- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.240
- 248
- 38
- Konu Sahibi minnakkelebekim
-
Valla ben ulke ileri gelenlerinin bu konuyu gundemden dusurmemeleri taraftariyim. Yanlis bir sey mi soyluyorum? Ulkecek bu konu ustunde durmak,daha fazla kitleye ulasmak ve bunun da baskanlar araciligiyla daha da kolaylasmasi yanlis mi? Neden yazdigima tepki verdiniz anlamadim. Erdogan'i elesstirmiyorum. Bu konuda yapilabillecekleri soyluyorum.
Ben Erdogan ve diger ileri gelwnler cikip bu konu ustunde konusursa arkalarindaki kitle bos bos ne konusuyor bunlar diyeceklerini hic sanmiyorum. Bunun bircok ornegini verebilirim. Benim soyledigimde hicbir yanlis yok insanlari iyiye yonlendirmek yanlis degil cunku. Bosuna tepki verip kendinizi yoruyorsunuz.nickimikim7 .!.:Erdoğan'ı eleştirin yahu bana ne :) ben onda değilim. Diyorum ki bu olay ulaşavağı kadar kitlelere ulaştı zaten. Erdoğan'ın yapması gereken yasaları gözden geçirmek. Bu fayda sağlar... yoksa kanallara çıkıp bomboş konuşmaların faydası olmaz.
Nasıl bir ülkede yaşıyoruz isyan etmemek mümkün değil. insanları alevi sünni türk kürt diye ayıran iinsanlar yüzünden kendi insanlığımdan utanıyorum. şeytanın bile aklına gelmez o kızın alevi olup olmadığını araştırmak , ortada vahşice bir cinayeti bile alevi sünniye bağlayan insanların ülkesinde yaşamaktan nefret ediyorum.
al birini vur ötekine , hepsi aynı yolun yolcusu hep ayrım hep ikililik çıkarmak işeri güçleri bu , özgecanın babasının konuşmalarından ders çıkarsınlar biraz insan olsunlar.Aynı duyguları paylaşıyoruz. Tek farkımız siz bahsettiğiniz şeyi yapanın hükümet olduğunun farkında değilsiniz.
Berkin Elvan'ın Alevi olduğuna vurgu yapmak kimin aklına geldiyse, onun aklına bu olayda da gelmiştir emin olun.
Ben Erdogan ve diger ileri gelwnler cikip bu konu ustunde konusursa arkalarindaki kitle bos bos ne konusuyor bunlar diyeceklerini hic sanmiyorum. Bunun bircok ornegini verebilirim. Benim soyledigimde hicbir yanlis yok insanlari iyiye yonlendirmek yanlis degil cunku. Bosuna tepki verip kendinizi yoruyorsunuz.
Amac ulkeyi kadin siddetinden korumak icin yapilacak yasal duzenlemelere on ayak olmak, bunu halka duyurmak,desteklendigini,destekledigimizi gostermek.
Hala nerede yanlis cumle kurdugumu cozemedim. Zaten ulke su haldeyken bir de bizler gereksizce tartisip ortami daha da alevlendirmeyelim.
bir de ali tezele bu lafının üstüne bir kapak vardı onu bütünüyle paylaşsalar.tabi kimse yoğurdum ekşi dememiş.
Yasalari halk mi koyuyor dedim ben? Siz benim yazdiklarima neden tepki verdiginizi bile bilmiyorsunuz bence.Sanki gidin kadinlari oldurun demisim gibi yaziyorsunuz. Neredeyse ayni seyi yaziyoruz benim sizden farkim ulke gundeminden dusurmesinler . ulkeyi aydinlatsinlar kismi. Simdi anlatabildim mi?Yasa koyucular halk değil meclis. O yüzden dediğiniz şey çok saçma. Hükümet halka ulaşsa ne olur ki. Halkın hükümete isteklerini ulaştırması daha mantıklı değil mi? Ve bu olayla halk buju başardı bence ki hüküöetteki bütün bakanlar tacize ve tecavüze verilen cezaları ne kadar yükseltebileceklerini konuşuyorlar. Hatta hadım etme ve idam cezalarını dile getiren bakanlar bile var.
Ama bu demek değil ki rahatlayıp oturalım artık. şimdi bize düşen sesimizi düşürmeden aynı kuvvetle ses çıkarmaya devam etmek.
Yani kısaca yasaları düzenleyen birim meclis olduğu için bizim onlara ulaşmamış lazım.
ben adama gülüyorum isterseniz siz kendinizi sorgulayın bu kadar insan içinde neden "kıza gülüyora" lafı getirdiğinizi ahlak için en son ahkam kesecek insan ali tezel.merak ettim kimse gülemezken sizin bu kadar güldüğünüz kapak nedir?
.Bilgilendirin bizi, siz deyin bu yoğurt ekşi diye. paylaşın bizde okuyalım
Ben hukumeti eleştiriyorum bu konuda. Siyaset yapmis olduğumu da düşünmüyorum. Her boyle infial yaratici olaydan sonra suçlular gerektigi cezayi almadi bizler unuttuk aileler yandi sadece.Ben de diyorum ki bu olaydan sonra bunlar mı konuşulmalı? Bu olayın ne alakası var bu söylediklweinizle? Bunları dile getirmek bu olayı siyasi amaçlar kullanmak değil midir? Her neresinden bakardan bak adice bir hareket. O kızın acı çeken bir ailesi var biraz onları düşünüp bu olayı siyasete alet etmesinler yahu!
Ben hukumeti eleştiriyorum bu konuda. Siyaset yapmis olduğumu da düşünmüyorum. Her boyle infial yaratici olaydan sonra suçlular gerektigi cezayi almadi bizler unuttuk aileler yandi sadece.
Bu ulkede yasa yapici meclisi tabiki kadina siddeti durduramadigi icin elestiricem. Yillardir ucurumun en dibine surukleniyoruz ve her seferinde garabet yargi kararlariyla bu ulkede kadin olarak yasamaktan daha bir korkar oluyoruz.
Kime ne zaman nasil tepki gösterirsek siyaset yapmamis oluruz? Ben artik simdi zamani degil siyaset yapmayin laflarindan cok sıkıldım.
Ben zaten bu konuda eleştirilmesi taraftarıyım. Yasaları ve yasa belirleyicileri eleştirmek çok normal. Bu eleştirinin alevilere şöyle demişti sunni olunca demiyor boyutunda olmasına kızıyorum ben. Bu dilin bizi ayrıştırmaktan başka hiçbir faydası yok.
Yoksa yasalar konusunda sizinle aynı fikirdeyim. Acilen değişmesi yenilenmesi lazım.
Bu kızın da olmadığı kalmadı kaç gündür
Bir ateist, bir alevi, bir kürt, bir türk, bir akpli, bir kemalist...
edit: hepsini duydum, okudum, atmıyorum
Ben de diyorum ki bu olaydan sonra bunlar mı konuşulmalı? Bu olayın ne alakası var bu söylediklweinizle? Bunları dile getirmek bu olayı siyasi amaçlar kullanmak değil midir? Her neresinden bakardan bak adice bir hareket. O kızın acı çeken bir ailesi var biraz onları düşünüp bu olayı siyasete alet etmesinler yahu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?