Ali İsmail Korkmaz davasında karar çıktı!

Asil katiller gezi olaylarini tertipleyip daha sonrasinda koltuklarina yaslanip olumleri zevkle bekleyenlerdir.

Evet haklısınız. "Polise emri ben verdim" diyen var mesela bu cinayetlerin baş sorumlusu o, katılıyorum size.

Duka Tesla Duka Tesla
Al iste

Yav he he . Asil katiller onlar bunlar sucsuz. Gorduk zaten. Once hirsizlari aklayip ertesi gun katilleri aklayanlari

Aa çok şaşırdım böyle bir tepki gelmesine :p Copy paste gibiler gerçekten, kendilerine ait düşünceleri yok ezbere konuşuyorlar.

Evet canım burada değildim ama tahmin edebiliyorum.

Şöyle ki Berkin'e terörist dediler, o karışıklıkta ekmek almaya mı gidilir dediler. Ethem Sarısülük için polise taş atıyormuş polis canını zor kurtarmış görmüyor musunuz dediler. Bunlar geçerli argümanlar değil elbette ama Ali İsmail için hani hiçbir bahane yok çocuk bildiğin döve döve öldürülüyor. Ne elinde sapanla görüntüsü var ne polise taş atıyor. En fazla Gezicilerin hepsi vatan hainine bağlayanı gördüm. Ya da bahsettiğim cümlelerle "Öldürülmesine üzüldüm ama..." diyeni.

Böyle diyenlerin bir de kendilerini çok vicdanlı, vatansever, merhametli addetmesi ayrı bir komik tabii.
Twitter'da dinle ilgili tweetleri gösterip oh olmus diyen gördüm. Cocuk bi sey de yazmamis aslinda. Ateist oldugunu belli etmis ne hakaret etmis ne de bi sey.

Atakan icin se Allah öyle tepenin ustune diker iste denmisti burada. Sebep de Turk erkeginin yarisindan fazlasinin ettigi kufuru etmesi. :KK12:

Twitter'da dinle ilgili tweetleri gösterip oh olmus diyen gördüm. Cocuk bi sey de yazmamis aslinda. Ateist oldugunu belli etmis ne hakaret etmis ne de bi sey.

Atakan icin se Allah öyle tepenin ustune diker iste denmisti burada. Sebep de Turk erkeginin yarisindan fazlasinin ettigi kufuru etmesi. :KK12:

Evet onu unutmuşum. Burayı bilmiyorum ama sosyal medyada "Oha ateist miymiş? Fatiha okumuştum geri alayım hemen" diyeni görmüştüm. Geri almayı nasıl yapacaksa sondan başa mı okuyacak artık ne yapacak bilmiyorum.

Burada da arama yaptığımda geçmiş konularda "bir pislik temizlenmiş oldu" yazmış biri. Bir de üstüne "ben çok merhametliyim aslında ama hak edene!" demiş. Merhameti hak etmeyen kendisi asıl farkında değil.

Asil katiller gezi olaylarini tertipleyip daha sonrasinda koltuklarina yaslanip olumleri zevkle bekleyenlerdir.

Çok haklısınız! Silahsız, savunmasız, 19 yaşındaki bir genci arka sokaklarda kıstırıp DÖVEREK öldürenler ikinci, hatta üçüncü derece suçlu. Hatta aldıkları ceza da fazla, direkt beraat etmeleri lazımdı. Ülkede huzuru sağlamak adına bir çocuğun dövülerek öldürülmesi normal. Sizin çocuğunuzun başına da aynı şey gelse, aynı şekilde düşünürsünüz kesin!

bu ülkede ber genç polisler tarafından döve döve öldürülüyorsa ve o polise sadece 10 yıl ceza veriliyorsa yine bu ülkede devletin bakanları hırsızlık yapıp sonrada milletemizin seçtiği vekiller tarafından aklanıyorsa sonra içimizden biri çıkıp o çocuğun sokakta işi ne canım diyorsa yine içimizden biri çıkıp çalsınlar helal olsun diyorsa ben artık bu ülkede yaşamaktan utanır hale geldim!

Duka Tesla Duka Tesla
Al iste

Yav he he . Asil katiller onlar bunlar sucsuz. Gorduk zaten. Once hirsizlari aklayip ertesi gun katilleri aklayanlari

Sanirim demokrasinin anlamini bilmediginizden alinti yapip aksini savunuyorsunuz. Sizler yorum yapmissiniz en nihayetinde benimde sahsi dusuncelerim var bu konuda ve suya sabuna dokunmadan yani sizlerle farkli dusundugum halde hic birinizin yorumlarindan alinti yapmadan fikrimi soyledim gectim cunku herkes benim gibi dusunmek zorunda degil ve sozluk anlamini cok iyi bildigim demokrasiyi sadece kendime uygulamadigim icin bilmem anlatabildim mi? Ayrica seviyesizce yav he he gibi sokak agizlariyla da tanimadiginiz bir insana sozcuk olarak dahi teleffuz etmeniz aramızdaki farki da ortaya koyuyor. Alinti yapmazsaniz bi daha sevinirim sizin dogrunuz benim dogrum farklı olabilir ama bir tek dogruda her zaman vardir.

Sanirim demokrasinin anlamini bilmediginizden alinti yapip aksini savunuyorsunuz. Sizler yorum yapmissiniz en nihayetinde benimde sahsi dusuncelerim var bu konuda ve suya sabuna dokunmadan yani sizlerle farkli dusundugum halde hic birinizin yorumlarindan alinti yapmadan fikrimi soyledim gectim cunku herkes benim gibi dusunmek zorunda degil ve sozluk anlamini cok iyi bildigim demokrasiyi sadece kendime uygulamadigim icin bilmem anlatabildim mi? Ayrica seviyesizce yav he he gibi sokak agizlariyla da tanimadiginiz bir insana sozcuk olarak dahi teleffuz etmeniz aramızdaki farki da ortaya koyuyor. Alinti yapmazsaniz bi daha sevinirim sizin dogrunuz benim dogrum farklı olabilir ama bir tek dogruda her zaman vardir.
Hı hı

X