- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.836
Ali Ağaoğlu: ‘Burası Adam Gibi Ülke Olsaydı Reza Zarrab'a Şeref Madalyası Takardık’
Ali Ağaoğlu, "ABD'de tutuklanan Reza Zarrab ile ilgili, "Reza'yı tanımam. Bu ülkeye kötülük yapmadı. Amerika'nın tezgahları bu yaşadıklarımız. Burası adam gibi bir ülke olsaydı Reza Zarrab'ı hapse atmak yerine şeref madalyası takardık" dedi.
Ali Ağaoğlu, Sabah gazetesinden Şaban Arslan'a konuştu.
Ağaoğlu'nun açıklamalarının bir bölümü şöyle:
Amerika'nın tezgahları
Halkbank kazanıyor diye yaptılar bu işleri hep. Bu ticaret İran'ın da işine yaradı. Paraya ihtiyacı var. Adamın malı var satıyor, Türkiye de satın alıyor. Burası adam gibi bir ülke olsaydı Reza Zarrab'ı hapse atmak yerine şeref madalyası takardık.
'Solun olduğu yerde ot bitmez'
'Bodrum'un yarısı benim'
Bodrum'un yarısı benimdir mesela...
'Bana elitist geçinen 8-10 bin kişi saldırıyor'
Ali Ağaoğlu, açıklamalarının ardından Twitter'da TT listesine girdi ve çok sayıda tweet paylaşıldı.
https://o nedio.com/haber/ali-agaoglu-burasi-adam-gibi-ulke-olsaydi-reza-zarrab-a-seref-madalyasi-takardik--705899
Ali Ağaoğlu, "ABD'de tutuklanan Reza Zarrab ile ilgili, "Reza'yı tanımam. Bu ülkeye kötülük yapmadı. Amerika'nın tezgahları bu yaşadıklarımız. Burası adam gibi bir ülke olsaydı Reza Zarrab'ı hapse atmak yerine şeref madalyası takardık" dedi.
Ali Ağaoğlu, Sabah gazetesinden Şaban Arslan'a konuştu.
Ağaoğlu'nun açıklamalarının bir bölümü şöyle:
- Fetullahçılarla 17 Aralık öncesi aranız nasıldı. Himmet vermiyor muydunuz?
- Sizin gözaltına alınmanız. Siz adamı (Zekeriya Öz) jest yapıp tatile göndermişsiniz üç ay önce. Adam sizin parasını ödediğiniz şezlongda uzanmış güneşleniyor. Kendisine bağlı polisler aynı saatlerde İstanbul'da sizinle ilgili operasyon yapıyor.
Amerika'nın tezgahları
Halkbank kazanıyor diye yaptılar bu işleri hep. Bu ticaret İran'ın da işine yaradı. Paraya ihtiyacı var. Adamın malı var satıyor, Türkiye de satın alıyor. Burası adam gibi bir ülke olsaydı Reza Zarrab'ı hapse atmak yerine şeref madalyası takardık.
'Solun olduğu yerde ot bitmez'
- Sağcı mısınız, solcu mu?
'Bodrum'un yarısı benim'
Bodrum'un yarısı benimdir mesela...
'Bana elitist geçinen 8-10 bin kişi saldırıyor'
- Her kesimden çok kızanlar var size...
Ali Ağaoğlu, açıklamalarının ardından Twitter'da TT listesine girdi ve çok sayıda tweet paylaşıldı.
https://o nedio.com/haber/ali-agaoglu-burasi-adam-gibi-ulke-olsaydi-reza-zarrab-a-seref-madalyasi-takardik--705899