böyle bir bölüm açmanız iyi oldu bende genitalde 1.seansta 13/40 , 2 seansta 14/40 , 3.seansta 13/30 , 4.seansta 15/30 uygulanmış 5.seansımı da yaptırdım ne kadarda çalışıldığını yazmamışım unutmuşum.ben acık tenlıyım kıllarım sıyahtı 4.seanstan sonra fark anlaşılıyor ben 5 seansımda sadece alt kısımlarda dudak kenarlarındakiler cıkmıştı üst bölgem bitti bişey cıkmamıstı orda.
dr.jldbycn sizce bu dereceler nasıl ? ve bundan sonra ne kadarda çalışmak gerekir ? en azından sizin sayenizde bilgimiz olsun elbette doktoruma guvenıyorum ama bırde sizden (tarafsız olarak) duymak var :1hug:
Lazer cihazlarında çalışılan dozları belirlerken kullanılan parametreler kıl tipine göre deil, öncelikli olarak cilt tipine göre belirlenir. Piyasa da kıl tipine , cilt tipine ayrı ölçüm yapan cihazlardan söz edilse de işin doğrusu cilt tipidir. Her cildin kaldırabileceği yani yanmadan tedavi edilebileceği maksimum dozu çalışmak gerekir. Bu dozlar kullanılan lazer cihazının tipine ve işlem sırasında kullanılan başlıkların çapına göre değişecektir. Mesela benim şu an kullandığım lazerde başlık çapı 18mm olup kullanılan dozlar 6-20 joule/cm2 arasında değişir. 6-10arası dozlar özel soğutucu ayarları kullanılarak çok koyu ciltlerde bile kullanılabilirken 10 ve üstü dozlar cilt rengi açıldıkça arttırılır. Bu dozlara ek olarak soğutucu ayarları ve soğutucu geciktirme ayarları gibi ayarlar da var, ama onlar işin teknik kısımları. Aslında ben burada sizlere çalışılan dozları kıyaslamanızı doğru bulmuyorum, çünkü bu tamamen kişilerin cildine özeldir. En yüksek doz çalışılması herzaman her cilt ve kılda uygun olmayabilir. En düşük dozla çalışılıp da 3 seansta biten hastam da oldu, en yüksek çalışılp da yıllarca uğraştığımız hastam da oldu. Dolayısı ile siz dr.a güveniyorsanız ve sonuçtan da memnunsanız, dozları hiç de takmayın kafanıza. Ayrıca 5. seansınıza gelince ön kısımların çıkmayıp altlarda ince ince çıkması da normalde olan bir süreç, yani bu da tedavinizin doğru yapıldığını gösterir. Sevgiler.a.s.
Nerden biliyosunuz kaçta çalışıldığını, soruyor musunuz?
Benimki 18-18 miş.Ve ben fena beyazım.Tüylerim açık ama çok ta açık değil:/ 18-18 nasıl Dr.JldBycn ?=)))
canım isim vermemek gerekiyormuş bu platform da ben sana mezo diye kısaltıyorum nette bulursun özelden msj attım umarım gelirenigmacım bende mersindeyim özde tıp merkezine gitmeyi düşünüorum sen nereye gidiyorsunn?memnunmusun?ve fiyatları nedir aşagı yukaru
Candela mini gentle lase laser kullanılıyorsa iyi bir doz diyebilirim. Ama net cildinize göre değerlendirmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?