Nasıl oldu peki?Kaç seans sonra azalmaya başladı?Bir de ben uzadıktan sonra lazer öncesi iki kez kestim o da etkiler mi acaba?
5.seanstan sonra cok farkedılır bır sekılde azaldıgını gordum ınatcı tuylerlerle hala savasıyoruz ama genel goruntu olarak ben cok memnunum seans aralıklarıda bayağ uzadı 3-4 ayda bı gıtmeye basladım zaten oyuzden fazla takmıyorum.kısaltmanızda bı sakınca yoktur :)
cnmm daha ilk seansa gittiysen böle olması normal..lazerde ilk 4 seasn geçmesi şart onun öncesinde hiç bi deişim olmuyo giib geliooo...tamamen bitmesini istiyorsan 8-9 seasnı gözden çıakrtmalısın...4-5 seasntan sonra 3-4-5 ayda bi gitmeye başlarsın o avantajın var..
İlk seansa gitmedim,4.seansı bitirdim.Dediğiniz gibi zaman aralığı neredeyse 3 aya çıktı ama azalmada pek bir fark yok.Bir süre lazeri bıraksam sonra bahara doğru başlasam tedavi bozulur mu?Ben azalma görmeyince işe yaramadı diye düşünüyorum ama daha önce böyle olup devam edenlerin azalmışsa onu bilmiyorum.
burada problem jilet kullanmanız değil yapılan işlemde doğru dozun ve cihazın seçilememiş olmasıdır,sanırım size kullanılan cihaz alexandrıte? bu cihazda çıkış gücünün yüksek olması ve 3msn ye kadar düşebilen cihazların tercihi önemlidir tabi diğer önemli nokta dozları ve takibi bir hekimin ayarlamasıdır! sonuçta doğru bir tedavide jilet kullandığınız için kıllar tekrar kalınlaşıp siyahlaşmaz biz bu tip durumları IPL yani fotoepilasyonda çok görürüz bu işlem kalıcı olmadığı için sıcaklığın etkisi ile yanan kıllar işlem yapılmadan geçen 3-4 ayda tekrar toparlanır ve eski haline döner zaten IPL kullanan salonların en büyük kandırmacası sonuç ortaya çıkmasın diye gereğinden fazla sıklıkta yani 30-45 günde bir işlem yapıp kılların eski haline döneceğini farkettirmeden bir yıl devam etmek sonrasında sizi ya seanslara uymamakla yada hormonal probleminiz olduğu ile suçlamak yada daha kötüsü işletmeyi kapatıp gitmektedirler malesef sağlık bakanlığı uygunluk belgesi olan herşeyi hakkıyla yerine getiren hekimlerin kurduğu sağlık kuruluşlarını sürekli denetlerken bu tip salon yada güzellik merkezi şeklindeki uygunluk belgesi ve hekimi olmayan dolayısı ile yetkisi olmayan kuruluşları yeterince mercek altına almamakta ancak şikayet üzerine buraları kapatmaktadır! yine üzülerek söylemeliyimki ülkemizde hemen hemen hiç kimse gittiği yerde duvarda asılı olması gereken uygunluk belgesini ve çalışan doktorlarının bilgilerine bakmamaktadır,iş öyle bir boyuttadırki bazı yerlerde doktor diyerek estetisyenleri insanların önüne çıkarmaya bile cesaret edilmektedir...benim 4. seansım doldu ama hiç bir azalma yok( tek fark tüyler daha sarı çıkıyor uzasalar bile belli olmuyor (( bir de yazın lazer yapmadıklarından dolayı mecburen jilet kullandım((ağda vs yasak dediler sadece jilet kullanabileceğimi sölediler)) eski haline geri döndüü...
5.seansa kadar azalmadı sonrasında birden mi azaldı?Belki kesmek de tüyleri güçlendiriyordur diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?