• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alien/Alien edt/Alien Sunessence Edition Saphir Soleil/Alien Aqua Chic

Moonlight25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
214
0
46
Almanya
Selam kizlar aranizda Alien kullananlara ve eyfel acik parfüm kullananlara bir sorum olucak...

Ben alienin mor sisede olan kokusunu cok begeniyorum evet biraz agir ama etkileyici ve dikkat cekici bir parfüm
ama alienin diyer versiyonlarini hic denemedim dolayisiyla nasil olduklarini bilmiyorum.

Gecen kuzenim Eyfel acik parfümden Alieni denemis bana alien cok güzel hafif ciceksi bir parfüm dedi...Bende sasirdim cünkü alien diyince benim aklima mor sisedeki koku geliyor :) internete söyle bir baktim Asada alienin versiyounlarini siralardim. ben herhalde 2 -3 versiyounu var diye düsünüyordum bukadar cok versiyounu olucagini tahmin etmemistim
Aranizda bu listeledigim kokulari denemis olan yada eyfeldeki parfümün alienin hangi versiyonu oldugunu bilen varmi?

Alien koyu mor sise: agir etkileyici güzel bir parfüm
Alien edt acik mor sise: ciceksi, ilk notasi klasik kokusundan farkli hafif ve pudramsi olarak tarif edilmis nette

Alien Sunessence Edition Or d'Ambre
Alien Liqueur de Parfum
Alien Sunessence Edition Saphir Soleil

Alien Le Goût du Parfum
Alien Aqua Chic

Back