• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ali Rıza Demircan : "Tapeleri dinlemek, yaymak haramdır. "

Biz o cennette nerdeyiz merak ettim valla. Bize de pipisi inmeyen erkekler gelicek mi?:6:

Oooo okudum bize tek erkek varmış. Sıkılırsak başka yok mu?

cennetliklerin en alt derecesine günde 72 kadın verilecektir. tam mümin ise günde 100 bakire ile cinsi münasebette bulunacaktır.

cennette kadınlar cinsi münasebette bulunduktan sonra yine bakire olacaklardır.

Buradaymışız şekerim..Bize her istediğimizde nuri yok anlayacağın :ssz:

Son düzenleme:
cennetliklerin en alt derecesine günde 72 kadın verilecektir. tam mümin ise günde 100 bakire ile cinsi münasebette bulunacaktır.

cennette kadınlar cinsi münasebette bulunduktan sonra yine bakire olacaklardır.

Buradaymışız şekerim..Bize her istediğimizde nuri yok anlayacağın :ssz:

Bakire olmak önemli bir ayrıntı. Bakireyle sevişmek cennetlik bir şey yani. Vallahi bugünkü konulardaki çocuk tacizcisi sapığın neden bekaret bozmadı indirimi aldığını daha iyi açıklıyor.

Nuri yok da en azından geri bakire oluyomuşuz. Bekretim gitti derdi yok. :ssz:

Bakire olmak önemli bir ayrıntı. Bakireyle sevişmek cennetlik bir şey yani. Vallahi bugünkü konulardaki çocuk tacizcisi sapığın neden bekaret bozmadı indirimi aldığını daha iyi açıklıyor.

Nuri yok da en azından geri bakire oluyomuşuz. Bekretim gitti derdi yok. :ssz:

Tövbe yarabbim :60:

Ömer Hayyam dörtlükleri çok güzeldir, Hayyam'ın kıymetini bilen bilir, bilirim o dörtlüğü, aman diyeyim:9:

Omer Hayyam can 'dir mune aynen.Sanki bu gunler icin yazilmis baska dortlukleri de mevcut ama aman diyorum neyse ;) Bu belden asagi zihinlere gereken cevabi cok onceden vermis sagolsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

""cennete giden erkeklerin cinsel uzuvları eğilmez, hep dik kalır.
erkek, hem karısıyla, hem de hurileriyle sabahtan akşama kadar sürekli cima (seks) yapabilecek.”"

Bu nedir Allahaşkına ya? Cidden şaka olmalı..
Neyin kafasıdır bu?

Cennete her hafta gidip geliyor galiba. La havle ve la kuvvet.

Dusunsenize burda fazlasiyla gunah olan hersey orda ödül gibi sunuluyor.Uslu durursaniz sirinleri gorebilirsiniz cocuklarin bir degisik versiyonu sirinler yerine hurileri gorebilirsiniz getirildimi tamamdir.Yalniz orda bile kadinlar pek sallanmiyor anlasilan hani bize nuriler :) Bunu sayin Demircan ' a sormak lazim zaten gozu surmeli erkegi ben napiyim :) of neyse bu tur konular sakincali pek girmek istemiyorum ama boyle insanlarinda kalkip birilerini aklamaya calismasi sabrimi zorluyor.Diyanetin yada din adamlarinin tecavuz,hirsizlik,kul hakki,kadin cinayetleri ve ozellikle cocuk gelinler icin birsey soylediklerini bu gunahtir dediklerini duyan oldu mu ? Ben duymadim sahsen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biz o cennette nerdeyiz merak ettim valla. Bize de pipisi inmeyen erkekler gelicek mi?:6:

Oooo okudum bize tek erkek varmış. Sıkılırsak başka yok mu?

al sana:1::1:

$10259779_543772845731567_1893504556307935901_n.jpg

Amcam doğru demiş:28:
Herkesin günah işleme özgürlüğünü kısıtlıyor bu tapeler:ssz:
Dinlemeyin çarpılırsınız:51:

