- 17 Temmuz 2011
- 7.001
- 3.629
- 448
- 34
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.721
Bacak hariç diğer bölgeler çıktıysa sadece o bölgeler için gidin. Çıkmamış kıllara uygulanmaması gerekiyor.Peki çıktığı halde gitmemis oldugum icin tedavi suresi uzar mi yani tekrar başa donme gibi bi ihtimali var mi?
Bende alexandrite lazer uygulayan bir yere gidiyorum hanımefendi ve doktorum diğer seansa kadar uzayan kıllar için jilet uygulayabileceğimi ya da tüyleri kısaltabileceğimi dile getirdi bende arkadaşla paylaştım.Bildiğimi paylaşmamda da bi sakınca olmadığını düşünüyorum.Ne jileti? :) O outofthewoods sakin jiletle uygulamayin. Her seansta özellikle belirtirler bunu. Yapacak bir şey yok. Kısaltma yaptığınız aletle aynı şekilde yapabildiğiniz kadar kısa alacaksınız.
4 seans sonrasında genital, koltuk altı hiç mi çıkmıyor?Herkese merhaba. Ben de 4 seanstir lazere gidiyorum. Genital ve koltuk alti artik cikmiyo fakat bacaklarim bir garip oldu. Hem minicik killar diken gibi duruyo ve dokulmuyo hem de bir suru siyah nokta var sikinca geciyo. Diken gibi minik killar uzamiyo da. Boyle bir sey yasayan var mi?
Gittigim yerde bana cilt kurulugundan oldugunu bu yuzden bepanthol ve kese onermislerdi.Herkese merhaba. Ben de 4 seanstir lazere gidiyorum. Genital ve koltuk alti artik cikmiyo fakat bacaklarim bir garip oldu. Hem minicik killar diken gibi duruyo ve dokulmuyo hem de bir suru siyah nokta var sikinca geciyo. Diken gibi minik killar uzamiyo da. Boyle bir sey yasayan var mi?
Koltuk altlarimda 1-2 tane ciliz tuy var, genitalde de ust tarafta tek tuk var altta biraz kaldi. Aslinda bacaklarimdaki kisa sert killar olmasa o da bitti sayilir.4 seans sonrasında genital, koltuk altı hiç mi çıkmıyor?Tamamen bitebilmişse 4 seansta ne güzel. O siyah nokta dediğiniz kil kökleri oluyor. Ellemeseniz daha iyi olur gibi. Onlarda çıkacaktır tekrar. Uzamayan diken gibi minik kıllar hiç olmadı bende.
Benim bacaklarimda da kuruluk var. Bepanthol her banyo sonrasi mi suruluyor peki? Kese sizde ise yaradi mi?Gittigim yerde bana cilt kurulugundan oldugunu bu yuzden bepanthol ve kese onermislerdi.
Bepantholu sadece cok kuru hissettigim zamanlarda suruyorum arada baska vucut nemlendiricisi ve bebe yagi kullandim duzenli olmasa da, keseyi de haftada 1 kere yapiyorum ise yaradi diyebilirim. Bir seans gittim simdiye kadar sizde daha cok ise yarayabilir. Kuru ciltte dokulme de daha zor oluyormus ogrendigim kadariyla nemlendirmeyi ihmal etmeyin yine de siz.Benim bacaklarimda da kuruluk var. Bepanthol her banyo sonrasi mi suruluyor peki? Kese sizde ise yaradi mi?
Lazer yaptirirken seans suresi gelmeden çıkan killari napiyosunuz? Randevuma daha 1 aydan fazla var; gobek ve bikinide tekrar ciktilar ama bacaklarimda da hic cikmadigi icin gidemiyorum. Sizce ne yapmaliyim?
