Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ali beyi bilmiyorum ama İstanbul'da özgür kartal i bı araştırabilirsiniz. Ben 3 yıldır kendisiyle iletişim halindeydim. İletişime geçerseniz öncesi sonrası bütün aşamaları paylaşıyor. Ben ona olmayı çok istedim geçen sene gün de aldım ama oğlum rahatsızlandı gidemedim. Bu sene ise maddiyati düşünerek yaşadığım şehirde oldum. Kendi doktorum da çok iyiydi. Ama özgür bey bence alanında çok başarılı. Yaptıranlar ile açık açık röportajları var sosyal medyasında. Ben de 15 gün önce yaptırdim yaşadığım şehirdeki hekime. Umarım özgür beye gitmiş kadar memnun olurumMerhabalar
Labioplasti için İstanbul’da dr arayışındayım. Ali Doğukan Ağnın a denk geldim. Tecrübesi olan var mı? Sonuçtan memnun musunuz?
Ali Doğukan Ağnın’a mı oldunuz ?Kendisine revizyon oldum asla düzelmez ne kadar olursa artık dediğim noktada resmen baştan iş çıkartmış çok mutluyum ve kesinlikle tavsiye ederim.Bugün 4.günüm .
Merhaba hangi doktora ameliyat oldunuz ?Kendisine revizyon oldum asla düzelmez ne kadar olursa artık dediğim noktada resmen baştan iş çıkartmış çok mutluyum ve kesinlikle tavsiye ederim.Bugün 4.günüm .
Benimde takip ettiğim doktorlardan biri ama çok kararsızım sizin süreciniz nasıl geçti? Dikiş izleri kalıyor mu acabaBen oldum Doğukan beye dikişlerim henüz düşmedi hala ödemim de var ama eskiye göre gayet güzel gözüküyor şu an bile
Elbette hiçbir şey olmamış gibi çok rahat diyemem ilk günler ev içinde günlük yaşantıma devam edebiliyordum ama çok ayakta durmak zorluyordu 5. Gün işe başladım ofis olduğu için çok zorlamamıştı sadece tuvalette temizlik bakım biraz zahmetli oluyor 10. Günden sonra her şey çok daha rahattı. Benim şu an klitorisin üst tarafta dikiş izlerinin yerinde biraz kızarıklık var ama iç dudaklarda hiç iz kalmadı genel görüntüden de memnunumBenimde takip ettiğim doktorlardan biri ama çok kararsızım sizin süreciniz nasıl geçti? Dikiş izleri kalıyor mu acaba
Karar vermek ne kadar zor yA siz maşallah ne güzel memnun bi şekilde atlatmışsınız. Peki ücret ne kadar ödedinizElbette hiçbir şey olmamış gibi çok rahat diyemem ilk günler ev içinde günlük yaşantıma devam edebiliyordum ama çok ayakta durmak zorluyordu 5. Gün işe başladım ofis olduğu için çok zorlamamıştı sadece tuvalette temizlik bakım biraz zahmetli oluyor 10. Günden sonra her şey çok daha rahattı. Benim şu an klitorisin üst tarafta dikiş izlerinin yerinde biraz kızarıklık var ama iç dudaklarda hiç iz kalmadı genel görüntüden de memnunum
Özelden döndüm sizeKarar vermek ne kadar zor yA siz maşallah ne güzel memnun bi şekilde atlatmışsınız. Peki ücret ne kadar ödediniz
Merhaba Doğukan beye oldunuz değil mi?Kendisine revizyon oldum asla düzelmez ne kadar olursa artık dediğim noktada resmen baştan iş çıkartmış çok mutluyum ve kesinlikle tavsiye ederim.Bugün 4.günüm .
Sürecinizi biraz anlatır mısınız?Ben oldum Doğukan beye dikişlerim henüz düşmedi hala ödemim de var ama eskiye göre gayet güzel gözüküyor şu an bile
iyilesme sureciniz nasildi tedaviniz nasildi biraz bahsedermsnzAli beyi bilmiyorum ama İstanbul'da özgür kartal i bı araştırabilirsiniz. Ben 3 yıldır kendisiyle iletişim halindeydim. İletişime geçerseniz öncesi sonrası bütün aşamaları paylaşıyor. Ben ona olmayı çok istedim geçen sene gün de aldım ama oğlum rahatsızlandı gidemedim. Bu sene ise maddiyati düşünerek yaşadığım şehirde oldum. Kendi doktorum da çok iyiydi. Ama özgür bey bence alanında çok başarılı. Yaptıranlar ile açık açık röportajları var sosyal medyasında. Ben de 15 gün önce yaptırdim yaşadığım şehirdeki hekime. Umarım özgür beye gitmiş kadar memnun olurum