlara gelince insanlar harbi bir tuhaf konu sahibi kendi ovmek icin degil gorumcesinin cirkin laf sokmalarini paylasmak icin konu acmis burda birileri taktir etse ne etmese ne..sonucta kimse tadina bakmadi gidip gormedi burdan bile kinu sahibi kendini ovuyo yada ispatlamaya calisiyo gibi elestirilmis bana ilginc gelen bdv ye konu acan herkes istisnasiz herkes bi suclanmaya olumsuz iki cift lafa maruz kaliyor haklida olsa haksizda olsa bi lafi soktum diye sevinip oh be diye ic geciren insanlar var tuhafff valla
Herkes kendi gelişimi adına okuyor okuduğunu?Ne kadar boş işler. Biz de böyle eve milleti toplayip kendince marifet gösterisi yapanları eleştiriyoruz, 2 kitap okuyun çocuklarınıza ayırın o 7 çeşit e ayıracağınız vakti hem onlar millet gibi üstüne laf da söylemez. Ha nooldu x'in gelini ne hamaratmıs dediler, sıfatınız hamarat oldu. Ne önemli. Bosverin şu işleri artık.
Hıhı tanrı parcacigini buldum, kara delikte madde kütle kaybeder mi onunla ilgileniyorum. Çok canım sıkılarsa da buraya gelip boş beleş ev hanımlarını paylıyorum. Sana ne cicim?Herkes kendi gelişimi adına okuyor okuduğunu?
Siz cern de protonları mı çarpıstırıyorsunuz?Evrenin oluşumunu insanlik adına aydınlatma çabasında mısınız boş vakitlerinizde?
Ne okuyorsunuz siz acayip merak ettim???? Aydınlatın bizi ey siz aydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?