• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ali Tezelden Olay Tweet

Valla ben ulke ileri gelenlerinin bu konuyu gundemden dusurmemeleri taraftariyim. Yanlis bir sey mi soyluyorum? Ulkecek bu konu ustunde durmak,daha fazla kitleye ulasmak ve bunun da baskanlar araciligiyla daha da kolaylasmasi yanlis mi? Neden yazdigima tepki verdiniz anlamadim. Erdogan'i elesstirmiyorum. Bu konuda yapilabillecekleri soyluyorum.

Erdoğan'ı eleştirin yahu bana ne :) ben onda değilim. Diyorum ki bu olay ulaşavağı kadar kitlelere ulaştı zaten. Erdoğan'ın yapması gereken yasaları gözden geçirmek. Bu fayda sağlar... yoksa kanallara çıkıp bomboş konuşmaların faydası olmaz.

Nasıl bir ülkede yaşıyoruz isyan etmemek mümkün değil. insanları alevi sünni türk kürt diye ayıran iinsanlar yüzünden kendi insanlığımdan utanıyorum. şeytanın bile aklına gelmez o kızın alevi olup olmadığını araştırmak , ortada vahşice bir cinayeti bile alevi sünniye bağlayan insanların ülkesinde yaşamaktan nefret ediyorum.

nickimikim7 .!.:
Erdoğan'ı eleştirin yahu bana ne :) ben onda değilim. Diyorum ki bu olay ulaşavağı kadar kitlelere ulaştı zaten. Erdoğan'ın yapması gereken yasaları gözden geçirmek. Bu fayda sağlar... yoksa kanallara çıkıp bomboş konuşmaların faydası olmaz.
Ben Erdogan ve diger ileri gelwnler cikip bu konu ustunde konusursa arkalarindaki kitle bos bos ne konusuyor bunlar diyeceklerini hic sanmiyorum. Bunun bircok ornegini verebilirim. Benim soyledigimde hicbir yanlis yok insanlari iyiye yonlendirmek yanlis degil cunku. Bosuna tepki verip kendinizi yoruyorsunuz.
Amac ulkeyi kadin siddetinden korumak icin yapilacak yasal duzenlemelere on ayak olmak, bunu halka duyurmak,desteklendigini,destekledigimizi gostermek.
Hala nerede yanlis cumle kurdugumu cozemedim. Zaten ulke su haldeyken bir de bizler gereksizce tartisip ortami daha da alevlendirmeyelim.

Nasıl bir ülkede yaşıyoruz isyan etmemek mümkün değil. insanları alevi sünni türk kürt diye ayıran iinsanlar yüzünden kendi insanlığımdan utanıyorum. şeytanın bile aklına gelmez o kızın alevi olup olmadığını araştırmak , ortada vahşice bir cinayeti bile alevi sünniye bağlayan insanların ülkesinde yaşamaktan nefret ediyorum.

Aynı duyguları paylaşıyoruz. Tek farkımız siz bahsettiğiniz şeyi yapanın hükümet olduğunun farkında değilsiniz.

Berkin Elvan'ın Alevi olduğuna vurgu yapmak kimin aklına geldiyse, onun aklına bu olayda da gelmiştir emin olun.

Aynı duyguları paylaşıyoruz. Tek farkımız siz bahsettiğiniz şeyi yapanın hükümet olduğunun farkında değilsiniz.

Berkin Elvan'ın Alevi olduğuna vurgu yapmak kimin aklına geldiyse, onun aklına bu olayda da gelmiştir emin olun.
al birini vur ötekine , hepsi aynı yolun yolcusu hep ayrım hep ikililik çıkarmak işeri güçleri bu , özgecanın babasının konuşmalarından ders çıkarsınlar biraz insan olsunlar.

Ben Erdogan ve diger ileri gelwnler cikip bu konu ustunde konusursa arkalarindaki kitle bos bos ne konusuyor bunlar diyeceklerini hic sanmiyorum. Bunun bircok ornegini verebilirim. Benim soyledigimde hicbir yanlis yok insanlari iyiye yonlendirmek yanlis degil cunku. Bosuna tepki verip kendinizi yoruyorsunuz.
Amac ulkeyi kadin siddetinden korumak icin yapilacak yasal duzenlemelere on ayak olmak, bunu halka duyurmak,desteklendigini,destekledigimizi gostermek.
Hala nerede yanlis cumle kurdugumu cozemedim. Zaten ulke su haldeyken bir de bizler gereksizce tartisip ortami daha da alevlendirmeyelim.

Yasa koyucular halk değil meclis. O yüzden dediğiniz şey çok saçma. Hükümet halka ulaşsa ne olur ki. Halkın hükümete isteklerini ulaştırması daha mantıklı değil mi? Ve bu olayla halk buju başardı bence ki hüküöetteki bütün bakanlar tacize ve tecavüze verilen cezaları ne kadar yükseltebileceklerini konuşuyorlar. Hatta hadım etme ve idam cezalarını dile getiren bakanlar bile var.

Ama bu demek değil ki rahatlayıp oturalım artık. şimdi bize düşen sesimizi düşürmeden aynı kuvvetle ses çıkarmaya devam etmek.

