Alexd. lazerde 4 hafta azalma olmadı,devam mı etmeli,bırakmalı mı?

misstory

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
14
0
36
İstanbul
4 seansa gittim,şimdi kararsızım çok çok az bir azalma var.Şimdi bırakırsam ve 4-5 ay sonra devam edersem ne olur?Devam edip sonuç da alamayabilirim?Acaba bundan sonraki seanslarda mı azalma olacak?Okuduğum kadarıyla etkili olanlar zaten 4.seansa kadar azalıyor.Bir ihtimal de belki bundan sonra tüyler azalma devresine girer diyorum.Ne yapmalıyım?

karamsar olmayın kişiden kişiye değişiyor .bende sizin dediğniz gibi 4 deil 3 seanstan sonra azalma beklıyordum burdan edındıgım bılgıye gore ama öle olmadı:) kullanılan makıne ve verılen derecede farklılık gosterebılıyor tabı oyuzden acele etmeyın sabredın:)

Nasıl oldu peki?Kaç seans sonra azalmaya başladı?Bir de ben uzadıktan sonra lazer öncesi iki kez kestim o da etkiler mi acaba?

doktorlar genelde 4. seanstan sonra ciddi biz azalma olmadıysa başka bir yere gitmeniz daha mantıklı olacaktır diyor..

Nasıl oldu peki?Kaç seans sonra azalmaya başladı?Bir de ben uzadıktan sonra lazer öncesi iki kez kestim o da etkiler mi acaba?

5.seanstan sonra cok farkedılır bır sekılde azaldıgını gordum ınatcı tuylerlerle hala savasıyoruz ama genel goruntu olarak ben cok memnunum seans aralıklarıda bayağ uzadı 3-4 ayda bı gıtmeye basladım zaten oyuzden fazla takmıyorum.kısaltmanızda bı sakınca yoktur :)

cnmm daha ilk seansa gittiysen böle olması normal..lazerde ilk 4 seasn geçmesi şart onun öncesinde hiç bi deişim olmuyo giib geliooo...tamamen bitmesini istiyorsan 8-9 seasnı gözden çıakrtmalısın...4-5 seasntan sonra 3-4-5 ayda bi gitmeye başlarsın o avantajın var..

5.seansa kadar azalmadı sonrasında birden mi azaldı?Belki kesmek de tüyleri güçlendiriyordur diye düşündüm.

İlk seansa gitmedim,4.seansı bitirdim.Dediğiniz gibi zaman aralığı neredeyse 3 aya çıktı ama azalmada pek bir fark yok.Bir süre lazeri bıraksam sonra bahara doğru başlasam tedavi bozulur mu?Ben azalma görmeyince işe yaramadı diye düşünüyorum ama daha önce böyle olup devam edenlerin azalmışsa onu bilmiyorum.

4 seasn gitmişsin cnmmmmm bisüre daha git..lazerin tam anlamıyla etki etmesi 8 seasna kdr gitmek gerekebiliomuşş..uzun süre ara verme önce gittklerin boşa gider..3 ayda bir gitmede 4-5 ayda bir git cnmm..mesela benim bacagıma 3.seasn oldu çok para veriyorumm normlade 3 ayda çıkıyor bacagımmm ama ben 4 ay sonra gitmeyi düşünüyorumm paramı anca öle ayarlayabilirim diye:)

hangi bölgeye yaptırıyorsun.eğer yüzüne yaptırıyorsan yüz biraz inatçı oluyor.ben de 8.seansıma gideceğim bu ayın 13 ünde.ilk zamanlar farkı pek görememiştim ama en son yapılan seanstan sonra gerçekten gözle görülür bir azalma oldu çıkanlar da çok ince çıkıyor ve artık her yerde çıkmıyor.belli yerlerde azar azar çıkıyor.

koaltı ve bikini bölgeme yaptırıyorum 4.seans gittim hepsi tekrar çıktı ben gittiğim yeri değiştireceğim

benim 4. seansım doldu ama hiç bir azalma yok( tek fark tüyler daha sarı çıkıyor uzasalar bile belli olmuyor(( bir de yazın lazer yapmadıklarından dolayı mecburen jilet kullandım((ağda vs yasak dediler sadece jilet kullanabileceğimi sölediler)) eski haline geri döndüü...

