- 20 Mart 2008
- 140.626
- 210.867
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlarda işlerine gelince Rabbim Cleveland dedi deyip koştura koştura Amerika'ya tedaviye giderler, içlerinden biri tutuklanınca tüüüüü Amerika.
Ali Ağaoğlu sizin daha karanfil açıklamanız taze, biraz susunda arası soğusun, unutulsun
Oyle mi dedi hakkatten? Rabbi mi soylemis Cleveland diye?
Bunlarin da hepsi milletin yumusak karnini ogrenmis, hepsi ayni yoldan gidiyorlar desene..
Bunu diyen Unakıtanın karısıydı yıllar önce. Epey geyiği dönmüştü. Türk doktorlarına Allah bile güvenmiyosa napsın kadın. Sanırsın Cebrail'le haber geldi kadına. Başka türlü Allah direk konuşmuş olamaz, tövbe ya.
Yumurta fabrikası almıştı kendine, onu satmaya çalışıyordu en son Ekonomi sıvı yumurta ticaretini de vurdu diyorlarSahi ne oldu Unakıtan'lara ? Ayy şimdikiler de kaybolur mu böyle ortadan bir gün ?
bunlar valla tam komedi. O zamanlar ben haber filan okumuyor, gormeye duymaya tahammul edemiyordum.. Bunu kacirmisim.Bunu diyen Unakıtanın karısıydı yıllar önce. Epey geyiği dönmüştü. Türk doktorlarına Allah bile güvenmiyosa napsın kadın. Sanırsın Cebrail'le haber geldi kadına. Başka türlü Allah direk konuşmuş olamaz, tövbe ya.
Ya bu Adamın bütün açıklamaları 'fail'aldığım nezaretteki somyalar benim verdiğim parayla yapılmıştı.