Tapelerde yer alan şeyleri yapmak günah değil, kul hakkı yemek değil, görevini kötüye kullanmak değil yani haram değil ama dinlemek, haberdar olmak, sorgulamak, düşünmek haram. Bunu birisi daha yazmıştı geçenlere sorgulamak, düşünmek dinde haramdır diye benim bildiğim bile bile hakkını yedirmek,göz yummak, zalimin yanında olmak, uzaklaşmamakta günahtır en az yapan kişi kadar. Zaten be tapeler doğru olmasa gerçekten montaj olsa dinlenmesinden neden bu kadar korksunlar ki bir rapor alırsın analiz ettirip ispat edersin montaj olduğunu ben ispat ettim kim dinlerse dinlesin dersin. Sosyal medyayı yasaklayacak kadar korkuyorlarsa masumum demesinler.

""cennete giden erkeklerin cinsel uzuvları eğilmez, hep dik kalır.
erkek, hem karısıyla, hem de hurileriyle sabahtan akşama kadar sürekli cima (seks) yapabilecek.”"

Bu nedir Allahaşkına ya? Cidden şaka olmalı..
Neyin kafasıdır bu?

Cennete her hafta gidip geliyor galiba. La havle ve la kuvvet.

Ahir hayat hakkında hiçbir zaman konuşmak istemem Müslüman olarak çünkü kuranda cennet cehenneme yönelik bir takın tasvirler olsa da sonuç olarak hiçbirimiz tam olarak nasıl bir yer olduğunu bilmiyoruz ancak şunu çok iyi biliyorum ki bu adamın tasvir ettiği gibi tamamen cinselliğe yönelik bir yerde değil. Erkeklerin ödüllendirildiği kaıdnların yine cariye olduğu filan. Hele huriler filan hiç katılmıyorum. O dünya bambaşka yani dünyevi hayattaki hiçbir zevkin olmadığı böyle bir isteğin de olmayacağı, evet çok güzel bahçeler, nehirler, yiyecekler var diye tasvir edilir fakat bunlara duyulacak isteğin olmayacağı da söylenir çok başka bir ruh halinde olacağız orada ki bunlar benim din alimlerinden dinlediklerim onlar bile kesin böyledir dememekteler. Bu adam dünyada günah işliyor tamam ama ahiret hayatını da yakıyor. Sonra da tapeleri dinlemek haramdır diyor. Aklı fikri bir yerinde olan öbür dünyada bile ondan mahrum kalmak istemeyen birinden ne beklenebilir ciddiye almak hata.

kul hakkı yemek de haram oluyor muymus lugatında? yoksa o özgürlük kapsamında mı?

özgürlük demisken, huriler konusuna da postmodern yaklaşımlar bekliyoruz artık :ssz:

Ahir hayat hakkında hiçbir zaman konuşmak istemem Müslüman olarak çünkü kuranda cennet cehenneme yönelik bir takın tasvirler olsa da sonuç olarak hiçbirimiz tam olarak nasıl bir yer olduğunu bilmiyoruz ancak şunu çok iyi biliyorum ki bu adamın tasvir ettiği gibi tamamen cinselliğe yönelik bir yerde değil. Erkeklerin ödüllendirildiği kaıdnların yine cariye olduğu filan. Hele huriler filan hiç katılmıyorum. O dünya bambaşka yani dünyevi hayattaki hiçbir zevkin olmadığı böyle bir isteğin de olmayacağı, evet çok güzel bahçeler, nehirler, yiyecekler var diye tasvir edilir fakat bunlara duyulacak isteğin olmayacağı da söylenir çok başka bir ruh halinde olacağız orada ki bunlar benim din alimlerinden dinlediklerim onlar bile kesin böyledir dememekteler. Bu adam dünyada günah işliyor tamam ama ahiret hayatını da yakıyor. Sonra da tapeleri dinlemek haramdır diyor. Aklı fikri bir yerinde olan öbür dünyada bile ondan mahrum kalmak istemeyen birinden ne beklenebilir ciddiye almak hata.
Buna huri müslümanlığı deniyor. Huriler olmasa ödüllendirme olmayacak, ödüllendirilmeyeceklerse neden inansın adamlar? :ssz:

Back