Yani kısaca yasaları düzenleyen birim meclis olduğu için bizim onlara ulaşmamış lazım.

:KK70: bir de ali tezele bu lafının üstüne bir kapak vardı onu bütünüyle paylaşsalar.tabi kimse yoğurdum ekşi dememiş.

merak ettim kimse gülemezken sizin bu kadar güldüğünüz kapak nedir?
.Bilgilendirin bizi, siz deyin bu yoğurt ekşi diye. paylaşın bizde okuyalım

Yasa koyucular halk değil meclis. O yüzden dediğiniz şey çok saçma. Hükümet halka ulaşsa ne olur ki. Halkın hükümete isteklerini ulaştırması daha mantıklı değil mi? Ve bu olayla halk buju başardı bence ki hüküöetteki bütün bakanlar tacize ve tecavüze verilen cezaları ne kadar yükseltebileceklerini konuşuyorlar. Hatta hadım etme ve idam cezalarını dile getiren bakanlar bile var.

Ama bu demek değil ki rahatlayıp oturalım artık. şimdi bize düşen sesimizi düşürmeden aynı kuvvetle ses çıkarmaya devam etmek.

Yani kısaca yasaları düzenleyen birim meclis olduğu için bizim onlara ulaşmamış lazım.
Yasalari halk mi koyuyor dedim ben? Siz benim yazdiklarima neden tepki verdiginizi bile bilmiyorsunuz bence.Sanki gidin kadinlari oldurun demisim gibi yaziyorsunuz. Neredeyse ayni seyi yaziyoruz benim sizden farkim ulke gundeminden dusurmesinler . ulkeyi aydinlatsinlar kismi. Simdi anlatabildim mi?
Bence tepki vereceginiz kisi'insanlari bilgilendirsinler iyiye yonlendirsinler'diyen bana degil su konuda bile ayrim yapanlara, kadina siddeti savunanlara olsun. Nefesimizi bu yonde tuketmek daha yararli olur bence ne dersiniz? Ki eminim sizde kiniyorsunuzdur onlri.
Her neyse cok gereksiz oldu bu tartisma. iyi gunler.

Son düzenleme:
merak ettim kimse gülemezken sizin bu kadar güldüğünüz kapak nedir?
.Bilgilendirin bizi, siz deyin bu yoğurt ekşi diye. paylaşın bizde okuyalım
ben adama gülüyorum isterseniz siz kendinizi sorgulayın bu kadar insan içinde neden "kıza gülüyora" lafı getirdiğinizi ahlak için en son ahkam kesecek insan ali tezel.

Ben de diyorum ki bu olaydan sonra bunlar mı konuşulmalı? Bu olayın ne alakası var bu söylediklweinizle? Bunları dile getirmek bu olayı siyasi amaçlar kullanmak değil midir? Her neresinden bakardan bak adice bir hareket. O kızın acı çeken bir ailesi var biraz onları düşünüp bu olayı siyasete alet etmesinler yahu!
Ben hukumeti eleştiriyorum bu konuda. Siyaset yapmis olduğumu da düşünmüyorum. Her boyle infial yaratici olaydan sonra suçlular gerektigi cezayi almadi bizler unuttuk aileler yandi sadece.

Bu ulkede yasa yapici meclisi tabiki kadina siddeti durduramadigi icin elestiricem. Yillardir ucurumun en dibine surukleniyoruz ve her seferinde garabet yargi kararlariyla bu ulkede kadin olarak yasamaktan daha bir korkar oluyoruz.

Kime ne zaman nasil tepki gösterirsek siyaset yapmamis oluruz? Ben artik simdi zamani degil siyaset yapmayin laflarindan cok sıkıldım.

Ben hukumeti eleştiriyorum bu konuda. Siyaset yapmis olduğumu da düşünmüyorum. Her boyle infial yaratici olaydan sonra suçlular gerektigi cezayi almadi bizler unuttuk aileler yandi sadece.

Bu ulkede yasa yapici meclisi tabiki kadina siddeti durduramadigi icin elestiricem. Yillardir ucurumun en dibine surukleniyoruz ve her seferinde garabet yargi kararlariyla bu ulkede kadin olarak yasamaktan daha bir korkar oluyoruz.

Kime ne zaman nasil tepki gösterirsek siyaset yapmamis oluruz? Ben artik simdi zamani degil siyaset yapmayin laflarindan cok sıkıldım.

Ben zaten bu konuda eleştirilmesi taraftarıyım. Yasaları ve yasa belirleyicileri eleştirmek çok normal. Bu eleştirinin alevilere şöyle demişti sunni olunca demiyor boyutunda olmasına kızıyorum ben. Bu dilin bizi ayrıştırmaktan başka hiçbir faydası yok.

Yoksa yasalar konusunda sizinle aynı fikirdeyim. Acilen değişmesi yenilenmesi lazım.

Ben zaten bu konuda eleştirilmesi taraftarıyım. Yasaları ve yasa belirleyicileri eleştirmek çok normal. Bu eleştirinin alevilere şöyle demişti sunni olunca demiyor boyutunda olmasına kızıyorum ben. Bu dilin bizi ayrıştırmaktan başka hiçbir faydası yok.

