surekli doktor arayısındayım Ali beyin ismini daha once duymustum ama araştırma işine girmemeistim her nedense yaklasık bi saat once instagram kesfetime düştü ve baştan aşagı tüm fotograflara yorumlara hep baktım... Coook basarılı buldum. Ali bey le ilgili herhangi bir tecrübesi bi bilgisi olan varsa yazabılır mı lutfen? Doktor secme sureci gercekten cok zor yardımcı olursanız sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ali murat akkuş
- Konu Sahibi Panda123
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burunesteği
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kesinlikle tavsiye ediyorum, kapali teknikle ameliyat yapiyor, sonrasinda burnu rahatca oynatabiliyosun, ustelik istege bagli maske cikartiyor ve sonrasinda nasil olucagini gorebiliyorsun, senelerce bekledim ama bosuna beklemisim, keske daha once yaptirsaydim diyorum.. o kadar dogal duruyor ki soylemesem kimse anlamiyor.. bence doktor arastirirken foyata da bakma cunku cok pahaliya yapip isinde berbat olanlar da var.. instagram hesabinda da gormussun zaten, hepsi cok basarili.. hic tereddutsuz git derim ben..
Tesekkurler mesajınız icin oncesi sonranız var mı gorebılır mıyım ozelden de olabılırKesinlikle tavsiye ediyorum, kapali teknikle ameliyat yapiyor, sonrasinda burnu rahatca oynatabiliyosun, ustelik istege bagli maske cikartiyor ve sonrasinda nasil olucagini gorebiliyorsun, senelerce bekledim ama bosuna beklemisim, keske daha once yaptirsaydim diyorum.. o kadar dogal duruyor ki soylemesem kimse anlamiyor.. bence doktor arastirirken foyata da bakma cunku cok pahaliya yapip isinde berbat olanlar da var.. instagram hesabinda da gormussun zaten, hepsi cok basarili.. hic tereddutsuz git derim ben..
- 20 Mart 2017
- 84
- 11
- 1
gözünüz kapalı gidebilirsiniz kendisine :) hiçbir tereddütünüz olmasın.Herkese merhaba, Ali Murat Beye rinoplasti ameliyatı olmayı düşünüyorum. Şiddetle tavsiye eder misiniz?
- 1 Kasım 2015
- 38
- 24
- 18
- 37
ya benim burnumda burun ucumda yamukluk var... sende var mı?? masaj yapıyor insallah geçer...gözünüz kapalı gidebilirsiniz kendisine :) hiçbir tereddütünüz olmasın.
- 20 Mart 2017
- 84
- 11
- 1
sanırım yok. Kimseden oyle yamuk diye tepki gelmedi. Var sa da ben anlamıyorum. Sizin neden oldu yamukluk. bir yere falan mı çarptınız?ya benim burnumda burun ucumda yamukluk var... sende var mı?? masaj yapıyor insallah geçer...
- 1 Kasım 2015
- 38
- 24
- 18
- 37
hayır... zaten olan bi eğrilik olduğunu benim bi hatam olmadığını açıkca söyledi sağolsun... zaten eskiden varolan bi yamukluğu düzeltememişiz dedi bakalım düzeltcez inşallah bi nefes alsaydım.sanırım yok. Kimseden oyle yamuk diye tepki gelmedi. Var sa da ben anlamıyorum. Sizin neden oldu yamukluk. bir yere falan mı çarptınız?
- 16 Nisan 2018
- 8
- 0
- 86
- 33
hayır... zaten olan bi eğrilik olduğunu benim bi hatam olmadığını açıkca söyledi sağolsun... zaten eskiden varolan bi yamukluğu düzeltememişiz dedi bakalım düzeltcez inşallah bi nefes alsaydım.
Merhaba resminizi atabilirmisiniz bende ali beye revizyon olmayı düşünüyorum