Baktım böyle bir konu yok sadece dudak üstü için burada konuşalım dedim. sonuçta yüzün en önemli kısmı dudaklarımızın üstü, konuşurken dikkat çeken yerlerimizden biriside burası. Ben alexandrite lazer ile ilk seansımı tamamladım. ilk başlayanlar için alexandrite lazer cihazı buz gibi bir hava üflediği için dudak üstünde çok korkutucu oluyor. Çünküü o buz gibi hava burun deliklerinden içeri giriyor ve sanki boğulacakmış gibi oluyorsunuz... benim epilasyoncum bana korkma diyerek başlamıştı ama ilk atışlarım boşa gitti çünkü başımı çektim. o da burun deliklerimi tıkayarak yaptı epilasyonumu. ilk seansımda çok memnun kaldım pırıl pırıl ve 6 hafta boyunca çıkmayacağından eminim. bu güzel bi güven veriyor başta. fiyat olarakta dudak üstü yaklaşık olarak her yerde taş çatlasa 20,30,40tl arası değişiyor... bence kesinlikle yaptırılması gerekiyor. şimdi iki hafta oldu minik minik çıkanlar tüylerim var. onları bana kesmemi söylediler. ip veya ağda kullanırsam tüylerimin tekrar başa dönermiş ve bu yaptırdığım lazerin hiç bir işe yaramazmış.