burada problem jilet kullanmanız değil yapılan işlemde doğru dozun ve cihazın seçilememiş olmasıdır,sanırım size kullanılan cihaz alexandrıte? bu cihazda çıkış gücünün yüksek olması ve 3msn ye kadar düşebilen cihazların tercihi önemlidir tabi diğer önemli nokta dozları ve takibi bir hekimin ayarlamasıdır! sonuçta doğru bir tedavide jilet kullandığınız için kıllar tekrar kalınlaşıp siyahlaşmaz biz bu tip durumları IPL yani fotoepilasyonda çok görürüz bu işlem kalıcı olmadığı için sıcaklığın etkisi ile yanan kıllar işlem yapılmadan geçen 3-4 ayda tekrar toparlanır ve eski haline döner zaten IPL kullanan salonların en büyük kandırmacası sonuç ortaya çıkmasın diye gereğinden fazla sıklıkta yani 30-45 günde bir işlem yapıp kılların eski haline döneceğini farkettirmeden bir yıl devam etmek sonrasında sizi ya seanslara uymamakla yada hormonal probleminiz olduğu ile suçlamak yada daha kötüsü işletmeyi kapatıp gitmektedirler malesef sağlık bakanlığı uygunluk belgesi olan herşeyi hakkıyla yerine getiren hekimlerin kurduğu sağlık kuruluşlarını sürekli denetlerken bu tip salon yada güzellik merkezi şeklindeki uygunluk belgesi ve hekimi olmayan dolayısı ile yetkisi olmayan kuruluşları yeterince mercek altına almamakta ancak şikayet üzerine buraları kapatmaktadır! yine üzülerek söylemeliyimki ülkemizde hemen hemen hiç kimse gittiği yerde duvarda asılı olması gereken uygunluk belgesini ve çalışan doktorlarının bilgilerine bakmamaktadır,iş öyle bir boyuttadırki bazı yerlerde doktor diyerek estetisyenleri insanların önüne çıkarmaya bile cesaret edilmektedir...

5.seansa kadar azalmadı sonrasında birden mi azaldı?Belki kesmek de tüyleri güçlendiriyordur diye düşündüm.

doktorlarda, lazer işlemini uygulayan kişilerde bunu soyluyor seans aralarında kökten almayın dıyorlar tuylerınızı ya jıletletleyın yada kısaltın.dedıgınız gıbı olsaydı kısaltmayın demezlerdi.. bellı aralıklarda azalma tabı oluyor ama 5.seanstan sonra daha cok gözle görülür azalma oluyor hatta ınatcı tuyler harıc tertemız duruyor.iğneli yaptırmak ıstemıyorum oyuzden daha ne kadar devam ederım bılmıyorum.8 e kadar yolum ama uzasada sorun etmem gene gıderım yanı:)

Benim yaptırdığım yer tıp merkeziydi.Geçen gün gittim konuştum. Bundan sonra azalabileceğini,bu şekilde azalmayıp devam edenlerin 8-9 seansta sonuç aldıklarını söyledi. Ben de bu kadar devam etmişken,para yatırmışken bırakmayayım herhalde sonuç alırım diye düşündüm.5.seansı da yaptık ve 15-20 gün sonra ücretsiz bir rötuş yaparız dedi.Bir de tabi bundan sonrası için fiyatta indirim de istedim.

ben de 5 seans yaptrmştım daha önce tüm bacak ve kol altı bariz bi azalma var fakat bitmedi.devam etmek istiyorum ama indirim yapın dedim baya pahalı bi yerdi orası zaten.uygun bi fiyat çıkardılar anlaştık 5seans daha yaptrıcım kızlar sizce çokmu olur 10 seans yani 1 seanstn sonra bitmeme gibi bi durum olurmu?ve de tüylerim artık inceldği için bana ıpl lazeri tavsiye ettiler o cihaz daha cılız tüylerde fln daha etkiliymiş.sizce ne yapmalıyım ıpl mi alexandera devam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…