• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alien parfümünü bi koklayınnn

Alien%20by%20Thierry%20Mugler%20for%20Women%20EDP%206ml.jpg

salı günü bileğime sıktım cevahirde hala kokusu duruyor çok kalıcı kesinlikle ve kokusuna bayıldım

ben de kullanıorm orjınal...... ama sıkıldım... takasa koyabilirim:sinifsinif:

Ayy canım bu parfüm ilk çıktığında bir parfümeri çalışanı zorla beni durdurup istemem demeye kalmadan koluma sıkmıştı...Yanımdaki arkadaşım da ben de kokudan rahatsız olmuştuk....:sinifsinif:

Ben pek beğenmedim bu kokuyu fazla baharatlı ve ağır...ama beğenenler güle güle kullansınlar...bayanssulusmile

alien kesinlikle baharatlı bir koku değildir Çiçekler ve odunsu kehribar notalarının karışımını içerir.
Yeşil notalar ve portakal çiçeğini bir araya getirir.
ve vanilya ağırlıklı bir kadın kokusudur genç kızlara ağır gelebilir tabi 25 + içindir. ben yaklaşık 10 senedir aynı parfumu kullanıyorum ve muthıs memnunum kış ayları ve gece için daha uygun ama ben yazın azaltarakta kullanıyorum herkes kokuma bayılır, mis gibi kokuyosun derler ve her gıttıgım yerde sen degısık bi parfum kokuyosun yaa cok guzelmıs heryerde duyduklarımızdan degıl derler. benim tenimle müthiş bir uyum içinde ama fiyatı biraz pahalı, değiyor tabiki oda ayrı.

Back