• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anti-Aging Alıç marmeladı nefesimi açtı

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

minikbulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
596
232
73
Merhaba, deneyimlediğim birşeyi paylaşmak istedim, 1 hafta anca olmuştur alıç marmeladı kullanmaya başladım (markete gelmişti, belli bir amaçla almadım) günde 3-4 tatlı kaşığı tükettim, daha fazla yediğimde olmuştur, genelde yemeklerden önce yedim, ve nefesim birkaç gündür bayağı açılmaya başladı, spor yaparken kol ve göğüs kısmını gererken hafif bir hırıltı oluyordu, farkettim o da geçti. Bu süre zarfında ekstra birşeyler kullanmadım ve bu marmelada bağlıyorum nefesimin açılmasını, sanki burnum yokmuş gibi rahatça nefes alıyorum, harika bir hismiş. merak edenler için yaşım 19,5.

alıç meyvesinin faydaları saymakla bitmiyor..en çokta kalbe dost bir meyve..daha öncede okumuştum buna benzer şeyler..

marmelatının nereden aldınız,? heryerde bulunan büyük marketlerdenmi demek istedim aslında..

ve hangi markanın bu marmelat..oğlum için kullanmayı dşündüm bir an...astımı olduğu için kışınn nefes alıp verirken zorlanıyor özellikle hastayken...

cvplarsanız çok memnun olurum..

alıç meyvesinin faydaları saymakla bitmiyor..en çokta kalbe dost bir meyve..daha öncede okumuştum buna benzer şeyler..

marmelatının nereden aldınız,? heryerde bulunan büyük marketlerdenmi demek istedim aslında..

ve hangi markanın bu marmelat..oğlum için kullanmayı dşündüm bir an...astımı olduğu için kışınn nefes alıp verirken zorlanıyor özellikle hastayken...

cvplarsanız çok memnun olurum..

a101den almıştık, ''öncüller'' markası (: umarım sizler de faydasını görürsünüz (:

tekrar bir şeyy soracağım konu sahibesi arkadaşa..umarım görürsün ve cvplarsın..

a101!de alıç marmelatı adı altında bir ürün bulunmuyormuş arkadaşım.bir kaç a101'e sordum.sadece kuşburnu ve kızılcık marmelatı var.hatta bu gün büyük ihtimal budur diyerek kuşburnu marmelatı aldım ama tadı bayağı bi buruk geldi bana bile..oğluma nasıl yediririm bilemiyorum ama iyi gelecekse bi yolunu bulurum:)

yöresel bir isim olduğunu düşündüm alıçın.internette baktım ama pek fazla bir şeye rastlayamadım..yyardımcı olursanız sevinirim..

Merhaba arkadaslar, alic marmelatini bcn kendim yaptim.aliclari sivastan esimin yegeni yolladi kalp damarlarini kuvvetlendiren bir bitki tavsiye ederim herkeze tadivda cok guzel

Back
X