Heh işte. Önce kendi kafanda bu algıyı düzeltmen lazım. Sen kendini kuzenlerinin gözünden görüyorsun. Görme. Sana estetik olma demiyorum, istiyorsan ol.
Ama kendi değerini fiziksel görünüşün oluşturmasın sadece. Güzel olmak hoş bir şey evet.
Ama zeki olmak da öyle
Eğlenceli olmak da öyle.
Erkekler kendileriyle çok meşgul kadınlardan hoşlanmazlar. Sen sürekli kendinle meşgulsün. Şurada açtığın konulardan bile belli.
Hayattaki tek derdin kaşın gözün.
Sevgilim yok=çirkinim.
Evet bazıları seni cidden dış görünüşün için beğenmemiş olabilir.
Örneğin ben de 163 boyunda balık etli, koyu kumral ela gözlüyüm
Uzun boylu, narin, sarışın mavi gözlü seven adama göre çirkinim?
Eeee?
Ben de esmer, uzun boylu ve renkli gözlü severim.
Yani bu memlekette yaşayan adamların en az %80'i bence çirkin.
Ama sonuç olarak bir erkekte aradığım yegane şey kaş göz değil, ve bir kadında aradığı tek şey kaş göz olan adamlara sümüğümü bile atmadım hayatım boyunca.
He öyle offf yavrum analar neler doğuruyor kadınlarından da değilim ha.
Öyle kendi yağımda kavruluyorum, bence.
Beni "taş gibi" bulan adamlar da oldu
"Öyykk bu ne be" diyen adamlar da.
Sonuçta ben kendimi sadece fiziksel olarak değerlendirmiyorum. Sen de değerlendirme.
Kusurlarının farkında ol, evet ama kusurların da seni olduğun insan yapan bütünün bir parçası. Sen kusurlarını kendine eziyet etmek için kullanıyorsun.
Burnun yamuktur düzelttirirsin
Dudağın incedir dolgu koydurursun
Memen sarkıktır, kaldırtırsın
Doğumdan sonra göbeğin sarkmıştır toplatırsın. Bunların tamamına okey. Ama sen kendini değerini sadece fiziksel olarak belirliyorsun.
Mesela baş başa oturdunuz, o adamla neler konuştun, ona nelerden bahsettin? O değilse bir başkasını yazsan da olur?