• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alexandrite'la kaçta çalıştılar

Gizakpak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
9
0
86
Ankara
Herkese merhaba arkadaşlar,
Alexandrite'la kaçta çalışıyorlar. Ne kadardır gidiyorsunuz ne kadar azalma var teninizin rengi nasıl, hiç yanma gibi bir olayla karşılaştınız mı?
Bunları paylaşırsanız çok sevinirim.

Sanırım benimki 18di.
2 seans gittim. Tamam gerçekten geç çıkartıyor ve batıklarımada iyi geldi, tüylerde biraz güçsüzleşme oldu ama kesinlikle azaltmadı. Şimdi 3.yü yaptırdım. Bakalım bundan sonra belli olur sanırım.Tenim beyazdır ve yanma falan hiçbişey olmadı.

böyle bir bölüm açmanız iyi oldu bende genitalde 1.seansta 13/40 , 2 seansta 14/40 , 3.seansta 13/30 , 4.seansta 15/30 uygulanmış 5.seansımı da yaptırdım ne kadarda çalışıldığını yazmamışım unutmuşum.ben acık tenlıyım kıllarım sıyahtı 4.seanstan sonra fark anlaşılıyor ben 5 seansımda sadece alt kısımlarda dudak kenarlarındakiler cıkmıştı üst bölgem bitti bişey cıkmamıstı orda.

dr.jldbycn sizce bu dereceler nasıl ? ve bundan sonra ne kadarda çalışmak gerekir ? en azından sizin sayenizde bilgimiz olsun elbette doktoruma guvenıyorum ama bırde sizden (tarafsız olarak) duymak var :1hug:

böyle bir bölüm açmanız iyi oldu bende genitalde 1.seansta 13/40 , 2 seansta 14/40 , 3.seansta 13/30 , 4.seansta 15/30 uygulanmış 5.seansımı da yaptırdım ne kadarda çalışıldığını yazmamışım unutmuşum.ben acık tenlıyım kıllarım sıyahtı 4.seanstan sonra fark anlaşılıyor ben 5 seansımda sadece alt kısımlarda dudak kenarlarındakiler cıkmıştı üst bölgem bitti bişey cıkmamıstı orda.

dr.jldbycn sizce bu dereceler nasıl ? ve bundan sonra ne kadarda çalışmak gerekir ? en azından sizin sayenizde bilgimiz olsun elbette doktoruma guvenıyorum ama bırde sizden (tarafsız olarak) duymak var :1hug:

Lazer cihazlarında çalışılan dozları belirlerken kullanılan parametreler kıl tipine göre deil, öncelikli olarak cilt tipine göre belirlenir. Piyasa da kıl tipine , cilt tipine ayrı ölçüm yapan cihazlardan söz edilse de işin doğrusu cilt tipidir. Her cildin kaldırabileceği yani yanmadan tedavi edilebileceği maksimum dozu çalışmak gerekir. Bu dozlar kullanılan lazer cihazının tipine ve işlem sırasında kullanılan başlıkların çapına göre değişecektir. Mesela benim şu an kullandığım lazerde başlık çapı 18mm olup kullanılan dozlar 6-20 joule/cm2 arasında değişir. 6-10arası dozlar özel soğutucu ayarları kullanılarak çok koyu ciltlerde bile kullanılabilirken 10 ve üstü dozlar cilt rengi açıldıkça arttırılır. Bu dozlara ek olarak soğutucu ayarları ve soğutucu geciktirme ayarları gibi ayarlar da var, ama onlar işin teknik kısımları. Aslında ben burada sizlere çalışılan dozları kıyaslamanızı doğru bulmuyorum, çünkü bu tamamen kişilerin cildine özeldir. En yüksek doz çalışılması herzaman her cilt ve kılda uygun olmayabilir. En düşük dozla çalışılıp da 3 seansta biten hastam da oldu, en yüksek çalışılp da yıllarca uğraştığımız hastam da oldu. Dolayısı ile siz dr.a güveniyorsanız ve sonuçtan da memnunsanız, dozları hiç de takmayın kafanıza. Ayrıca 5. seansınıza gelince ön kısımların çıkmayıp altlarda ince ince çıkması da normalde olan bir süreç, yani bu da tedavinizin doğru yapıldığını gösterir. Sevgiler.a.s.

