- 21 Temmuz 2009
- 1.804
- 802
- 648
Merhaba yaklasik 36 gün önce aliexpressten ürün siparisi verdim 4 gun sonra sistemde yola cikmis gorundu turkiyeye giris yaptiginda pttden ürün sorgulatim dedim fakat takip numarasi bambaska bir adrese gonderilecekler arasinda gorunuyordu. Ayni takip numarasini iki kisiye vermis bu tur problemler oluyormus arada. Diger adresteki urun teslim edilmis gorunuyor benim urunum hala gelmedi kayitsiz oldugu icin de pttden herhangi bir bilgi de alamadim. Bundan once saticiya yazmistim bir kac kere surekli beklememi rica etti nitekim bekledim ama sinirlerim bizuldu hala gelmedi urun 36 gun oldu. Ben de anlasmazlik actim adama da parami iade etmesini soyledim hala yalvariyor anlasmazligi kapat diye satici icin kotu imaj oluyormus urun gelecekmis falan. Ben kapatmadim anlasmazligi 3 gun icinde sorun cozulmezse ki cozulmeyecek araya aliexpress girecek ne yapicak bilemiyorum. Satici surekli gecersiz takip numaralari yollayip duruyor yaziyorum anlamiyor bekle bekle diyor parmi geri iade alabilir miyim ? Araya aliexpress girince ne gibi bir cozum oluyor bilgisi olan var mi ?