• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alien parfümünü bi koklayınnn

cityangel

BAL KÜPÜ
Kayıtlı Üye
7 Mart 2007
270
1
96
İstanbul
arkadaslar öyle süper bi parfüm ki....eşim bi kere aldı daha sonra vazgecemedim değiştirmeye çok çalıştım ama yapamadım :) cidden
neden değiştirmeye çalısıyosun derseniz 60 ml liği 150 azck ama pahalı neyse bi şişe aldık yeni du bakalım hemen de bitiyo
ama tavsiye ederim bi koklayın....

arkadaslar öyle süper bi parfüm ki....eşim bi kere aldı daha sonra vazgecemedim değiştirmeye çok çalıştım ama yapamadım :) cidden
neden değiştirmeye çalısıyosun derseniz 60 ml liği 150 azck ama pahalı neyse bi şişe aldık yeni du bakalım hemen de bitiyo
ama tavsiye ederim bi koklayın....

uyyy bacım o kadar para verilirmi beaa...ben vermem valla ( cimrimiyim ne :))))

valla arkadasim benim esimde turkiyeden sevgililer gunune yollamis cok harika kokusu var 2 sene oldu kullanmaya kiyamiyorum cunku arkasi burda yok suan burdanda bir parfum begendik oda guzel harika parfum ama oteki parfum benim icin cok degerli biterse arkasi yok yurtdisinda turkiyeye de 2 3 sene anca gelemeyiz uzucu ya keske arkasi olsa benim icin onun aldigi hersey degerli insan kullanmaya kiyamaz ben esime aldim versace diye oda guzel ama arkasi burda var burdan almistim......senin o dedigin parfum yurtdisinda varmidirki tesekkur ederim

mükemmel bi parfüm almak istiyorum fakat o kadar paraya kıyamıyorum:nazar:

uf yurt disindada pahali ya parfum ama tabiki guzeldir kokusus canim resmini kysana bir ara bakalim valla suan benim yeterli var ama ilerdide bulursam burdan alirim sagol

Bende kaliteli parfüm kullanma taraftarıyım.Alien i denedim,fakat benim tarz değil gibi geldi bana.Ağır geldi,ama çok kalıcıdır.Baharat oryantal bir koku.Tüm Muqler kokularına benziyor zaten,yani otürdendir.Bu arada uygun markalı parfümler strawberrynett.com sitesinde satılıyor.Ben 18 parfüm aldım ordan kesinlikle 100% orj.Alien in fiyatı orda gayet uygun

Alien odunsu çiçeksi bir koku ilk sıkıldığında ağır gelebilir ama daha sonra çok güzelleşiyor. Mistik bir tarzı var ve diğer parfümlere benzemiyor değişik bir koku. Hafif kokuları sevdiğim halde kış geceleri için kullanabilirim.

kendime ait şöyle kaliteli bir koku istiyorum, ben esmerim, bu parfüm bana gidermi acaba başak burcuyum avonun golden rose kullanıyorum o tarz bir parfümmü ?

Evet esmerlere gider ama denemeden alma değişik bir koku çünkü baharatlı değil ama bahratlı bir koku gibi duruyor.

alien tamamı sentetik kokularla yapılmış tek parfüm, özelliği bu.
ve bence çok çok ağır bir koku ama beğenenler vazgeçemiyor

walla bn o kadar wermem en fazla 35 ytl..[cimrilikle de alakası yok bence]

bende internette baya övülüo bi gidim bakim nası bi kokuymuş dedim adam sıktı bileğime ama koku uçup gitti o kadar paraya değmez doğrusu ben buram buram kokan parfümleri daha çok seviorm tabi benim tenimde kalıcılık göstermeme ihtimali yüksek sizde nası olur bilemicimm

walla bn o kadar wermem en fazla 35 ytl..[cimrilikle de alakası yok bence]

Bence de ben ya yurt dışından getirtirim ya da yerlisini alırım. Asgari ücret 400 ytl parfüme 200 ytl veremem. İnsanlar o paralara ev geçindiriyor. Ben ağır koku sevmememe rağmen Alien'i beğendim. Kış geceleri kullanırım diye düşünüyorum.

Back