• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon ile Dudak üstü (bıyık) aldıranlar burada toplanalım

jelizaRose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
34
3
96
İstanbul
Baktım böyle bir konu yok sadece dudak üstü için burada konuşalım dedim. sonuçta yüzün en önemli kısmı dudaklarımızın üstü, konuşurken dikkat çeken yerlerimizden biriside burası. Ben alexandrite lazer ile ilk seansımı tamamladım. ilk başlayanlar için alexandrite lazer cihazı buz gibi bir hava üflediği için dudak üstünde çok korkutucu oluyor. Çünküü o buz gibi hava burun deliklerinden içeri giriyor ve sanki boğulacakmış gibi oluyorsunuz... benim epilasyoncum bana korkma diyerek başlamıştı ama ilk atışlarım boşa gitti çünkü başımı çektim. o da burun deliklerimi tıkayarak yaptı epilasyonumu. ilk seansımda çok memnun kaldım pırıl pırıl ve 6 hafta boyunca çıkmayacağından eminim. bu güzel bi güven veriyor başta. fiyat olarakta dudak üstü yaklaşık olarak her yerde taş çatlasa 20,30,40tl arası değişiyor... bence kesinlikle yaptırılması gerekiyor. şimdi iki hafta oldu minik minik çıkanlar tüylerim var. onları bana kesmemi söylediler. ip veya ağda kullanırsam tüylerimin tekrar başa dönermiş ve bu yaptırdığım lazerin hiç bir işe yaramazmış.

kızlar ben ikinci kontrolümede gittim. ilk başta çok korkmuştum çok kötü olur diye. 2 hafta oldu bıyıklarımdan tamamen kurtuldum sanırım. gittiğim yer 6 hafta daha hiç çıkmayacağını söyledi. hem ekonomik hem temiz ve uzun süreli rahatlık...

Son düzenleme:
bana dudak üstü için diot lazer uygulanmıştı..ince tüyleri o daha ii görüomuş alexandrite kalın tüyler için die biliorm ben

bana dudak üstü için diot lazer uygulanmıştı..ince tüyleri o daha ii görüomuş alexandrite kalın tüyler için die biliorm ben

diot lazer uygulamasının alexandrite lazerden tek farkı koyu renkli tüyleri görüyor olmasıymış yani sarı ve ayva tüylerimiz kalıyorlarmış. alex cihazı tüm tüyleri koyu renk değerine taşıyacak kadar yakıyormuş. benimde kalın değildi tüylerim ama alexandrite ile başladı daha çabuk biter diye... umarım çok kötü çıkmazlar:S gerçi şu ana kadar hiç çıkmadı... belkide bitmiştir... :) gerçi ilk seansta bitmesi mucize olurdu... senin ne kadar zaman oldu krizantemcik diot lazer ile tamamen kurtulabildin mi?

Back