Arayip sordugumda 2 aydan once randevu vermiyoruz dediler, ben de tam iki ay sonrasina degistirdim randevumu. Daha bacaklarim cikmadigi icin de kontrole kalir ama ona ayri ek kontrol olmazmis. Napsam bilemedimSizin seans aralıkları. bana çok normal gelmedi yanılmıyorsam 3 aydı. çok uzun bir süre,normalde 1 ya da 1,5 Ay sonunda gidiliyor.kılların çıkma süresi uzadıkçada bu süre uzuyor. Bu arada çıkan kıllar için, kimi uzmanlar jilet öneriyor kimiside kesınlıkle jilet kullanmayın makasla boyunu kısaltın diyor. Lazeri yaptırdıgınız yerden fikir alsanız daha iyi olur ama kıllar çıktığı halde 3 ayda bir gidilen seanstan nekadar olumlu sonuç alınır bılemıyorum
Burda önemli olan seanslardan olumlu sonuç alabılıyormusun ,tüylerde gerçekten ciddi bir azalma varmı dikkat etmen gereken bu olmalı, aksi bir durum yoksa da talimatlarını uygulamaya devam edin. Sonuçta onlar bu güveni size verdiler ki lazere başladınız,zamansız çıkan kıllarda, kapalı bölgede olduğu için sorun etmeye gerek yok. çok rahatsız olursanız da nakış makasları bu konuda çok iyi bununla kısaltma yapabılırsız ,Lazer Merkezlerinin birçoğu traş makinesiyle , birçoğuda makasla kısaltmadan yana. Traş makinesi kolay olanı. ama bana makasla kısaltma daha mantıklı geliyor.Arayip sordugumda 2 aydan once randevu vermiyoruz dediler, ben de tam iki ay sonrasina degistirdim randevumu. Daha bacaklarim cikmadigi icin de kontrole kalir ama ona ayri ek kontrol olmazmis. Napsam bilemedim
Tesekkur ederim cevabiniz icin.Bepantholu sadece cok kuru hissettigim zamanlarda suruyorum arada baska vucut nemlendiricisi ve bebe yagi kullandim duzenli olmasa da, keseyi de haftada 1 kere yapiyorum ise yaradi diyebilirim. Bir seans gittim simdiye kadar sizde daha cok ise yarayabilir. Kuru ciltte dokulme de daha zor oluyormus ogrendigim kadariyla nemlendirmeyi ihmal etmeyin yine de siz.
Cok duzenli degil. Bugune kadar 3 kere surmusumdur. Killar normalde dokulur herkeste ama ben cekmedigim surece dokulmuyolar. Tek tek bakiyorum nerdeyse cikiyo mu diye.Bacaklarınızdaki batık olmasın.... 4 seans gittikten sonra bacaklarda da böyle diken gibi kılların olmaması gerekir, nemlendirici kullanıyormusun...
Herkese merhaba. Ben de 4 seanstir lazere gidiyorum. Genital ve koltuk alti artik cikmiyo fakat bacaklarim bir garip oldu. Hem minicik killar diken gibi duruyo ve dokulmuyo hem de bir suru siyah nokta var sikinca geciyo. Diken gibi minik killar uzamiyo da. Boyle bir sey yasayan var mi?
Uzamayan minik killar icin bir sey yaptiniz mi yoksa kendi mi dokuldu? Siyah noktalar yuzeyde. Sikar sikmaz cikiyo minicikler zaten. Umarim butun seanslar bitene kadar sorunum kalmaz.Ben 3. seansıma gittim 10 gün kadar önce. Bende de uzamayan minik kıllar vardı. Şimdi yoklar ama batık sorunum hala devam ediyor. yapan kişiye söyledim bunu. O da yüksek doz uyguladı. Ama cımbızla tek tek köklerini çıkarmadan olmuyor batıkların. Her tür keseyi yapmıştım daha önce. Keçi kılı ve ipek kese, ponza taşı. Üstüne nemlemdirici vs. Eğer batıklar çok derin değilse sonuç veriyor kese. Derinse mutlaka cımbızla ucunu dışarı çıkarmak gerekiyor. Ben yalnızca siyah görünen yerlere cımbızın ucuyla müdahele ediyorum. Eti sıkmıyorum, iz yapabilir.
Uzamayan minik killar icin bir sey yaptiniz mi yoksa kendi mi dokuldu? Siyah noktalar yuzeyde. Sikar sikmaz cikiyo minicikler zaten. Umarim butun seanslar bitene kadar sorunum kalmaz.
Uzamayan minik killar icin bir sey yaptiniz mi yoksa kendi mi dokuldu? Siyah noktalar yuzeyde. Sikar sikmaz cikiyo minicikler zaten. Umarim butun seanslar bitene kadar sorunum kalmaz.
Arkadaslar bende 3 seans gittim birdahaki seansa kadar kimi uzamıyor kimi kısa minik minik kalıyor kıllar elimle tutup cekersem ancak geliyor ama bana yinede ayda bir seans veriyorlar 4.seans icin hepsinin dökülüp tekrardan cıkmasınımı beklemeliyim hic öyle olmuyorki bunu beklersem daha hızlı uzayanlar upuzun olcak bideof aklım cok karısrı simdilik memnun oldugum tek yer koltuk altı
Aa ban hic kontrol seansi yapmıyorlar bilgi verdiginiz icin cok tesk ederim kontroldede lazer uyguluyorlarmi acabaKıllar uzamaya başlar başlamaz gitmek gerekiyor. Lazer ağda gibi değil. Hepsi çıksın öyle gideyim derseniz bazıları büyüme evresini çoktan geçmiş olur. Zaten kontrol seansı oluyor 15 gün sonra. Normal seansta çıkmayan ya da halen uzamayanlar kontrol seansında çıkıyorlar.
Aa ban hic kontrol seansi yapmıyorlar bilgi verdiginiz icin cok tesk ederim kontroldede lazer uyguluyorlarmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?