Merhabalaar,
Yeni üyeyim bu yüzden konuyu yanlış yere açtıysam lütfen kusura bakmayın.
Benim küçüklüğümden beri bir derdim var. 24 yaşındayım ve alnımdan çok rahatsızım. Hep kompleksti bu bende. Yukarıya doğru aşırı uzun bir alnım var, ayrıca önde de çıkıntı var hafiçe ama kavis gibi değil. Alnımın önünde 2 tane çıkıntı kemik ucu gibi. Hayatım boyunca hep nefret ettim alnımdan, kahkülle kapadım, perçemle kapadım, bandanayla kapadım ama ciddi manada da sıkıldım. Şöyle söyleyeyim oranlama yaptığımızda yüzümün 1/3'ünden daha uzun. Hep ileride
estetik yaptıracağım diyordum belki de zamanı gelmiştir. Ailem genelde sorun olmadığını söyler ama tarafsız bakan arkadaşlarım da hem fikir oluyor. Yabancı kaynaklardan da taradım, alnın fazla açık olan kısmına saç ekme gibi operasyonlar yapmışlar, güzel duruyor ama bende tek sorun açıklık değil dediğim gibi o 2 çıkıntıdan da hoşnut değilim. Türkiye'de alın estetiği yapan doktor var mı, en azından yapılır mı yapılmaz mı bunu bile öğrensem yeter ilk aşamada. Bazı başlıklarda burun estetiğiyle beraber alına da bir şeyler yapıldığını okudum ama bu benim durumumda geçerli mi bilmiyorum. Aslında açık alna karşı değilim ama bendeki ciddi manada rahatsız edici. Önerebileceğiniz doktor var mı, yaptıran var mı bütçe ne kadar ayırmalı, ne yapmalı?
Of cidden mutsuzum bıktım bundan şöyle kahkülsüz saçları tek tarafa atıp gezmek, uğraşmadan çıkıp gitmek nasip olmayacak mı diyorum hep?
Dipnotçuk: Sanırım fotoğraf ekleyebilmek için mesaj sayısı doldurmam gerek. Doldurunca ekleyeceğim. :44: