- Konu Sahibi _MedceziR_
-
http://onedio.com/haber/9-soruda-ali-ismail-korkmaz-davasi-245796
Bilmeyenler de okusun ögrensin diye...
Anne Emel Korkmaz, sanıklara dönerek "O pis ellerinizde dokunmayın çocuğuma, nasıl bakabiliyorsunuz çocuklarınızın yüzüne. Ben Ali'yi temiz ellerimle büyüttüm" diye feryat etti, salondaki avukatlar ağladı. Anne Korkmaz, elindeki oğlunun çerçeveli büyük fotoğrafını sanık polisin suratına tutup, "Oraya değil buraya bak, çocuğum var derken gözlerimin içine bak" dedi.
*
öbür dünyada nasıl hesabını vereceksiniz bunun..
Anne Emel Korkmaz, sanıklara dönerek "O pis ellerinizde dokunmayın çocuğuma, nasıl bakabiliyorsunuz çocuklarınızın yüzüne. Ben Ali'yi temiz ellerimle büyüttüm" diye feryat etti, salondaki avukatlar ağladı. Anne Korkmaz, elindeki oğlunun çerçeveli büyük fotoğrafını sanık polisin suratına tutup, "Oraya değil buraya bak, çocuğum var derken gözlerimin içine bak" dedi.
*
öbür dünyada nasıl hesabını vereceksiniz bunun..
DÖVEN POLİSLER 'İYİ STRES ATTIK' DEMİŞLER
Tanıkların anlatımına göre Ali İsmail'i döven polisler ''İyi stres attık'' demişler.
hürriyet
Allahım nasıl insanlar bunlar,dört ayaklı demek bile hakaret olur bunlara.
Bir çocuğu öldürene kadar dövüp ''stres attık '' nasıl der bir insan.
Ben gazetede bu çocuğun haberini okurken hüngür hüngür ağlıyorum ,anası babası nasıl dayansın bu acıya.
Faillerede aynı cezayı vereceksin,bırakacaksın ki o ailede döve döve öldürsün bunları..
Allahım nasıl insanlar bunlar,dört ayaklı demek bile hakaret olur bunlara.
Bir çocuğu öldürene kadar dövüp ''stres attık '' nasıl der bir insan.
Ben gazetede bu çocuğun haberini okurken hüngür hüngür ağlıyorum ,anası babası nasıl dayansın bu acıya.
Faillerede aynı cezayı vereceksin,bırakacaksın ki o ailede döve döve öldürsün bunları..
Bu bir devlet terörü, polis terörü dedik..Kimseye anlatamadık.
Gencecik insanlar yitip gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?