• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alexandrite ile iyi sonuç alanlar var mı?

enigma_33

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
714
26
623
İçel Mersin
merhaba arkadaşlar uzun süredir size katılamıyorum.
ben de dün mersin de Alexandrite ile bacak,koltuk altı ve özel bölge ye başladım.çeneme de Alexandrite kullanıldı ama yüzüm için diode lazer i kullandılar ince tüyler içinmiş bu alet...
yüzüm ve özel bölgem de ağlayacak dereceye geldim :( ve ağladım yüzüm alınırken :O(
bana emla adında bir krem önerdiler 15 gün sonraki kontrol seansında kremi sürücem...
benim merak ettiğim sizler sonuç aldınız mı arkadaşlar lazer epilasyon yaptırarak ve ne kadar sürdü sizinkiler bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim...

şimdiden yazı ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim...
eyvahedigeldismile

selam canım Alexandrite cihazla koltukaltımı yaptırdım ve bitti sayılır.şimdi yüzümü ve kollarımı aldırmayı düşünüyorum ama yüzdeki tüyler lazerden sonra uzar diye duymuştum sen araştırma yaptınmı acaba bu konuda?buarada bende mersindeyim hangi merkeze gidiyorsun yazarsan sevinirim.tüysüz günler:)

heryerlerim tamamen bitti k.altım 4 yüzüm 5 seansta bacaklarımsa sadece 2 seans sürdü şaka gibi degil mi akım kuvveti ve uygulayan elin ehilligi çok önemli

selam canım Alexandrite cihazla koltukaltımı yaptırdım ve bitti sayılır.şimdi yüzümü ve kollarımı aldırmayı düşünüyorum ama yüzdeki tüyler lazerden sonra uzar diye duymuştum sen araştırma yaptınmı acaba bu konuda?buarada bende mersindeyim hangi merkeze gidiyorsun yazarsan sevinirim.tüysüz günler:)

canım yüz için çene bölgesine alex ama yanak boyun bölgesine diode yaptılar ince tüyler için olan bir aletmiş ilk seansıma gittim çok ağrıdı ama dün emla kremi aldım kontrol seansında sürüp gidicem.ben çok araştırdım tabiiki uzman olarak değil de netten ve yaptıran arkadaşlarımla görüştüm herkes alexandrite den çok memnun kalmış ben sana özel atim yerin ismini paylaşmak yasak diye okudum genel platformda.eğer yüzünde çok tüy yoksa gitme benim çene bölgemde kalın tüy olduğu için gitmişken onuda yaptırim dedim özel bölge bacak koltuk altı ve yüze gidiyorum ben. hepimize tüysüz günler alkisalkisalkis

canım özeldn mesaj atamadım daha doğrusu nasıl atacağımı bulamadım ben sana mez. dim sen anla ok öptüm papatya yer steril ve nezih bir yer ben çok beğeniyorum oradaki insanları müşterilerinide iyi iş yaptıklarınıda çok iyi biliyorum.

daylight mersinde bir merkezdemi yaptırdın önerebileceğin bir yer var mı?

arkdaşlar tüm yüze diode lazeri uygulatıp memnun olanlar var mı varsa lütfen yardımcı olsun ben de diode lazerle iğneli epilasyon arasında kaldım hala endişelerim var daha önce alexandrite kullandım ve tam bi faciaydı bırakın faydasını bi hayli zararını gördüm coştu kıllar resmen yaaaa :(

vücütta süper işe yarıyor alex makina..çok memnunum 3 seasım bitii..4.seasnıma 20 gün var ve çok az çıktılar onlarda inmce kedi tüyü gibi :)2 seasn daha giderimmmm sonra gerek kalmıycak gibi..yüzümede diyot ile yaptıryorummm çok zor bitcek gibi görünüyo malesef..bıyıklarım özellikle aynıı 6 seasnım oldu deişmedi hiçç...

Back