Yoksa yasalar konusunda sizinle aynı fikirdeyim. Acilen değişmesi yenilenmesi lazım.

Bu ülkede ölen küçücük bir çocuk için "zaten aleviymiş" vurgusu yapıldı nickimikim7..
Birilerinin bu iğrenç zihniyeti eleştirmesi, buradan dem vurması çok normal.
Ali Tezel olmaz bir başkası olur..

Nihat Doğan ile bu olayı nasıl bağdaştırdınız anlam veremedim.

Bu kızın da olmadığı kalmadı kaç gündür
Bir ateist, bir alevi, bir kürt, bir türk, bir akpli, bir kemalist... :KK57:

edit: hepsini duydum, okudum, atmıyorum

Ben de diyorum ki bu olaydan sonra bunlar mı konuşulmalı? Bu olayın ne alakası var bu söylediklweinizle? Bunları dile getirmek bu olayı siyasi amaçlar kullanmak değil midir? Her neresinden bakardan bak adice bir hareket. O kızın acı çeken bir ailesi var biraz onları düşünüp bu olayı siyasete alet etmesinler yahu!

Soma'dada ayni seyler denildi. "Yok sizin amaciniz hükümete saldirmak" "Yok siz ölen canlari siyasete alet ediyorsunuz.."

Kisacasi hep ayni palavralar. Sadece bassaligi dilemek ile, susmak ile birsey olmuyor hanimefendi. Bak Somada 1 yil olmus, halan hayat odalari yok, can güvencesi yok, isci haklari yok. Ve o insanlar buna ragmen ekmek parasi icin, kardeslerini, babalarini kaybettigi yerde calisiyorlar! Olay sadece enerji bakanin kahramanca! gömlek degistirmesi ile kapandi.

Bu olaydada aynisi olur. Hükümet sanki gercekten Özgecani umursuyormu saniyorsun? Tam tersi, bu hükümet 13 yilda kadinlarin haklarini tamamen yok etmeye calisti, asagladi,... Bundan bir sene sonra halen dolmuslar olur, egitimsiz, cetelesmis söförleri ile. Daha halen tacize, tecavüze ograyan kadinlar olacak fakat birsey diyemiyecekler, nede olsa mahkeme onlarinda rizasi oldugunu karar verir diye,...

Bir kere dogruya dogru, yalnisa yalnis demek gerek. Erdogan kabatas YALANINI kac defa dile geterdi "bas örtülü bacim" olarak. Hatta "basörtüsü olmasaydi saldirmazlardi" demisti ( bu sözler nihatinkine daha yakin degil mi? Bu sözler acik-kapali arasinda ayrim yapmiyormu? ) Ve bunun yani sira Esma icin aglayabiliyor ama degil mi? Özgecan icin ses yok, tüm ülkeyi sarsmasina ragmen. :KK14:

Bu Ali tezel biseyik fitilledigi yok, ayrim yaptigi yok, onu 13 yilda Erdogan kendisi zaten cok güzel basardi :KK14:

Ali Tezelin bu yazdığını tasvip etmemekle beraber, yüce hükümetten en azından bayan bakan yada millet vekillerinin cenazeye gitmesini beklerdim..

Haberin girişinde adamın aile hayatına dair bir olayı vererek adam önce yerin dibine sokuluyor. sonrasında verdiği mesajda haklı bile olsa insanların bi kısmının aklında "yaa adam baldızına göz dikmiş eşine bilmem napmış bi de cemaatçiymiş " kısmıyla yer ediniyor.

Sabah yayınlamış haberi. Fırsattan istifade diye düşünüyorum. Ali Tezel de aslında doğru bi noktaya değinmiş ama amaç hükümeti rezil etmek mi sabahın da amacı bakın paralel pislik adam bi de utanmadan konuşuyo falan mı

404 not fount error yani :/
Allah iyi etsin ne diyelim

bu tweet ii bende haklı buldum ne yaşadığı zorla yaşamadığı sürece beni de ilgilendirmez.

kimin neyi neden yaptığı belli ama bir de benim gibiler var Özgecan ın alevi olduğunu tesadüfi öğrenenler.

bize ne ne olduğundan? şahsen canı acıyan bir canlı olması yeterli.

Bir nevi haklı bence .Nihat Doğanla nasıl bağ kurdunuz anlamadım.Gazetelerden ,internetten takip ediyorum hep haberleri kaç yıldır.Bildiğim kadarıyla erdoğan alevilere baya bir şeyler söylüyordu.Gereken tepkiyi de vermedi bence.
Bu feministler var ya falan diye başladı gene olayı dine bağladı.
Bir halt olmaz bu devletten artık.

Ben bu tarz olaylarda görüyorum ki; insanlar ölümlere üzülmek için bile taraf seçer hale gelmiş. Bu kadar vicdanı körelmiş.. Yazık diyorum sadece.

Çok şükür bizim vicdanımızın da merhametimizin de tarafı yok..

Back
X