Lazer cihazlarında çalışılan dozları belirlerken kullanılan parametreler kıl tipine göre deil, öncelikli olarak cilt tipine göre belirlenir. Piyasa da kıl tipine , cilt tipine ayrı ölçüm yapan cihazlardan söz edilse de işin doğrusu cilt tipidir. Her cildin kaldırabileceği yani yanmadan tedavi edilebileceği maksimum dozu çalışmak gerekir. Bu dozlar kullanılan lazer cihazının tipine ve işlem sırasında kullanılan başlıkların çapına göre değişecektir. Mesela benim şu an kullandığım lazerde başlık çapı 18mm olup kullanılan dozlar 6-20 joule/cm2 arasında değişir. 6-10arası dozlar özel soğutucu ayarları kullanılarak çok koyu ciltlerde bile kullanılabilirken 10 ve üstü dozlar cilt rengi açıldıkça arttırılır. Bu dozlara ek olarak soğutucu ayarları ve soğutucu geciktirme ayarları gibi ayarlar da var, ama onlar işin teknik kısımları. Aslında ben burada sizlere çalışılan dozları kıyaslamanızı doğru bulmuyorum, çünkü bu tamamen kişilerin cildine özeldir. En yüksek doz çalışılması herzaman her cilt ve kılda uygun olmayabilir. En düşük dozla çalışılıp da 3 seansta biten hastam da oldu, en yüksek çalışılp da yıllarca uğraştığımız hastam da oldu. Dolayısı ile siz dr.a güveniyorsanız ve sonuçtan da memnunsanız, dozları hiç de takmayın kafanıza. Ayrıca 5. seansınıza gelince ön kısımların çıkmayıp altlarda ince ince çıkması da normalde olan bir süreç, yani bu da tedavinizin doğru yapıldığını gösterir. Sevgiler.a.s.

tabi haklısınız her kişiye göre değişir mesela bazı arkadaslar 18-20 de calıstıklarını soyluyorlar en yuksek derecede bende dıyorum benımkıler cok mu düşük kalıyor yazmamın bır nedenı de buydu sankı bende cok düşük çalışılıyor dıye ama verdıgınız bılgıler sayesınde öğrenmiş oldum ve sevindim inşallah en kısa zamanda da bittiğini görüp burdan sizlerle bu mutluluğumu paylaşırım cok teşekkurler a.s

3.seansıma gittim üçünde de 20 ile çalıştı uzman. sordum her seferinde . 6 aydır da hiç tüy yüzü görmedim benim vücudum çok iyi tepki veriyor.her seanstan 15 gün sonra kontrol seansına çağrılıyorum. 2. seansıma 1.5 ay sonra gittim çıknalrı alın demilerid hiç bişi yoktu öle gittim. 3 seansıma 2.5 ay onra gittim yine hiç almdım çünkü tek tüy bile çıkmamıştı. şimdi 9 ocakta kontrol seansım var sonrada 4. sens için randevu alıcam. ben cihazdan da dozundan da memnunum :)

arkadaşlar ben anlayamadım bunları ben acı ile bağırınca dr geldi ve kaçtasın dedi lazeri uygulayan diğer kişiye oda dr sanırım emin değilim oda 14 dedi dr.da(yani oranın sahibi) 12 ye düşür dedi emla sürmemiştim çırdınıyordum bunlar bu pazartesi olu bu arada yani ne oldu ayar olayını anlamadım esmerim ben bi bilen bana açıklasa süper olur...

Benimki 18-18 miş.Ve ben fena beyazım.Tüylerim açık ama çok ta açık değil:/ 18-18 nasıl Dr.JldBycn ?=)))

enigmacım bende mersindeyim özde tıp merkezine gitmeyi düşünüorum sen nereye gidiyorsunn?memnunmusun?ve fiyatları nedir aşagı yukaru

Candela mini gentle lase laser kullanılıyorsa iyi bir doz diyebilirim. Ama net cildinize göre değerlendirmek lazım

Teşekkür ederiiim=) İnsanlara özen gösterip cevap vermenize hayranım=) Candela yazıyordu üzerinde. =)

Back