Başlığı görünce aklıma ilk Kürtçe yazımı mı kolaylaştıracaklar sorusu geldi.. Nitekim içeriği okuyunca da kendimle mutabık oldum..
Hükümet yasaları isteğince değiştirip onaylasın bakalım, bir gün bebek katilini de başbakan yardımcısı yapacaklar.
nefret ettim bu paketten. Andımızın kaldırılmasından, diğr dillere serbestlik tanınmasından, istenilen dilde eğitim serbestliğinden..
doğu zaten şimdiden Türkçe bilmiyor reva mı bu? Türkiyede yaşıyorsun başka dil çıkarmak neyine? 30 yıl sonra birbiriyla anlaşamayın bir toplum yaratmak mı niyetleri. zaten anlaşamayan birkaç milletin daha çok birbirine girmesi için birbirleriyle anlaşmalarına izin vermemek. saydırıyorum içimden tüm olanlara..
oku demiş dinimiz. sadece oku. okuyarak aydınlanıyor insanlar ve okuyarak çıkıyor karanlıklar aydınlığa.Ne bekliyordun piyocum belliydi zaten bunlarhiç şaşırmadım o dediğini bir çok kişi yapıyor zaten
oku demiş dinimiz. sadece oku. okuyarak aydınlanıyor insanlar ve okuyarak çıkıyor karanlıklar aydınlığa.
ama bazı insanların ne için okuduklarını anlamıyorum ben? komplo kurmak için, düzlüğü karıştırmak için, insanları ötekileştirmek için. insanı insan olarak değil koyun gibi görmek için şakşakçı yapmak için. birde din den bahsediyor bu din tüccarları. öteki dünyada hesabını verecekleri günleride görsek keşke..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?