I incekara Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2013 2 0 16 Ankara 25 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi incekara #1 arkadaşlar ben iyibir kadın dogum doktoru araştırıyorum gatada ali ergün diye bir doktor ismini duydum giden varmı yazarsanız çok sevinirim
arkadaşlar ben iyibir kadın dogum doktoru araştırıyorum gatada ali ergün diye bir doktor ismini duydum giden varmı yazarsanız çok sevinirim
B bicir0 Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2013 189 1 118 25 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi incekara #2 incekara .!.: arkadaşlar ben iyibir kadın dogum doktoru araştırıyorum gatada ali ergün diye bir doktor ismini duydum giden varmı yazarsanız çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Evt cnm çok iyi bi doktordur ama Gata'da ona zor gidersin Gata kadın doğum ana bilim dalı başkanı hastalara bakmaz pek hocalar.
incekara .!.: arkadaşlar ben iyibir kadın dogum doktoru araştırıyorum gatada ali ergün diye bir doktor ismini duydum giden varmı yazarsanız çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Evt cnm çok iyi bi doktordur ama Gata'da ona zor gidersin Gata kadın doğum ana bilim dalı başkanı hastalara bakmaz pek hocalar.
I incekara Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2013 2 0 16 Ankara 25 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi incekara #3 özeline gidicem ilk olarak hastanede yapıyormuş sanırım tahlilleri özeline giden varmı arkadaşlar nekadar her aymı alıyor ücret
özeline gidicem ilk olarak hastanede yapıyormuş sanırım tahlilleri özeline giden varmı arkadaşlar nekadar her aymı alıyor ücret
B bicir0 Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2013 189 1 118 25 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi incekara #4 incekara .!.: özeline gidicem ilk olarak hastanede yapıyormuş sanırım tahlilleri özeline giden varmı arkadaşlar nekadar her aymı alıyor ücret Genişletmek için tıkla... Özelini bilemem bnm doktorumda oydu ama bnm gebeliğim sıkıntılıydı özeline hiç gitmedim herşeyime hastanede baktı..
incekara .!.: özeline gidicem ilk olarak hastanede yapıyormuş sanırım tahlilleri özeline giden varmı arkadaşlar nekadar her aymı alıyor ücret Genişletmek için tıkla... Özelini bilemem bnm doktorumda oydu ama bnm gebeliğim sıkıntılıydı özeline hiç gitmedim herşeyime hastanede baktı..